GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM


GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM | Assalamualaikum. Lama giler rasanya tak join mana-mana GA. Bukan tak nak tapi selalu terlupa. Bila teringat tengok-tengok dah tamat dah GA tu. Teruk nau lupanya. Tapi GA Sha ni Ana tak lupa sebab Sha antara rakan blogger yang rajin singgah blog Ana so Ana akan wajib singgah semula blog Sha. Bila selalu singgah sure akan nampak entri GA Sha tu. Tu yang terus join hari ni.

Korang yang nak join GA Sha ni boleh klik banner dekat atas. Hadiah dia planner 2019. Comel sangat. Jangan lupa join tau sebab syarat penyertaan simple giler. So senang lah nak join. Cuma kena komen apa-apa tentang blog Sha. Memandangkan Ana dah selalu bw blog Sha so Ana dah selesa baca entri-entri dekat sana. Suka dengan ayat santai yang Sha guna. Tak bosan baca. Entri pun macam-macam cerita. Ada food review, beauty haul, lirik lagu semua lah. So kepada Sha teruskan berblog ok. 
GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM Reviewed by Ana Suhana on October 14, 2018 Rating: 5

16 comments:

  1. Planner 2019. Lahai dah nak habis tahun pulak dah kita ni huhu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ala.. nak taip ana.. tertype nama sendiri pula.. Hahaha.. Maaf ye Ana..
      All the best Ana...

      Delete
  3. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  4. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Good luck yer.. https://ourmemoria.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤

All Rights Reserved by Ana Suhana © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.