Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order - Ana Suhana

Apr 25, 2018

Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order


Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order | Assalamualaikum. Betul tak selalunya bila kita nak anjurkan kenduri kendara tak kisahlah samada majlis kahwin ke, majlis sambutan harijadi ke, majlis Tahlil ke, kita tak kan lari dari pikirkan bab doorgift? Tak mahal pun at least ada something untuk dijadikan sebagai doorgift tanda penghargaan pada tetamu yang hadir. Bila cakap pasal doorgift ni, korang tau tak yang sekarang ni ada Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order di pasaran.
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order

Ye betul. Memang ada Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order. Ana tau mesti korang tak percaya kan sebabnya selalu kalau yang murah-murah ni mesti ada minimum order kan. Tapi bukan Yasin Murah 50 sen ni tau. Jadi memang lah sesuai pada korang yang tercari-cari doorgift under bajet untuk di jadikan sebagai hadiah pada kawan-kawan dan kenalan yang hadir ke kenduri korang tu. Besar ganjarannya tu. Tak nak ke?? 
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Selain dari jadi doorgift, pada online seller korang boleh jadikan Yasin murah RM0.50 ni sebagai free gift pada customer korang tu. Confirm dorang akan suka dan jadi lebih setia dengan korang. Nak ke tak nak?? Sambil berniaga sambil beribadah orang kata. Mudah-mudahan makin maju business korang tu kan.

Menarik Tentang Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order

Meh sini Ana nak share lagi tentang apa yang menarik tentang Yasin Murah 50sen Tanpa Minimun Order ni. Kot-kot masih ada yang tertanya-tanya lagi kan.

1. Delivery adalah setiap hari bekerja. Provided payment masuk sebelum 10 pagi. Order hari ni InsyaAllah esok abam pos laju dah pin pin depan rumah.
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
2. Bukan pre order. No...no..no. Yasin 50sen ni ready stock ok. Tak perlu nak tunggu lama-lama especially pada yang nak guna urgent. 
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
3. Tak nak guna pos laju? Nak COD? Pun boleh. Korang boleh COD setiap hari Isnin hingga Khamis di Star Avenue Shah Alam. (pukul 6 petang atau keatas)

4. Saiz Yasin 50sen memang cun habis!! 10 x 15cm.

5. Kulit Yasin 50sen adalah tebal. Bukan guna glossy paper tu. So takde isu tentang cop jari atau cop tangan pada kulit Yasin 50sen tu. 

6. Tulisan dalam Yasin 50sen adalah sangat jelas. Bukan versi photostat punya tau. Kualiti tip top.

7. Nak jadikan Yasin 50sen lebih special korang boleh jadikan sebagai kad ucapan. Siap boleh muat dalam envelop kecil lagi.

8. Kebanyakan pelanggan yang dah order Yasin 50sen ni semua puas hati dan happy dengan kualiti yang dorang dapat. And of course trusted seller. Dosa tau tipu tipu ni.
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Cara Tempah Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Yasin Murah 50sen Tanpa Minimum Order
Mesti ada antara korang yang berminat nak beli Yasin 50sen ni kan. Haaa meh Ana bagitau cara-cara macam mana korang boleh memilik Yasin Murah 50sen no. 

1. Melalui WhatsApp

WhtasApp ke www.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524

2. Nak POSTAGE PERCUMA atau nak beli melalui KAD KREDIT / DEBIT

Korang boleh beli Yasin Murah 50sen ni di laman platform seperti di bawah ni:

SHOPEE :


IG :

30 comments:

  1. murah tu...skarang pn rmi bg yassin utk buat sbg doorgift..tq share info

    ReplyDelete
  2. Wahhh. Murah la yasin tu. Kalau buat kenduri..boleh la beli ni. Hehehe. Semoga murah rezeki dan berjaya dunia dan akhirat. Terima kasih atas perkongsian ni.:)

    ReplyDelete
  3. Wahh . . Murah murah.. ! Bagus beri gift yang bermanfaat gini kann.... Lebih berkat.
    Nina save, share kat kengkawan yang memerlukan

    ReplyDelete
  4. Murah sesuai la untuk bagi gift kenduri kawen kan

    ReplyDelete
  5. sha dah usha usha dah, dah add cart pun kat shopee :p

    ReplyDelete
  6. Bagus bagus ya warna dan desainnya. nanti saya mau order, ke indo ongkirnya berapa ya kira-kira?

    ReplyDelete
  7. wah murahnya.. selalunya buku yasin ni orang hadiahkan time ada majlis kepada tetamu yang hadir... sekarang mudahlah poket size boleh dibawa kemana mana, amalkan baca yasin dan doa Insha Allah hidup diredhai..

    ReplyDelete
  8. ini adalah sesuatu yg sgt sesuai utk doorgift kenduri.
    kalau2 utk jajan anak2 skola pun ok. so anak2 tiap org ada yassin sendiri.
    murah.
    berbaloi. cantik.
    paling penting, dpt pahala :)

    ReplyDelete
  9. Murah, berbaloi- baloi...bagus dan paling best sebab tiada limit order kan..sekarang dah x susah dah..semua di hujung jari je..nak guna cepat dah ada ready made dah..corak pun cantik2

    ReplyDelete
  10. Wowww... Murah tu harga yasin. 50 sen je. Design pon cantik-cantik. Memang berbaloi kalau beli. Service pon cepat. Order harini esok boleh dapat. Menarik sangat.

    ReplyDelete
  11. Harga murah tu. Pentingnya takde minimum order. Corak cantik2. Janji isinya tu untuk dihayati. Dapat pahala kalau kita hadiahkan kat orang kemudian orang bacanya pula. Pahala yang berpanjangan.

    ReplyDelete
  12. Akk pn buat sbg kad ucapan raya..tahun lps. At least org tak buang , banding kad raya tu kang..sayang je org buang huhu

    ReplyDelete
  13. cantiknya yassin ni...murah plk tu...bolehlah order untuk doorgift nanti

    ReplyDelete
  14. 50 sen je? memang berbaloi la Kak Ana. Kita nak order la macam ni, nak buat "kad raya". Daripada beli kad raya baik bagi yassin. power tak plan kita? Huhuhu.

    ReplyDelete
  15. Yasin ini murah banget ya. Semoga amalan orang yang jual murah nih makin banyak. Bisa borong nih buat ramadhan nanti

    ReplyDelete
  16. Wah mmg murah. Senang lps ni nak tempah dah tahu nak pg pman web mana. Bukan utkmkeraian shj nak bersedekah pun blh

    ReplyDelete
  17. murah rupanya. patut la ramai yg letak dalam goodies bag orang kahwin. hehe

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah... ^^ kalau buat birthday gift pun best ni! hehe =3

    ReplyDelete
  19. Dulu pernah handle satu event ni juga yg kita berikan doorgift Yassin. Cantik desainnya tapi tak ingat pula harganya. Tapi yg ni pun rasanya lagi murah.

    ReplyDelete
  20. Wah murahnya, Yasin ni penting bila kita buat majlis dan aktiviti sehari an kita. Benda baik harus di kongsikan bersama, Semoga anda lebih diberkati

    ReplyDelete
  21. Murah nya RM0.50 je boleh lah recommend kat saudara yang mana nak kahwin tu kan. Boleh buat doorgift sedekahkan dengan muslim. Dapat pahal lagi kan.

    ReplyDelete
  22. O have seen this a lot when I do event for my Muslim clients. Bolehlah Saya recommend this as she told me a few ringgit.... Cool... This is only 50cents.

    ReplyDelete
  23. Wah! bagusnya takde minimum order.

    ReplyDelete
  24. Husniey suka tengok dia punya design, lawa tuuu Ana :D
    HARGA pun SubhanaAllah

    ReplyDelete
  25. tak pernah jumpa yasin murah banget camni laa

    ReplyDelete
  26. Murah dan comel pulak tu. Saya pun suka kalau dpt hadiah yasin ni. Memang bagus la bagi yasin mcm ni sebab bila orang baca ja yasin tu auto dapat la juga pahala dekat kita kan

    ReplyDelete
  27. murahh, nti kalau ade rzki reen kawen leh la tmph kt sini wat isi dlm doorgift. :)

    ReplyDelete
  28. murah. akak pun tgh berkira-kira nak tempah ni ana

    ReplyDelete
  29. wah murah ni. nanti nak kena bookmark ni. mudah nak cari kalau nak buat majlis nanti kan

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤