Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma - Ana Suhana

Apr 19, 2019

Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma


Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma l Assalamualaikum. Lagi beberapa hari kita nak masuk bulan Ramadan. Bulan yang dianjurkan untuk kita beribadah sebanyak mungkin termasuk dengan bersedekah. Nak sedekah ni tak terhad pada duit saja. Ada yang suka bersedekah dalam bentuk material seperti Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma ni.
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma

Bersedekah Beli Yasin Murah 50sen ni antara yang popular di kalangan rakyat Malaysia terutama bila tiba bulan puasa atau ada kenduri di majlis-majlis. Sedekah Yasin 50sen ni bagi Ana ada banyak kebaikannya. Takde istilah pembaziran pun kan. Cuma jangan lah dilihat pada harga Yasin tu tapi lihat pada ganjaran yang diperolehi bila orang baca dari Yasin yang disedekahkan tu.

So ada yang plan nak beli yasin 50sen ni? Kalau ada ni Ana nak suggest korang beli dekat URBAN SHOPS sebab katanya sekarang ni Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma. Best kan? Macam mana nak dapatkan sampul duit raya PERCUMA dari Urban Shops ni?
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma

Senang je cara dia. Korang hanya perlu beli Yasin Murah 50sen minimum 100pcs dan secara automatik  korang akan menerima sampul duit raya PERCUMA! Bukan sekeping dua, tapi 10 keping ok. Design sampul duit raya tu pulak bukan beshe beshe tau - COACH lagi u olls. Cun menarik kebabom design dia kan. Oh ya while stock last tau. Siapa cepat rezeki dia lah dapat.
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma
Penghantaran Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma ni pula adalah ke seluruh negara. Tak kisah lah sama ada korang duduk dekat utara, selatan, pantai timur atau seberang laut di Sabah dan Sarawak. Semua URBAN SHOPS boleh bagi pos laju tolong hantarkan.

Dan buat korang yang duduk area Selangor pula, korang boleh pilih sama ada nak melalui pos atau kalau kata nak cepat korang boleh op for COD (Cash On Delivery). Tapi kena buat appointment lah dulu sebab COD hanya untuk hari Isnin - Khamis saja. Hari lain hanya melalui pos saja. Harap maklum lah ye.

So macam mana nak beli Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma ni? Korang hanya perlu WhatsApp ke www.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524 dan terus taip "Saya nak Yasin murah!"
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma
Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma
Nak dapatkan PENGHANTARAN PERCUMA? Korang boleh beli Beli Yasin Murah 50sen Dapat Sampul Duit Raya Percuma ni aplikasi Shopee atau Facebook. Pembayaran menggunakan KAD KREDIT / DEBIT juga diterima. Mudah sangat kan ! Untuk maklumat lanjut, korang boleh layari :

21 comments:

  1. Murah sangat dah harga Yasin nie kan siap dapat free sampul raya lagi.. berbaloi sangat..

    ReplyDelete
  2. Menderma sambil beramal. Bagus tu.

    ReplyDelete
  3. Betul... Dah murah tuh.. Apa lagi nak tunggu kan? Jom beramal sedekah di bulan yang baik ini

    ReplyDelete
  4. Cantik betul designnyer...murah pun murah...bagus beramal dengan cara macam ni

    ReplyDelete
  5. murah sgt tu.. bagi yassin utk hari guru pun ok jugak kan..

    ReplyDelete
  6. murah dah tu, under bajet yg nak buat cenderahati. alhamdulillah.. berpanjangan pahala pd org yg membacanya..

    ReplyDelete
  7. memang puas hati beli yasin ni. alhamdulillah. kali ni dapat sampul duit raya pulak, lagi lah best ^_^

    ReplyDelete
  8. murahnya.. semoga seller dilimpahkan rezeki.. design pun cantik smuanya

    ReplyDelete
  9. Harga murah dan Yasin pun cantik.. bagusnya, beli sambil beramal kan

    ReplyDelete
  10. wow !! dah lah murah !! dapat plak freegift.. memang kena beli ni untuk harijadi Nur Aina.. boleh jadikan hadiah untuk kawan-kawan dia..

    ReplyDelete
  11. Harga dah murah tu. Sapa yang tengah survey tu boleh order dengan seller ni

    ReplyDelete
  12. Comelnyaa semua design tu.. Murah laa yang paling orang nak kan..

    ReplyDelete
  13. Murah dan terbaik ni..elok untuk buat doorgift..

    ReplyDelete
  14. murahnya yasin 50 wujud lagi zaman skrg ye

    ReplyDelete
  15. murah dan cantik design dia tuu..

    ReplyDelete
  16. Memang murahkan .Yang nak bersedekah boleh beli yassin ni percuma sampul duit raya lagi kan

    ReplyDelete
  17. terbaek.. tak pernah tgk harga ni..

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤