Dari Zero Ke Jutawan? Jom sertai Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman


Dari Zero Ke Jutawan? Jom sertai Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman l Assalamualaikum. Mesti ada antara kita pernah atau sedang lalui saat-saat kesempitan kewangan kan. Terasa betapa berat dan susahnya hidup kan? Sampai buntu tak tau nak buat apa. Nak pinjam duit memang lah mudah tapi sampai bila? Rasa macam useless pula bila tak mampu nak sediakan keperluan secukupnya untuk anak-anak. Apa lagi nak beri duit poket pada ibu bapa. Lagi-lagi nak raya ni. Kan best kalau aku seorang jutawan. Haaaaaaa ada yang berani nak tunaikan impianDari Zero Ke Jutawan? Jom sertai Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman ni.
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Dari Zero Ke Jutawan? Jom sertai Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman

Siapa tak nak jadi jutawan kan? Kalau tanya semua orang, takde yang tak nak jadi jutawan duit berkoyan-koyan tu. Tapi nak jadi jutawan tu bukan senang. Bukan datang bergolek duit juta-juta tu. Kena ada ilmu, rancangan, pelaksanaan, usaha dulu. Tu pun lepas beberapa puluh kali gagal baru lah boleh nak merasai kemanisan bibit-bibit kekayaan.

Bagi korang yang  Nak Ubah Dari Zero Ke Jutawan? Jom sertai Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman yang bertajuk KUASAI POTENSI DIRI, KEWANGAN DAN BISNES yang akan berlangsung secara live event pada 30 Ogos hingga 1 September 2019 di Setia City Convention Center (SCCC).
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Sebut jer nama Dr Azizan Osman, Ana yakin rata-rata rakyat Malaysia kenal dengan jutawan muda yang sering menganjurkan program keusahawanan di negara kita ni. Kalau korang nak tau, Dr Azizan Osman telah bergelar jutawan seawal usia 32 tahun tau. Kini beliau merupakan peneraju seminar latihan dan pencetus pembangunan keusahawanan dan pemasaran di syarikat beliau sendiri; Richworks International Sdn Bhd.
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Selama 11 tahun Richworks International Sdn Bhd ditubuhkan (tahun 2008), lebih dari 700,000 peserta telah menyertai program yang dianjurkan dan kebanyakan mereka telah berjaya merubah diri dan kehidupan mereka. Bayangkan masa mereka hadir dalam program tersebut, mereka dalam keadaan kusut, banyak masalah, penuh dengan tekanan kewangan. Tapi lepas menyertai program Dr Azizan Osman ni, kehidupan mereka berubah dari yang biasa-biasa kepada yang luar biasa hanya dengan berniaga. Contohnya jenama bantal Das Abdul Group. Mesti korang selalu dengar jenama bantal ni kan.
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
 Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Bukan takat mereka yang penuh dengan masalah kewangan, malah mereka yang berniaga tanpa ilmu perniagaan yang betul pun turut sama hadir bagi memantapkan perniagaan mereka. Sebabnya bila berniaga tanpa ilmu perniagaan ni, mereka sukar untuk mendapatkan hasil jualan bulanan yang konsisten dan tinggi. Dan kesannya perniagaan mereka tak berkembang, bebanan hutang semakin tinggi yang akhirnya mempengaruhi kehidupan mereka.
Macam Ana bagitau tadi, rata-rata dari mereka yang telah menghadiri beberapa kali program yang dianjurkan RichWorks telah mula menikmati kehidupan yang lebih baik di mana mereka telah berjaya merubah menjadi usahawan dalam pelbagai bidang. Ini semua kerana mereka berani untuk melangkah keluar dari kepompong bebanan kewangan yang ditanggung selama ni.
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Tahniah diucapkan kepada Dr Azizan Osman, Master Coach RichWorks kerana telah berjaya melahirkan ramai usahawan jutawan dan banyak menyumbang kepada perkembangan dan kemajuan bidang keusahawanan di Malaysia. Antaranya ialah kemajuan anak-anak bangsa dengan rekod peningkatan pencapaian usahawan melalui program bisnes dan pemasaran hanya dalam tempoh seawal 3 bulan hingga 18 bulan. RichWorks melihat program-program yang dianjurkan sebagai peluang untuk membantu lebih ramai rakyat Malaysia dengan berkongsi ilmu bagaimana mereka boleh Ubah Hidup dengan menguasai potensi diri, kewangan dan bisnes.

Untuk seminar Dari Zero Ke Jutawan di Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman bulan Ogos nanti, RichWorks menyasarkan seramai lebih 10,000 peserta akan menyertai selari dengan misi mereka untuk melahirkan lebih ramai bakal usahawan. Program ini akan menjadi pencetus kepada titik perubahan dalam kehidupan mereka apabila mereka sedar dan tahu bagaimana program ini boleh bantu ubah hidup mereka dari Zero ke Jutawan hanya dengan berniaga.
Dr Azizan berkata ramai dari kita sedang merasai bahang daripada tekanan ekonomi terutama kepada mereka yang berpendapatan rendah atau sederhana atau mereka yang tidak bekerja. Ditambah pula dengan kos barang yang semakin meningkat dari sehari ke sehari akibat nilaian tukaran ringgit yang lemah hari ni.

Beliau juga mengakui secara individu beliau mungkin tak mampu nak ubah ekonomi dunia tapi melalui platform program yang dianjurkan hasil inisiatif beliau sendiri mampu memperkasakan rakyat Malaysia terutama bangsa Melayu dengan ilmu dan formula untuk melonjakkan keupayaan diri. Janji mereka komited dan berusaha mengikut bimbingan daripada ilmu dan pengalaman yang beliau kongsikan.
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Dr Azizan yakin yakin isi kandungan Program Nak Ubah Hidup ini akan 10 kali lebih berimpak dari Program Program Intensif Magnet Kekayaan & Kejayaan (IMKK) yang telah berakhir November 2018 yang lepas. Ini kerana program  Program Nak Ubah Hidup ini dapat membuka peluang kepada lebih ramai rakyat Malaysia untuk memahami potensi sebenar diri mereka sekaligus mengubah dan memperbaiki diri, hidup dan tahap kewangan mereka menjadi luar biasa.
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman
Macam mana? Rasa  Nak Ubah Hidup Dari Zero Ke Jutawan? Apa kata korang daftarkan diri korang di www.nakubahhidup.com sekarang kerana pendaftaran telah pun di buka sekarang!!! Untuk maklumat lanjut tentang program Nak Ubah Hidup ni korang boleh layari laman web atau media sosial Dr Azizan Osman seperti di bawah atau korang call no hotline di 1300-88-2424.



Dari Zero Ke Jutawan? Jom sertai Program Nak Ubah Hidup 2019 Dr Azizan Osman Reviewed by Ana Suhana on May 10, 2019 Rating: 5

23 comments:

  1. Menarik topiknya. Nak jadi jutawan jugak. Penat bajet. Lol

    ReplyDelete
  2. Program motivasi yang menarik..

    ReplyDelete
  3. slalu dapat tips kewangan drp Dr Azizan Osman

    ReplyDelete
  4. Moga ilmu dan petkongsian daripada beliau dapat membantu ramai orang..aamiin.

    ReplyDelete
  5. Nak jadi jutawan di dunia n akhirat...

    ReplyDelete
  6. dr azizan ni penceramah yang bagus..program dia byk yang best2..

    ReplyDelete
  7. orang berniaga memang perlu ada ilmu supaya apa yg dibuat semua membuahkan hasil.. program yg bagus dari Richworks

    ReplyDelete
  8. Seronok sgt tgk anak melayu yg berjaya kan kak..

    ReplyDelete
  9. moga ilmu yang dikongsikan beliau, dapat dimanfaatkan oleh peserta :)

    ReplyDelete
  10. Good to know how to change our life right... Good event for people!

    ReplyDelete
  11. Bagus kalau dapat join event nie..

    ReplyDelete
  12. Siapa tak kenal dr azizan ni uii.. Tapi tak pernh lagi pergi event dia.. Sebwllum ni kawan ade pergi tengok meriah

    ReplyDelete
  13. Menariknye event macam nih! Kalau ada peluang memang nak pergi kan Ana

    ReplyDelete
  14. Tak dapat dinafikan ramai jutawan terhasil dari program yang beliau anjurkan.

    ReplyDelete
  15. Tak pernah berpeluang lagi nak ke program beliau. Harap one day boleh join.

    ReplyDelete
  16. Mesti ranai nak ubah hidupkan, zira tak pernah lago joint event dr Azizan

    ReplyDelete
  17. Program ni mesti best.. Pernah sebelum ni join program beliau dengan tuan suami. Balik tu terus terinspirasi dan motivasi naik tinggi, terus buat business makanan..heee. Bagi yang sedang bina diri untuk jadi hebat dan maju jauh ke depan..kena hadiri program macam ni..šŸ˜Š

    ReplyDelete
  18. Program yg bagus harus kena sertai ni rugi kalau x join..

    ReplyDelete
  19. syok kalau dapat peluang join event2 dr azizan ni..

    ReplyDelete
  20. Wow this is so inspiring, bagus sharing like this.

    ReplyDelete
  21. Wajib pergi ni! Nasib baik jauh..haha

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤

All Rights Reserved by Ana Suhana © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.