Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh


Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh | Assalamualaikum. Hari minggu macam biasa hari untuk support GA kawan-kawan blogger. Hari ni Ana nak join GA dari S.K. Kalau tengok tajuk GA kaki buku mesti tau hadiah GA ni apa kan. Hehe. Bagi yang tak tahu, kedua-dua buku ni antara buku yang popular tau pada tahun 2017. Banyak yang bagi review positif tentang buku-buku ni. Selain dari dapat hadiah buku, kesemua peserta yang join GA ni akan dimasukkan dalam blog S.K. Jadi moh ler kita berjemaah join ramai-ramai.
Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh
Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh 

Syarat-syarat GA:

1. Buat satu entri bertajuk Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh - DONE

2. Letak banner dan backlink - DONE

3. Follow blog,  IG dan Twitter - DONE

4. Publish dan send link - DONE







Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh Reviewed by Ana Suhana on January 21, 2018 Rating: 5

18 comments:

  1. Good luck K ana! Semoga ada rezekinya :D

    ReplyDelete
  2. Good luck Ana, semoga ada rezeki untuk Ana nanti ya 😊

    ReplyDelete
  3. Good luck ye ana semoga menang

    ReplyDelete
  4. Semoga ada rezeki akak :)

    Fighting !

    ReplyDelete
  5. Selamat menyertai giveaway kak...moga ada rezekinya...amin.

    ReplyDelete
  6. Hi, thank you sudi join.
    Done letak dalam senarai nama peserta GA ;
    http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/01/senarai-peserta-giveaway-pelukis.html

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤

All Rights Reserved by Ana Suhana © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Contact Form

Name

Email *

Message *

Powered by Blogger.