Putrajaya - Ana Suhana

Feb 11, 2013

Putrajaya

Assalamualaikum..

Mid nite di Putrajaya..bunyi cam agak membosankan..tapi bg kami yang sememangnya bajet ciput nie semua pun best..lg2 dpt hang out memalam..mula2 tgk cm sunyi je kat Putrajaya nie..sekali sampai je kat Dataran Putra tue, mak ai ramainya manusia..nak cari parking pun berebut..skrg sila pejam mata dan bayangkan..sesak kan..kan..kan???


Dataran Putra nie terletak di tengah2 bulatan antara Pejabat PM dan Masjid Presint 2 tue..
Pejabat PM..tp nie PM kat Pulau Pinang..tgh celebrate CNY..haha..
Sapa kata kat Malaysia xde jambatan yang warna warni..
 


Haaa cantik kan..cantik kan..(baca dlm gaya Eric Leong)..


Kita amik gambar dulu..;)
Enjoy nye kat sini...ramai org kat belakang tue tau..
 




Tetiba jg gila main mende alah nie..haha..byk penjual jual mende nie..satu rm5..cantik bila dia melayang kat udara..

 
 
 

Justice of Palace..

Perbadanan Putrajaya..
Pemandangan dari salah satu jambatan di sini..
 


Putrajaya nie sampai pukul 12-12.30 je..lepas tue nnti ada la pak guard dia dtg suh blk..then jalan2 semua akan di tutup...


Before blk rumah, singgh jap kat Dataran Merdeka snap building Sultan Abdul Samad nie..ramai gak org lepak2 kat sini..yang nk berlumba pun ada gak..sesak mata menengoknya..




Tue je la entry tuk kali nie..mata pun dah kuyu..so jom tido..zzzzz....;)


~TAMMAT~

No comments:

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤