Shlm Boutique and Cafe - Blog by Ana Suhana

Jul 4, 2014

Shlm Boutique and Cafe

Assalamualaikum..


Sudah 5 bulan blog hidup segan mati tau mau nie terabai.. Niat nak meng'update' tue memang ada..tapi dari sehari ke sehari tak juga-juga buka..bukan malas ke apa cuma aktiviti harian sekarang nie dah berubah..kalau dulu masa terluang memang banyak tapi sekarang rasa macam tak cukup masa..pantang ada free time mesti guna untuk qadak tido..punca nya semua sebab gambar nie..


Alhamdulillah.. penantian kami selama 2 tahun akhirnya berakhir..hidup kami kini di penuhi dengan gelak tangis jerit budak keci nie..masa dekat rumah habis melayan bam bam nie jer..nie dah besar, senang la sikit..so boleh la amik masa meng'update' blog nie..

Last 2 weeks, memandangakan hari jumaat ada rehat yang panjang bagi staff perempuan, kami terjah satu tempat makan nie..owner dia bekas pelakon dan model, Shila Lama.. Memandangakan dia pun  bekas model, so cafe nie ala2 boutique cafe..sambil tunggu makanan boleh la cuci-cuci mata tgk koleksi baju2 yang ada.. Pastries pun ada kalau nak cuci-cuci mulut dulu kan.. K


Yang tinggi , kurus, putih tue la shila lama..yang sebelah tue manager kami..
Gambar amik dari : Ig Shlm
Gambar amik dari : Ig Shlm
Gambar amik dari : Ig Shlm
Gambar amik dari : Ig Shlm
Gambar amik dari : Ig Shlm
Gambar amik dari : Ig Shlm



Menu yang di sediakan pun simple2 je..

Nasi putih, kari ayam dan sayur goreng..
Nasi putih, ayam panggang dan sayur goreng
Spaghetti Meatball..
Nasi putih, ayam lemon dan sayur goreng..
Meatball ala2 ikea..
Honey lemon..
Manggo lassi..

Overall makanan-makanan nie semua kena dengan anak tekak kitorang.. Especially meatball tue..boleh la lawan dengan meatball kat ikea..so sapa2 yang tak nak beratur panjang kat ikea boleh la pakat datang sini.. harga pun murah.. harga sorang makan dan minum dalam RM10-RM15..





No comments:

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤