Kad Ekspress Domino Terbaru Boleh Jimat Hingga 50% - Ana Suhana

Jul 8, 2019

Kad Ekspress Domino Terbaru Boleh Jimat Hingga 50%


Kad Ekspress Domino Terbaru Boleh Jimat Hingga 50% l Assalamualaikum. Korang yang suka nau makan Domino's Pizza ni, korang dah ada Kad Expresss Domino's ke belum? Rugi kalau korang tak ada kad express ni lagi sebab dengan Kad Ekspress Domino Terbaru Boleh Jimat Hingga 50% tau!!
Kad Ekspress Domino Terbaru Boleh Jimat Hingga 50%
Kad Ekspress Domino Terbaru Boleh Jimat Hingga 50%

Berpegang teguh kepada slogan, It’s All About You, Domino’s Pizza memperkenalkan Kad Ekspres berwajah baru pada harga yang amat menakjubkan!! Haaa berapa ringgit satu kad tu? Korang baca dekat bawah ni.

Pada yang dah lama nak sangat beli Kad Ekspress Domino's Pizza ni, korang kena grab cepat-cepat sebab katanya kad ini hanya boleh didapati dengan potongan harga 50% untuk tempoh terhad saja di mana korang boleh beli Kad Ekspres ni pada harga RM30 dan bukan RM60. Manakala untuk korang yang dah sedia ada Kad Ekspres ni, korang just perlu perbaharui kad korang pada hanya RM15, bukan RM30. Murah kan???? Jimat 50% tu!!

Selain dari harga istimewa yang ditawarkan, kad Ekspres Fasa 2 yang berwajah baru ini juga telah dilanjutkan tarikh luputnya yang kini sah sehingga 31 Julai 2020, bukan 31 Disember 2019.

Kenapa korang perlu ada Kad Ekspres Domino’s Fasa 2??
.
.
.
.
.
Sebab ada banyak tawaran level VIP menanti korang untuk sepanjang tahun. Mesti korang suka kan? Antaranya ialah tawaran beli 1 percuma 1 piza, beli 1 percuma 1 sajian sampingan terpilih, tawaran istimewa sempena hari lahir dan tawaran bulanan eksklusif khusus untuk pemegang Kad Ekspres.

Untuk tawaran masa terhad bulan ini, korang layak untuk dapat tawaran Beli 1 Percuma 1 Piza melalui perkhidmatan penghantaran, bermula dari 1 Julai hingga 31 Julai 2019.

Selain tu, korang yang ada Kad Ekspres ni berpeluang membeli piza a la carte dengan potongan harga sebanyak 50% untuk piza saiz Regular, Large dan Xtra Large (tertakluk kepada terma dan syarat).

Oh ya bagi yang first time beli Kad Ekspres  ni, korang kena aktifkan kan secata online tau. Once dah aktif, korang akan dapat 1 e-Kupon Piza saiz Regular percuma yang bernilai RM29.90.

Bagi yang berminat nak beli atau nak perbaharui Kad Ekspress Domino's Pizza ni, korang boleh sama ada ke mana-mana cawangan Domino’s, call talian Domino’s di 1-300-888-333, atau ke laman web Domino’s, sehingga 30 Julai 2019.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Kad Ekspres Domino’s Pizza Malaysia dan juga promosi lain yang diadakan sekarang, sila ke laman web kami di http://www.dominos.com.my/.

19 comments:

  1. eH MACAM MENARIK PLAK ADA KAD EXPRESS NI...

    ReplyDelete
  2. wow that's a really good deal. thanks for sharing the info

    ReplyDelete
  3. Dominos kat mersing baru buka beberapa bulan. Tapi belum lagi masuk situ.

    ReplyDelete
  4. Menarik ni Ana, dapat jimat banyak kalau beli pizza kan

    ReplyDelete
  5. Murah ya Ana, nt akk nak beli. Anak2 suka domino's

    ReplyDelete
  6. Boleh makan dominos sampai lebam.ni

    ReplyDelete
  7. tu dia..jimat sangat,,makan samapi kenyangg

    ReplyDelete
  8. bestnya. dapat diskaun. banyak tuuu

    ReplyDelete
  9. Ruby suka sangat makan domino ni. Tapi belum ada kadnya.

    Ada potongan 50%, syokk tu :)

    Done follow #626

    ReplyDelete
  10. Wow! This is great because my office always order domino pizza and now got 50% savings, yeah.

    ReplyDelete
  11. Memang berbaloi ni terutama pelanggan setia domino..yang sesekali pun tak rugi juga kalau ada kad ekspress.

    ReplyDelete
  12. ni yg buat rasa nak terjah dominos ni

    ReplyDelete
  13. Alohhh.. tgk ni rs nk mkn pizza pulak..

    ReplyDelete
  14. Banyak tu diskaun 50% ana...nak jugak lahh

    ReplyDelete
  15. banyak tu diskaunnnya. kena juga dapatkan kad express ni..

    Fatina Mudz || Amazing Distance

    ReplyDelete
  16. pernah dulu nak apply.
    tapi dah nak end of the year.
    not recommended by dominos.
    now, boleh la kot ni apply.
    selalu beli di dominos, ana :)
    tq for informing.

    ReplyDelete
  17. menarik kad nie..
    bagus juga kalau ada..

    ReplyDelete
  18. Wah nak apply juga lah kad ekspress Domino tu Ana.. macam menarik pulak..

    ReplyDelete
  19. Memang selalu beli domino sebagai reward utk anak anak. Kena beli la kad ni nanti

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤