Teka Perisa Misteri Pringles dan Menang Hadiah Tunai RM20,000


Teka Perisa Misteri Pringles dan Menang Hadiah Tunai RM20,000 l Assalamualaikum. Siapa yang suka snek ringan Pringles, kita satu geng. Seingat Ana, Pringles antara snek kentang yang terawal Ana makan masa kecik-kecik dulu. Lepas tu kalau teringin nak makan snek kentang, memang tak cari lain dah. Hanya Pringles di hati ku. Lagi lagi kalau nak pergi bercuti atau berkelah. Memang syok bila makan ramai-ramai.
Teka Perisa Misteri Pringles

Teka Perisa Misteri Pringles dan Menang Hadiah Tunai RM20,000


Kalau korang nak tau, Pringles mula dikenali di Malaysia sejak 40 tahun dahulu. Lama kan? No wonder ramai peminat Pringles sekarang ni. Ada yang tertanya halal ke Pringles ni sebab ye lah, Pringles kan produk jenama luar negara. Haaa jangan risau dan jangan was was sebab Pringles yang ada di pasaran Malaysia dihasilkan dalam Malaysia sendiri dan telah mematuhi standard dan peraturan halal yang ditetapkan oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia. So memang terjamin halal.

Dalam banyak-banyak perisa Pringles, favorite Ana ialah perisa Original dan Sweet Sour & Onion.. Korang pula suka perisa apa? So far terdapat 8 perisa yang ada dekat pasaran sekarang antaranya perisa BBQ, Hot & Spicy, Cheese, Salt & Seaweed serta termasuk 2 perisa klasik favorite Ana tadi.
Teka Perisa Misteri Pringles
Dan buat pertama kalinya di Malaysia. Pringles menawarkan satu perisa misteri yang terbaru. Tapi hanya dalam masa terhad je tau. Korang yang nak cuba boleh dapatkan Pringles dengan tin berwarna putih bermula 1 Mac hingga 30 April 2020 di kedai-kedai runcit utama dan laman e-dagang seluruh Malaysia. Nak lagi menarik korang yang dapat teka perisa misteri tu dengan betul berpeluang memenangi hadiah tunai bernilai RM20,000!!! Perghh banyak tu. Macam-macam boleh buat kan denga duit sebanyak tu. 

Cara Untuk Sertai Peraduan Teka Perisa Misteri


Bagi yang berminat untuk cuba nasib dengan menyertai peraduan Teka Perisa Misteri Pringles dan Menang Hadiah Tunai RM20,000 ni, cara dia sangat-sangat mudah. Korang hanya perlu ikut langkah-langkah di bawah :
Teka Perisa Misteri Pringles

1. Beli mana-mana 2 tin snek Pringles.

2. Muat naik resit di www.pringles.com.

3. Kemudian teka perisa misteri tersebut dan nyatakan misteri kegemaran korang dengan tidak melebihi daripada 25 patah perkataan.

4. Tarikh peraduan bermula 1 Mac - 30 April 2020.
Teka Perisa Misteri Pringles
Pssttt psstt... ni Ana nak bagitau korang. Rahsia besar ni. Korang kalau rasa macam yakin tak yakin dengan jawapan untuk perisa misteri tu, korang jangan risau sebab pihak Pringles Malaysia akan beri korang petunjuk atau klu di Facebook Pringles Malaysia.!!! 1 klu untuk setiap 2 minggu. Dan ada 4 klu keseluruhan untuk korang kumpulkan sebelum teka apa perisa misteri tu. So lagi cerah lah peluang untuk korang teka dengan betul dan menang wang tunai RM20,000.

Eh Ana dah rasa tau perisa misteri ni. On the first bite, Ana dapat rasa perisa ni macam one of my favorite menu. Jeng jeng jeng. Apakah itu? Korang kena lah rasa sendiri. Sure korang akan fikir yang sama. Ngeee.

Ok lah tu je Ana nak share dengan korang kali ni. Kalau korang nak maklumat lanjut tentang peraduan Teka Perisa Misteri Pringles dan Menang Hadiah Tunai RM20,000 ni korang boleh layari laman web Pringles di www.pringles.com/my/mystery-flavour/home.html atau follow halaman Facbook Pringles Malaysia ok. So good luck korang.





Teka Perisa Misteri Pringles dan Menang Hadiah Tunai RM20,000 Reviewed by ana suhana on March 10, 2020 Rating: 5

18 comments:

  1. all the best semua yg join contest ni, menarik...

    ReplyDelete
  2. this is menarik. looks fun !

    ReplyDelete
  3. agak2 perisa pe lettew.. kot ada perisa laksa ke kan hehehehe

    ReplyDelete
  4. wah..menarik ni.Salah satu snek pilihan PC juga ni kak Ana..pringles.

    ReplyDelete
  5. Teka perisa bole menang wang tunai.. Syok ni

    ReplyDelete
  6. My fav ni. Heheh wow ada contest goodluck kak

    ReplyDelete
  7. Fav Ana sama akk sour cream hihi BTW, mcm best hadiah ya ni.. Nk join juga

    ReplyDelete
  8. Fav LeYa is Hot & Spicy... Memang suka makan pedas-pedas kan.. Hehe.. Macam best pulak nak join jugak la

    ReplyDelete
  9. wahh....nieyl suka ni kak ana...
    menarik juga hadiah dia...

    ReplyDelete
  10. Best ni. Nak main teka-teka juga.

    ReplyDelete
  11. Nad pun dah rasa..macam kuah spageti sebab masam2 gitu..haahaha..hadiah dia lumayan tu

    ReplyDelete
  12. waalaikumussalam. yeay nak cuba lah ^_^

    ReplyDelete
  13. Waaaa.. Kena main teka teka..
    Nanti nak try jugak laaa..

    ReplyDelete
  14. Hebat hadiah dia..nak join gaklah..mana tau ada rezeki

    ReplyDelete
  15. Hadiah lumayan sangat, nanti sis nak join juga

    ReplyDelete
  16. bestnya alahai kalau jadi pemenang.. byk tu 20k

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤

All Rights Reserved by Ana Suhana © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.