Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas

Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas l Assalamualaikum. Benda bila boleh repair, buat apa nak beli baru kan. Membazir duit je namanya tu. Sama lah juga dengan phone. Kalau rosak, boleh je nak repair. Janji korang repair phone di kedai repair phone yang dipercayai.


Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas


Sekarang ni banyak je kedai repair phone dekat luar tu. Tapi nak cari yang betul-betul boleh dipercayai tu macam susah nak jumpa. In case kita kena tinggalkan phone kita untuk di repair kan. Risau juga kot ada barang-barang ori phone kita tu dorang tukar kan. Banyak dah kes macam ni yanh kita dengar. Of course kita jadi seriau nak tinggalkan phone kita tu kan. Nak beli baru, costly lah pulak. Lagi-lagi phone yang rosak tu tak sampai setahun kita pakai. Sayang duit oii.


Dah tak payah nak risau bagai. Kalau korang tercari kedai repair phone yang dipercayai dan pantas terutama di kawasan Shah Alam dan Klang, Ana nak rekemen korang ke Gila Gadgets Shah Alam. Banyak dah testimoni positif dari pelanggan-pelanggan dorang.


Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas

Kalau korang tak percaya, korang boleh walk in sendiri dekat kedai repair phone terbaik Shah Alam ni. Korang akan nampak sendiri ramai yang datang repair phone dorang dekat sini. Antara common problem yang  selalu orang datang repair dekat Gila Gadgets Shah Alam ni ialah kerosakan dekat :


🔋- Bateri 

🔌 - Tempat pengecas

📷 - Kamera ( Depan / Belakang)

📱- Touch screen / LCD

📵📍 - Google Lock

🔐 - Reset kata laluan / pattern

Wifi / Bluetooth / GPS / Carrier network

🔇 - Speaker

⌨ - Motherbooard

🎚- Volume button

🔎 - Tak detect sim

📢 Water damage dan macam-macam lagi



Repair Phone Siap Bagi Warranty


Haa kalau phone korang ada problem seperti list dekat atas tu, jangan segan silu untuk bawa phone korang ke Gila Gadgets Shah Alam untuk tengok servis apa yang dorang boleh tawarkan. Kalau korang just nak tanya-tanya dulu pun boleh. Kot lah nak tanya bajet untuk repair tu kan. Takde hal punya. Tak kena caj pun haa. Staff dorang semua ramah-tamah sedia membantu persoalan korang tu.


Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas

Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas

Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas

Tapi yang pasti harga yang dikenakan sangat berpatutan dan termurah di Shah Alam ni. Siap bagi warranty lagi. Kalau dekat kedai lain, memang tak dapat lah Jack warranty-warranty ni. Lepas tu harga servis pula kemain mahal. Serupa beli phone baru je.


Bab hasil kerja pula, memang undeniable. Tip top lagi mantop!! Maklumlah memasing dah berpengalaman lebih dari 5 tahun dalam bab repair phone ni. Kira dah otai lah senang citer. Apa saja problem phone korang, tak kisahlah phone korang tu jenis IPhone atau android, semua dorang boleh kasi setel. No wonder Gila Gadgets ni terkenal sebagai kedai repair phone terbaik dekat Shah Alam dan Klang.



Repair Face to Face, Siap Dalam 30 Minit


Macam Ana bagitau tadi, kalau phone korang rosak dan korang nak tahu apa yang perlu dibaiki, korang just datang je dekat Gila Gadgets Shah Alam ni. Kalau kata kerosakan phone korang tu kerosakan minor, sepantas kilat technician dorang akan terus baiki depan mata korang. So korang tak boleh tengok sendiri apa yang ditukar. Tak perlu nak tinggalkan phone korang.


Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas

Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas

Tapi kalau kata kerosakan tu major dan memerlukan korang untuk tinggalkan phone korang, korang tak perlu risau sebab staff Gila Gadgets insyaAllah semuanya jujur. Takde lagi Ana dengar aduan atau baca bad review tentang Gila Gadgets Shah Alam ni. Review yang ada semua yang best-best je.


Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas

Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas

Kenapa Gila Gadgets Menjadi Kedai Repair Phone Terbaik Shah Alam?


1. Of course sebab harga yang dikenakan sangat berpatutan, in fact antara yang termurah. 


2. Servis yang pantas, cekap dan telitit. Technician dorang semua dah berpengalaman dalam bab repair phone ni. At least 5 years of experience.


Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas

3. Semua spareparts yang digunakan adalah original!!! No cetak rompak atau klon ok. Siap bagi warranty lagi.


4. Gila Gadgets ada menjual handphone baru dan secondhand. Selain tu, dorang juga ada jual pelbagai aksesori phone termasuk headphone untuk gaming.


Nak mudah beli aksesori korang boleh beli online melalui platform Shopee. Follow dorang sesiap. Boleh dapat free postage dan diskaun. Shopping dekat link ni ➡️ https://shopee.com.my/gilagadgets_.


Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas


5. Free membership dengan pembelian RM30 ke atas. Bila dah jadi ahli ni, korang layak untuk dapat 5% diskaun. Dah jimat duit kan.


So pada korang yang tercari-cari kedai repair phone terbaik di Shah Alam, Klang dan kawasan sekitarnya, korang boleh terus ke Gila Gadgets Shah Alam. Sebarang pertanyaan korang boleh call atau WhatsApp admin dekat nombor di bawah.


Admin Iza : https://go.wasap.my/ggshahalam


Gila Gadgets Shah Alam

Website l Facebook


Alamat :

12 A, Jalan Boling Padang F 13/F,

Seksyen 13, 40100 Shah Alam,

Selangor.

Landmark : Area Upin Ipin

 (Berhadapan Menara U, MSU)


Waktu Operasi :  

10 pagi - 10 malam

(Setiap Hari)


Kedai Repair Phone Shah Alam Face To Face - Dipercayai dan Pantas Reviewed by Ana Suhana on May 11, 2022 Rating: 5

3 comments:

  1. macam2 perkhidmatan ada. All in one. Paling best repair depan2 la kan. Boleh la tengok apa kerosakan sebenar

    ReplyDelete
  2. Suka bila ada service pantas macam ni.. Haruslah support!

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤

All Rights Reserved by Ana Suhana © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.