Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace

Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace l Assalamualaikum. Holla holla holla. Ana excited nak bagitau satu berita baik buat semua pembaca terutama buat mereka yang bergelar suri rumah. Korang mesti pernah ada niat nak bantu suami dengan jana pendapatan sendiri kan? Tapi selalunya terbantut sebab takde modal. Betul tak?? Haa jangan pening, jangan sedih sebab sekarang korang berniaga tanpa perlu keluarkan modal!! Ye secara percuma!! Hanya di Tasneem Marketplace.


Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace

Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem MarketplaceSiapa tak kenal dengan brand Tasneem ni kan? Ana yakin para ibu di Malayisa dah familiar dengan nama Tasneem ni. Anak-anak Ana sendiri antara pengguna produk Tasneem Naturel.


Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace


Bagi yang tak tahu, Tasneem Business Legacy merupakan sebuah syarikat yang membawa jenama Tasneem Naturel, Tasneem Food dan Twobirds yang terkenal di Malaysia dan di antara pelopor perniagaan barangan bayi berasaskan bahan semulajadi.


Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace

Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace

Terbaru Tasneem telah mengumumkan usahasama dengan 4 jenama besar Malaysia iaitu Tanamera, Pustaka Darul Iman, Eyyoo dan Aqiqah Centre di dalam satu platform bisnes tanpa modal iaitu Tasneem Marketplace.
Tasneem Marketplace Platform Pilihan Suri Rumah Jana PendapatanTasneem Marketplace diwujudkan dengan tujuan untuk membantu golongan berpendapatan sederhana menjana pendapatan tambahan tanpa perlu keluarkan sebarang modal. 


Menariknya walaupun korang menjalankam bisnes tanpa modal tapi korang tetap berpeluang untuk mendapat keuntungan yang tinggi serta mendapat pelbagai  ganjaran yang lumayan.Tasneem Marketplace Fokus Produk Kategori Keluarga


Selaras dengan objektif untuk membantu suri rumah menjana pendapatan dengan mudah dan senang, produk-produk yang bakal dipasarkan di platform Tasneem Marketplace ialah produk di bawah kategori keluarga, kanak-kanak dan bayi. Senang kata produk-produk ni sangat dekat dengan kehidupan suri rumah dan juga para ibu di luar sana. Senang lah untuk market kan produk tersebut. Betul tak?


Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace

Contohnya produk di bawah jenama Tasneem Naturel yang menjual pelbagai produk berasaskan baham semulajadi dan selemat bagi membantu mengatasi pelbagai masalah bayi dan kanak-kanak. Boleh dikatakan produk-produk ini sentiasa on demand sejak ditubuhkan.


Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace


Begitu juga dengan Aqiqah Centre - syarikat yang menjalankan perniagaan qurban dan juga akikah untuk bayi dan kanak-kanak termurah di Malaysia. Ramai yang dah gunakan perkhidmatan mereka termasuk Ana sendiri dan memang sangat puas hati dengan servis yang diberi.


Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace

So boleh dikatakan yang produk-produk yang dijual di Tasneem Marketplace merupakan produk yang mendapat permintaan sepanjang tahun. Dengan repo syarikat yang memang dipercayai dan juga produk yang berkualiti, Ana yakin yang produk-produk tersebut senang untuk dijual.Kelebihan Jadi Tasneem Marketplace Reseller (TMPR)


Macam Ana bagitau dekat atas tadi, Tasneem Marketplace ingin bantu suri rumah menjana pendapatan dan berpeluang mendapat pelbagai ganjaran yang menarik.


Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace


Antara kelebihan TMPR ialah mereka boleh daftar secara percuma dan tanpa perlu keluarkan modal. Selain itu segala urusan penghantaran (postage) akan diuruskan oleh HQ. Reseller hanya perlu buat marketing dan terima order dari customer.


Tak tahu buat marketing? Jangan risau sebab pihak Tasneem Marketplace akan bantu sediakan pelan pemasaran untuk bantu korang dapatkan pendapatan dengan mudah. 


Korang juga boleh guna kelebihan Tasneem Marketplace Customer (TMPC) untuk tarik mereka beli di platform Tasneem Marketplace ni. Antara kelebihan jadi TMPC ialah mendaftaran percuma, boleh dapat cashback minimum 3%, boleh juga dapat komisen dan mata ganjaran. Urusan postage semua dari HQ so takde istilah orang ketiga. Barang pun akan cepat sampai. Pasarkan sampai mereka tertarik.


Dah ada transaksi yang berjaya? Tahniah. Bersedialah untuk terima lebih ganjaran. Antaranya komisen yang akan dimasukkan ke dalam eCash dengan segera dan tanpa syarat selepas satu-satu pembelian berjaya. Maksudnya customer terus beli, reseller juga akan terus dapat komisen. Komisen ni boleh digunakan untuk beli produk yang dijual di dalam sistem platform.


Selain komisen, reseller juga akan dapat mata ganjaran (points). Mata ganjaran ni bersifat kumulatif dan reseller boleh tebus dengan HQ bila dah cukup matanya. Antara ganjaran-ganjaran menarik yang ditawarkan ialah pakej umrah, Macbook Air, laptop, rantai emas, beg berjenama dan banyak lagi.


Tak cukup lagi, reseller juga akan dibayar bonus seawal 7hb setiap bulan. Sistem akan kira bonus dari PV produk yang berjaya dijual sepanjang bulan tersebut dan akan diset semula setiap bulan.


Akhir sekali, reselller juga akan ada penyata pendapatan setiap bulan. Kira macam bekerja di pejabat lah ada penyata pendapatan. So senang lah bebila ada keperluan yang memerlukan penyata pendapatan,  korang dah ada kan.Jom Daftar Sebagai Jemaah TMP

Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace

Tasneem Marketplace amat mengalu-alukan korang yang berminat untuk bergerak ke hadapan bersama pasukan TMP. Sama-sama ubah kehidupan, sama-sama raih kejayaan.


Pihak TMP meletakkan sasaran untuk melahirkan seramai 10,000 usahawan yang berjaya menjana pendapatan melalui platform TMP menjelang Disember 2022 dan 50,000 usahawan menjelang Disember 2023. Mungkin korang salah seorang usahawan tersebut.


Bagi yang berminat untuk sertai pasukan TMP, korang boleh ke sesi preview dengan tekan link telegram ini https://t.me/+WAWjyDQCeT0xMTA1.


Manakala untuk info lebih lanjut dan hebahan terkini, korang boleh layari laman sesawang TMP di www.tasneemmarketplace.com.
Bantu Suri Rumah Jana Pendapatan Tanpa Modal di Tasneem Marketplace Reviewed by Ana Suhana on August 22, 2022 Rating: 5

3 comments:

  1. Bagus ada peluang macam nie kan Ana..

    ReplyDelete
  2. syabas tasneem market place. niat yang murni .. produk2 pun semuanya best terasa nak shopping skrg juga hihi

    ReplyDelete
  3. makin banyak dah produk tasneem.. bagus produk dia ni

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤

All Rights Reserved by Ana Suhana © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.