Murad Dew A Little Tavel Pack Terbukti Mampu Mengurangkan Garis Halus dan Kedut Seawal 1 Minggu


Murad Dew A Little Tavel Pack Terbukti Mampu Mengurangkan Garis Halus dan Kedut Seawal 1 Minggu | Assalamualaikum. Bila dah masuk 3 series ni, kedut mula lah tak segan silu memunculkan diri. Aishh geram betul. Ketara pulak tu especially dekat area mata tu. Rasa macam tua sangat dah. Selamat ada Murad Dew A Little Tavel Pack Terbukti Mampu Mengurangkan Garis Halus dan Kedut Seawal 1 Minggu. Boleh lah tarik nafas lega kejap. 
Murad Dew A Little Travel Pack
Murad Dew A Little Travel Pack 
Murad Dew A Little Tavel Pack Terbukti Mampu Mengurangkan Garis Halus dan Kedut Seawal 1 Minggu

Siapa tak kenal dengan produk Murad ni kan? Ditubuhkan pada tahun 1989 oleh Howard Murad M.D., seorang ahli dermatologi yang sah, ahli farmasi terlatih dan Profesor Klinikal Perubatan di Sekolah Perubatan Geffen UCLA, Murad telah memenangi pelbagai anugerah kecemerlangan kerana keberkesanan produk-produk di bawah jenamanya.

Bila sebut tentang produk Murad ni, Ana percaya ramai yang teringin nak cuba kan. Tapi bila tengok harga, terbantut kejap. Kena menabung setiap bulan baru mampu nak beli produk Murad ni. Huhu.

Tapi sekarang ni korang tau tak yang kita semua berpeluang untuk memiliki Murad Dew A Little Travel Pack Bestselling Hydro-Dynamic Ultimate Moisture dalam saiz mini edisi terhad dengan harga serendah RM88 je. Bagi Ana murah dah ni kalau nak compare dengan harga saiz standard yang berharga dekat RM400 tu. Ni lah masa nak cuba produk antarabangsa yang popular ni kan. 
Murad Dew A Little Travel Pack
Murad Dew A Little Travel Pack 
Apa istimewanya Murad Dew A Little Travel Pack ni??? 
.
.
.
.
.
Ni yang Ana excited sangat nak share dengan korang. Untuk pengetahuan korang Murad Dew A Little Travel Pack ni sebenarnya merupakan pelembap yang bersifat ringan dan tidak berminyak yang mampu memberi penghidratan selama 24 jam untuk mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedut di wajah kita. Hasilnya kulit akan jadi lebih sihat dan lembut.
Murad Dew A Little Travel Pack
Murad Dew A Little Travel Pack 
So dah tak perlu lah risau dengan masalah kedut di wajah lepas ni kan. Tapi macam mana Murad Dew A Little Travel Pack ni berfungsi dalam mengurangkan kedut-kedut tersebut kan??
.
.
.
.
.
Kalau korang nak tau, Murad Dew A Little Travel Pack menggunakan teknologi asid hyaluronik yang mampu meningkatkan keupayaan kulit untuk menarik dan mengekalkan air jauh di dalam permukaan kulit untuk 5x kuasa penghidratan yang tahan lama.
Murad Dew A Little Travel Pack
Murad Dew A Little Travel Pack 
Dan yang paling best, berdasarkan testimoni yang dijalankan, 92% menyatakan yang garis halus dan kedut di wajah mereka kelihatan berkurang selepas 1 minggu. Best kan? Tapi korang kena konsisten lah bila pakai tu. Jangan kejap pakai kejap tak. Memang lambat lah nak nampak perubahan pada wajah korang tu kan. Pakai lah apa produk pun kalau tak konsisten tak menjadi juga kan.

Mesti korang tertanya bahan-bahan yang ada dalam Murad Dew A Little Travel Pack ni kan. Ada gabungan 5 bahan utama semulajadi yang digunakan iaitu :

1. Ekstrak kelapa

Ekstrak kelapa berfungsi untuk menyediakan pengekalan kelembapan yang lebih baik untuk menghalang dehidrasi dan melahirkan tekstur kulit yag lebih licin dan muda.

2. Shea butter, Avocado, Sunflower & Olive Fruit Oils

Gabungan keempat-empat bahan ni membantu memulihkan kelembutan kulit dan menyokong kulit untuk jadi lebih sihat.

** Senarai penuh bahan seperti di bawah :

Water/Aqua/Eau, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Butylene Glycol, Ethoxydiglycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Cetearyl Glucoside, Xylitylglucoside, Phenyl Trimethicone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Polyacrylate Crosspolymer-6, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Anhydroxylitol, Isohexadecane, Chlorphenesin, Allantoin, Urea, Xanthan Gum, Glucosamine HCl, Xylitol, BHT, Bisabolol, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Laminaria Digitata Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 80, Sodium Hyaluronate, Retinyl Palmitate, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Yeast Amino Acids, Betaine, Inositol, Taurine, Trehalose, Magnesium Chloride, Palmitoyl Dipeptide-5 Diaminobutyroyl Hydroxythreonine, Palmitoyl Tripeptide-5, Tetradecyl Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate

Oh ya, Murad Dew A Little Tavel Pack ni juga diformulasi bebas dari bahan-bahan berbahaya seperti paraben, sulfates, phthalates dan gluten. Oleh itu, ianya sesuai untuk semua jenis kulit termasuk untuk mereka yang mempunyai masalah kulit sensitif.

Nak guna Murad Dew A Little Tavel Pack  ni pun senang saja. Korang hanya perlu urut sekata pelembap ni ke serata muka, leher dan bahagian dada korang setiap pagi dan malam. Untuk kesan terbaik gunakan juga Murad Sunscreen pada waktu siang.
Murad Dew A Little Travel Pack
Murad Dew A Little Travel Pack 
Ana dah 2 minggu gunakan Murad Dew A Little Tavel Pack termasuk masa bercuti ke Perak baru-baru ni. Memandangkan cuaca dekat Perak tersangatlah panas, memang molek benar lah Ana pakai Murad Dew A Little Tavel Pack ni haa. Ana akan make sure sebelum keluar dari hotel Ana dah apply Murad Dew A Little Tavel Pack dan pakai sunsreen sekali. Kesannya kulit Ana tak jadi terlalu kering dan sunburn pun tak teruk sangat. I likeee. Calit sikit je pun dah cukup. Tak perlu banyak-banyak. Mahal kot. Haha.  Cuma muka nampak berminyak sikit. Maybe sebab berpeluh kot.

In term of the texture, krim Murad Dew A Little Travel ni memang ringan dan lembut bila sapu dekat muka. Bau krim tu pula macam bau produk klinik. Kalau korang faham maksud Ana lah kan. Tapi Ana suka dengan bau dia.

Tapi overall memang Ana setuju yang Murad Dew A Little Tavel Pack ni pelembap muka yang terbaik dalam membekalkan kulit kekal terhidrat. Nak selit balam beg pun senang sebab saiznya yang comel tu kan.

Kalau korang pun rasa nak cuba pakai atau pun nak ingin maklumat lanjut tentang Murad Dew A Little Tavel Pack ni korang boleh layari https://www.murad.com.my/dew-a-little. Dan harga Murad Dew A Little Tavel Pack  ni ialah RM88 sahaja.Selamat mencuba semua.

Murad Dew A Little Tavel Pack Terbukti Mampu Mengurangkan Garis Halus dan Kedut Seawal 1 Minggu Reviewed by Ana Suhana on January 10, 2019 Rating: 5

14 comments:

  1. dah pakai dekat 2 tahun Murad brand, memang akk suka . Walau harga mahal sket, tapi tahan lama ! Berbaloi

    ReplyDelete
  2. Akak pun guna ni...best sangat....product murad mmg bagus walau harga agak mahal skit

    ReplyDelete
  3. agak pricey jugak eh.. tpi kalu barang bagus tak salah spend lebih sikit.. good review ana.

    ReplyDelete
  4. Mula-mula baca tajuk I terfikir, ehh Murad? ni jenama orang melayu ke hihi. Rupanya produk international.

    ReplyDelete
  5. Hai Murad.. Comelnya nama awak banyak juga kelebihannya ya

    ReplyDelete
  6. nama dia lain dr yang lain. :)
    best tgok produk ni tp harga tu lah..
    kena menabung dlu,hee

    ReplyDelete
  7. pernah dengar nama produk nama MURAD ni.. memang bagus nanti boleh try ni

    ReplyDelete
  8. That's quite affordable! I'll give it try :)

    ReplyDelete
  9. Murad yang tidak perlu dicemburui oleh suami kalau isteri sering bawanya ke mana-mana.

    ReplyDelete
  10. It's good bila produk2 mahal ni bg option saiz yg lebih kecil. Pengguna dpt cuba produk dulu, make sure x alergik, dan mampu-milik. Bagi akak, spending on good skincare is better than buying expensive clothing. Baju kalau dah lusuh, blh beli baru. Kulit mana blh tukar... 😉

    ReplyDelete
  11. sesuai juga utk mama yg dah mula berkedut ni ana

    ReplyDelete
  12. first time dngr produk ni.. nice sharing akak <3

    ReplyDelete
  13. pakai juga yang ni..menarik sebab kecil je..dah meningkat usia ni, garis halus pun keluar

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤

All Rights Reserved by Ana Suhana © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.