LANAFIRA Butik Muslimah Online Dengan Gaya Terkini - Ana Suhana

Nov 7, 2017

LANAFIRA Butik Muslimah Online Dengan Gaya Terkini


LANAFIRA Butik Muslimah Online Dengan Gaya Terkini | Assalamualaikum. Ana yakin wanita dan kecantikan memang tak dapat di pisahkan.  Ye lah memang dah menjadi lumrah para wanita untuk kelihatan cantik  terutamanya bila perlu untuk menghadiri satu-satu majlis atau acara. Wanita macam Ana yang tak pandai bersolek ni, salah satu cara untuk kelihatan cantik adalah melalui pakaian. Dan pakaian tersebut hendaklah bersesuaian dengan bentuk badan kita dan paling penting masih mengekalkan imej seorang Muslimah. Haa nak cari pakaian Muslimah dengan ciri-ciri tersebut, korang boleh cari di LANAFIRA sahaja.  LANAFIRA butik Muslimah online dengan gaya terkini.

LANAFIRA
LANAFIRA

LANAFIRA Butik Muslimah Online Dengan Gaya Terkini

Bagi yang belum mengenali LANAFIRA, LANAFIRA merupakan butik Muslimah atas talian yang mengkhusus dalam pakaian Muslimah yang berkualiti tinggi dengan rekaan yang terkini. Matlamat LANAFIRA adalah untuk memberi perkhidmatan yang hebat dengan kualiti yang tinggi, gaya terkini dan pada harga yang rendah.

Misi : Menyediakan perkhidmatan dan sokongan yang tertinggi kepada para pelanggan setiap kali mereka melawat laman web LANAFIRA

Membeli belah atas talian dengan LANAFIRA

Kesuntukan masa untuk membeli belah pakaian tidak menjadi masalah sekarang. Hanya dengan teknologi dihujung jari korang boleh shopping di mana jua korang berada. Tak perlu dah nak berpanas, bersesak-sesak, berebut dengan orang lain semata untuk dapatkan pakaian yang cantik, trendy dan berkualiti tinggi. Semua tu korang boleh dapat bila dah masuk laman web LANAFIRA ni. Meh Ana kongsi dengan korang apa yang ada di LANAFIRA ni.

1. MELLISA - RM140
LANAFIRA
LANAFIRA

Bermotifkan corak pergerakan air terjun, Melissa direka untuk menonjolkan keanggunan, kelas dan gaya si pemakai.

2. AIRA KEBAYA PEPLUM - RM89
LANAFIRA
LANAFIRA

Aira Kebaya Peplum bercirikan klasik menampakkan kesempurnaan si pemakai. Boleh di gayakan dengan kain atau seluar dan sesuai untuk sebarang majlis dan acara.

3. MEENA RUFFLES TOP - RM119

LANAFIRA
LANAFIRA

Kasual dalam kelas tersendiri, Meena Ruffles Top pasti menjadi salah satu rekaan kegemaran untuk digayakan samada ke pejabat atau ke acara luar.

4. ALANA KEBAYA - RM140
LANAFIRA
LANAFIRA

Alana Kebaya bercirikan kebaya moden dan kain duyung dan dihasilkan dengan 2 warna yang berbeza.

5. SOFEA MODERN PEPLUM (FLORAL DESIGN)  - RM140
LANAFIRA
LANAFIRA 

Sofea Modern Peplum menyerlahkan rasa selesa, penuh gaya dengan reka bentuk yang menarik untuk menceriakan hari anda.

Haaa cantik kan baju-baju yang ada di LANAFIRA ni. Mesti ada yang korang berkenan kan. Macam Ana, secara peribadi Ana suka sangat dengan dress MELLISA sebab ianya simple dan potongannya pun cantik. Ciri-ciri ombak di  bahagian bawah tu menampakkan dress ni comel dan menyerlahkan keyakinan bila kita memakainya. Kalau tak yakin lagi boleh baca tips pemakaian yang sesuai dengan bentuk kita di ruangan LANAFIRA - lifetsyle ni.

Kenapa Perlu Membeli di LANAFIRA?

1. Baju rekaan LANAFIRA adalah EKSKLUSIF. Jika satu-satu rekaan tu habis harap maaf tiada restock akan dibuat.

2. Material yang digunakan sangat berkualiti tinggi dan sesuai dengan cuaca di Malaysia.

3. Tukang jahit yang di upah adalah warga tempatan yang berpengalaman dalam bidang jahitan. Jadi kesemua pakaian yang dijahit terjaga dari segi kualitinya.

4. Kesemua produk LANAFIRA bukan di borong dari Vietnam,  China atau India. Ianya rekaan eksklusif LANAFIRA dan tidak akan ditemui di tempat lain.

5. Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti dan rekaan yang dihasilkan. 

6. Hampir kesemua produk LANAFIRA adalah mesra wuduk dan mesra penyusuan. Memudahkan para ibu yang masih menyususkan anak untuk tampil bergaya.

7. LANAFIRA adalah 100% keluaran Bumiputera.

Jadi bagi yang berminat untuk membeli pakaian Muslimah di atas ni korang boleh lah ke laman sosial LANAFIRA seperti di bawah ni:

Laman Sesawang :

Facebook :

Instagram :




21 comments:

  1. cantik-cantik juga baju dari butik Lanafira ni ye ana..

    ReplyDelete
  2. suka akk tengok baju2 muslimah kat sini..

    ReplyDelete
  3. Cantik sangat...lagi satu suka pemilihan warna-warnanya.

    ReplyDelete
  4. cantik jugak bjnye...first time dengar....hehehe

    ReplyDelete
  5. Akak suka la semua baju dia..cantik2..dh ada dh idea nak belikan jubah or dress dania

    ReplyDelete
  6. Cantiknya.. Nampak modest dan jelita :D

    ReplyDelete
  7. Bestnya... Kan best kalau boleh bergaya dengan pakaian Lanafira..

    ReplyDelete
  8. LAWA DESIGNNYA..UP to date dan sesuai untuk breastfeedin mom

    ReplyDelete
  9. cantik nya designn..bole cuba nnti

    ReplyDelete
  10. Cantik2 design nya..sesuai la dengan nama nya butik muslimah...lina suka yg peplum tuuu...

    ReplyDelete
  11. Cantik² baju dekat lanafira ni. sesuai utk wanita muslimah.

    ReplyDelete
  12. Suka bju dia..comel n breastfeeding friendly..

    ReplyDelete
  13. Designnya memang lain dari yg lain..

    ReplyDelete
  14. Suka yang modern peplum floral tu. Walaupun moden tapi memikat hati hehe

    ReplyDelete
  15. cantik-cantik bajunya. berkenan tengok yang peplum corak songket tu :)

    ReplyDelete
  16. Tak pernah ada peplum. Cantik2. Warna pun menarik sangat.

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤