Dizan's Mini Burger | Kecik Tapi Padu - Ana Suhana

Feb 6, 2018

Dizan's Mini Burger | Kecik Tapi Padu


Dizan's Mini Burger - Kecik Tapi Padu  | Assalamualaikum. Hari tu masa ke rumah mak, mak bekalkan Ana sekotak mini burger. Katanya makcik yang mengaji tu bagi. Sampai 2 kotak pulak tu. Tapi rezeki jangan di tolak dan jangan lupa sebut Alhamdulillah. Selesai menu makan malam hari tu.
Dizan's Mini Burger | Kecik Tapi Padu
Dizan's Mini Burger | Kecik Tapi Padu 
Dizan's Mini Burger | Kecik Tapi Padu

Dizan's Mini Burger ni nampak je kecik tapi padu beb. Ana ingat sebab saiz burger yang comel tu Ana boleh lah makan banyak tapi baru 3 biji Ana dah kenyang. Kalau ikut sedap nak je makan lagi tapi kena sedar limit perut sendiri.

Isi Dizan's Mini Burger ni sama je macam isi burger Ramly tepi jalan yang selalu kita beli tu. Ada roti, daging burger, salad dan sos. Lengkap semuanya. Takde beza pun dari segi komposisi burger tu.
Dizan's Mini Burger | Kecik Tapi Padu
Dizan's Mini Burger | Kecik Tapi Padu
Cuma yang bezakan Dizan's Mini Burger ni ialah daging burger tu ialah daging homemade. Tekstur daging tu pula sangat lembut. Roti burger tu pun sama. Gebu dan lembut. Orang takde gigi pun boleh gigit lah senang cerita. Mak ayah Ana pun suka dengan Dizan's Mini Burger ni.
Dizan's Mini Burger | Kecik Tapi Padu
Dizan's Mini Burger | Kecik Tapi Padu
Dizan's Mini Burger ni datang dalam kotak macam gambar atas tu. Sekotak ada 9 biji mini burger. Harga tak silap Ana dalam RM1.30 sebiji macam tu. Ramai juga yang dah order Dizan's Mini Burger ni Ana tengok. Ada yang order sempena majlis di pejabat, majlis hari jadi dan macam-macam lagi.

Korang yang duduk area KL atau Selangor especially Rawang boleh lah try order Dizan's Mini Burger ni. InsyaAllah puas hati. Rata-rata yang dah pernah order semua puas hati. Tak silap Ana owner mini burger ni juga menerima tempahan makanan macam nasi lemak juga. Nak tahu lebih lanjut korang boleh je call atau WhatsApp no di bawah ni:

>>> Dizan's Mini Burger <<< 
Izan - 019- 289 0307
Didie - 019-220 9518
Aida - 019- 457 3966

Facebook : 

25 comments:

  1. Wah....ni boleh juga ibu bapa beli untuk bekalkan anak-anak ke sekolah kan kak Ana....tengok rotinya tu nampak lembut..ni mini-mini power ni kak..

    ReplyDelete
  2. cute mute..mmg kalo dihidangkan bdk2 suka ni tp mak budak pn suka kn

    ReplyDelete
  3. pakai braces pun boleh makan ni..hehe

    ReplyDelete
  4. nAmpk sedap tu kalau dekat boleh order dah.

    ReplyDelete
  5. Alahai...cutenya..sekali ngap jer dah habis dah..eh nak try la

    ReplyDelete
  6. bite size senang nak ngap.. best best ^^

    ReplyDelete
  7. Comel la. Sesuai la utk Ray yg x boleh nk mkn burger besar2. Susah nk hbiskan yg besar punye

    ReplyDelete
  8. kecik comel je burger tu..budak2 mesti suka

    ReplyDelete
  9. Kalau Hana tiga kali kunyah je dah selamat hadam hahah! ^^

    ReplyDelete
  10. Macam sedap je nampak. Suka yang daging burger buat sendiri. Baru rasa kelainan.

    ReplyDelete
  11. aduiii sedapnyer ana...sekali ngap je dah abes ni ana...haha

    ReplyDelete
  12. kecik2 mcm ni senang nak gapppp..

    ReplyDelete
  13. Fulamak sedapnya.. nak sikit boleh

    ReplyDelete
  14. wahhh murah dan nampak menarik

    ReplyDelete
  15. Comelnyaaa macam sayang je nak makan. Hahaaa.

    ReplyDelete
  16. Menarik nie, boleh cuba nanti nie Ana..

    ReplyDelete
  17. Sedapnyaa! Nanti nak try jugaklah :)

    ReplyDelete
  18. Malam-malam datang lawat blog kak Ana memang silap besarrlah jugak. Hehe :P

    ReplyDelete
  19. kalau beli anak2 sy mesti suka... sy pun nampak macam nak suka je..

    ReplyDelete
  20. Hehehe... mini burger ni.. Leya dah pun try.. Memang sedap.. Nak beli lagi..tapi agen dah xde..

    ReplyDelete
  21. Kalau kecik comei mcm ni satu kali ngap habis dah..hahaha..mahu makan berkali kali

    ReplyDelete
  22. comel jer size dia..sekali ngap jer..hehe

    ReplyDelete
  23. eee. geram! srius kiut! syg nak makan. hehe

    ReplyDelete
  24. Wah.. senang nak makan nie.. kecil,comel dan menyelerakan..

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤