Promosi Serendah RM12 di PG Mall 12.12 Double Digit Sales

Promosi Serendah RM12 di PG Mall 12.12 Double Digit Sales l Assalamualaikum. Ada yang ternanti-nanti year end sales ke tu? Hehe. Biasalah kan hujung-hujung tahun ni, banyak benda nak kena beli especially keperluan persekolahan anak-anak. Bila kata ada sales ni memang boleh jimat duit lah kan. Cakap tentang sales ni, PG Mall pun akan adakan sales kaw kaw pada 12.12 ni.


Promosi Serendah RM12 di PG Mall 12.12 Double Digit Sales


Kalau sebut PG Mall, Ana yakin hari ni semua orang tahu dah. Siapa tak kenal dengan platform e-dagang tempatan nombor satu di Malaysia ni.



Walau baru ditubuhkan pada tahun 2017, PG Mall berjaya mempunyai lebih dari 1juta pengguna sekaligus telah disenaraikan sebagai Top 3 platform atas talian yang paling banyak dikunjungi di Malaysia oleh iPriceinsight 2020 Q1. Korang klik link https://iprice.my/insights/mapofecommerce/en/ untuk tengok report tu.



Antara sebab utama kenapa PG Mall menjadi pilihan rakyat Malaysia untuk berbelanja atas talian adalah kerana setiap hari ada je promosi-promosi menarik yang ditawarkan seperti Hot Day Sale dan juga Super Shocking Sale.


Selain dari promosi di atas, PG Mall juga menawarkan kaedah pembayaran yang mudah dan selamat. Bagi yang dah biasa shopping di PG Mall tahu lah pembayaran boleh dibuat melalui semua e-wallets dan payment gateaway seperti Boost, Maybank QR Pay, TouchGo eWallet, Grab Pay dan banyak lagi. Apa lagi kalau takat nak bayar guna online banking tu kan.



PG Mall tahu rakyat Malaysia suka promosi. Bagi tak menghampakan harapan korang, pasa 12 Disember 2020 ni, PG Mall akan mengadakan 12.12 Double Digit Sales. 


Apa yang menarik promosi kali ni ialah korang berpeluang untuk membeli barangan terpilih dari ratusan ribu produk berkualiti dari pelbagai kategori seperti fesyen & aksesori, elektronik, telefon bimbit & tablet, perkakas rumah, kediaman & tempat tinggal, kesihatan & kecantikan, kanak-kanak & bayi dan barangan runcit dengan harga serendah RM12 saja. Murah sangat kan!!!



Bukan tu je, korang juga boleh menikmati penghantaran percuma bagi setiap pembelian bernilai RM30 ke atas sehingga 31 Disember 2020. Jimat lagi dah tu. Ni lah masanya nak check out semua barang-barang pilihan korang yang dah ada dalam cart tu kan. Check out lah banyak mana pun, as long RM30 ke atas nilai dia, korang tetap akan dapat penghantaran percuma. Tak kisah lah guna abam JnT ke, Pos Laju ke, DHL ke, Easy Parcel ke. Semuanya PERCUMA!!.


Macam Ana, Ana lama dah aim nak beli organizer untuk dapur Ana. Maklumlah dapur kecik kena pandai lah susun atur barang-barang kan.

Tapi bila kira-kira semua, tinggi pulak kos penghantaran tu. Boleh dapat satu lagi organizer item harga dia tu. Tapi bila ada 12.12 Double Digit Sales ni, check out kan je semua tu sebab boleh dapat penghantaran percuma kan. Ni lah namanya orang bijak berbelanja. Tak gitu?


So korang jangan lupa PG Mall 12.12 Double Digit Sales pada 12 Disember 2020 ni tau. Save the date dalam kalender siap-siap ok. Rugi kalau terlepas promosi best ni. War-warkan juga dekat ahli keluarga dan kawan-kawan korang tentang promosi hebat ni. Lastly jangan lupa untuk shopping di PG Mall dengan guna referral link Ana ni ok.


Untuk maklumat lanjut tentang PG Mall dan promosi-promosi yang sedang berlangsung, korang boleh layari website, media sosial atau nak senang lagi korang boleh terus join group Telegram PG Mall dengan klik link di bawah :

 

#PGMall #onlineshopping #shopping #MalaysiaNo1ecommerceplatform #ecommerceplatform #Shopnow #Shoponline #12.12 #doubledigitisales

Promosi Serendah RM12 di PG Mall 12.12 Double Digit Sales Reviewed by Ana Suhana on December 05, 2020 Rating: 5

14 comments:

  1. Baiklah. Nak pergi terjah la. Sebab ada juga terjah tapi belum pernah membeli lagi.

    ReplyDelete
  2. hujung-hujung tahu kalau nak shopping mmg berbaloi², jimat

    ReplyDelete
  3. adoi Ana menggoda sungguh lah PGMALL ni kan :)

    ReplyDelete
  4. memang best shopping di PG Mall, Sy pon bulan lepas dah shopping emas buat pertama kalinya he he he

    ReplyDelete
  5. Menyoping apa tu kak kat pgmall? Banyak promo yg pgmall offer skg ni..nanti blh terjah lagi nk shopping2 hehe

    ReplyDelete
  6. cik en pun nak shopping 12 12 kt pgmall nnati.. nk beli microwave

    ReplyDelete
  7. Kita baru shopping dekat pg mall. Wah ade tawaran lagi.. Boleh usha utk 12.12 ni

    ReplyDelete
  8. Kita satgi nk shopping laa.. Sebab tgh survey2 lagi... Tak sabar nk me yopping kat pgmall 12.12 punya sales

    ReplyDelete
  9. save date dah sbb mmg nk beli kat pgmall pun 12.12 nie.. kalau terlepas mmg rugi sbb time nie lah nk shopping sambil berjimat..

    ReplyDelete
  10. serius la..banyak betul tawaran hebat kat PGMall kan. aduh nak survey2 jugak ni. mana tahu ada pilihan hati..haha

    ReplyDelete
  11. tak sabarrr 12.12 ni mesti banyk & diskaun kan haruslah grab ni. penjimatan berbaloi2

    ReplyDelete
  12. baru jer semalam order pembakar roti dekat pg mall , makin lama mkin best barang2 dan tawaran yang ada kat sini. paling penting support produk local .... ni masih ada lagi barang nak ushar lagi2 nak12/12 lagilahhh menggila shopping ...ehehehe

    ReplyDelete
  13. Suka shopping dekat PGMall.. banyak promosi barang yg dijual dengan harga yg berbaloi

    ReplyDelete
  14. Murah 12.12 ni.. Akk pn dah ada kat cart juga ni hehehe

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤

All Rights Reserved by Ana Suhana © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.