JACK 'n JILL Cream-O Meraikan Frontliners Yang Ekstra O-Some

JACK 'n JILL Cream-O Meraikan Frontliners Yang Ekstra O-Some l Assalamualaikum. Bersempena dengan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia yang akan datang nanti, Jack ‘n Jill Cream-O menyeru semua rakyat Malaysia untuk sama-sama mengenang jasa frontliners yang banyak berkorban untuk kita semua.
Jack 'n Jill Cream-O Ekstra O-Some

JACK 'n JILL Cream-O Meraikan Frontliners Yang Ekstra O-Some


Sebagai pembuka tirai kempen yang menzahirkan penghargaan kepada wira dan wirawati negara yang ‘Ekstra O-Some’ ni, JACK 'n JILL Cream-O telah mengaturkan satu kejutan istimewa kepada 100 orang penunggang penghantaran (riders) FoodPanda. Ye lah mereka pun antara frontliners yang berkorban masa dan tenaga malah merisikokan nyawa mereka sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan(PKP) yang lepas.

Seperti hari-hari biasa awal minggu lepas, 100 riders FP ni menjalankan tugas mereka untuk menghantar makanan kepada pelanggan. Tapi ketika sampai untuk collect order tersebut, mereka terkejut kerana order tersebut adalah untuk diri mereka bukan untuk pelanggan. Sweet kan!!
Jack 'n Jill Cream-O Ekstra O-Some
Nak lagi terkejut, mereka juga dihadiahkan dengan kit terima kasih Cream-O yang mengandungi beberapa paket biskut Cream-O yang sedap dan satu set fon kepala Bluetooth untuk memudahkan mereka menghantar makanan dengan selamat.

Kemuncak sambutan mengenang jasa Cream-O ‘Ekstra O-Some’ ni akan di adakan pada  Hari Malaysia yang akan datang di mana satu video penghargaan yang dihasilkan dengan kerjasama  penyanyi dan pencipta lagu terkemuka, Ismai lIzzani akan dilancarkan. Eh korang pun boleh masuk dalam video clip tersebut tu tau!! Mudah jer caranya :
Jack 'n Jill Cream-O Ekstra O-Some

Langkah 1
Beli JACK ‘n JILL Cream-O dan/atau Magic bernilai RM5 dan ke atas dalam satu resit sepanjang 1 - 31 Ogos2020.

Langkah 2
WhatsApp resit, <nama>, <no MyKad> dan gambar diri kreatif bersama nota terima kasih dalam apa jua bahasa.

Langkah 3
Jawab soalan "Pek Promosi Cream-O PERCUMA 15% terdapat dalam 4 variasi–Ya/Tidak?" dan hantar ke +6011-5500 1878.


Sebanyak 63 buah karya akan disenarai pendek dan ditampilkan dalam kompilasi video penghargaan yang akan disiarkan pada 16 September 2020 tersebut. Istimewa lagi, kesemua penyertaan yang terpilih itu akan diberikan cenderahati edisi terhad serta satu jemputan ekslusif untuk bertemu Ismail Izzani secara dalam talian.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari https://www.facebook.com/peraduanjacknjillekstraosome. Dan bersempena dengan Hari Kebangsaan dan Hari Malaysia ni juga korang boleh menikmati tambahan 15% biskut percuma dalam setiap pek Cream-O 132g dan Cream O-Tart 120g tau. Untung kan. Dah lah biskut Cream-O ni sedap. Jangan lupa dapatkannya ok.




JACK 'n JILL Cream-O Meraikan Frontliners Yang Ekstra O-Some Reviewed by Ana Suhana on August 02, 2020 Rating: 5

4 comments:

  1. bagus macam ni.. kita kena hargai jasa2 frontliners kita =)

    ReplyDelete
  2. beruntungnya 100 orang Foodpanda rider tu. Dalam ikhlas melakukan tugas, dapat rezeki terselit pulak dari Jack N Jill!

    ReplyDelete
  3. Menarik ni. sambil membeli boleh join contest. Kalau ada rezeki boleh menang pulak.

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤

All Rights Reserved by Ana Suhana © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.