Bonding Time Lebih Mesra Dengan CARRIE JUNIOR Bubbly Bar - Ana Suhana

Feb 21, 2019

Bonding Time Lebih Mesra Dengan CARRIE JUNIOR Bubbly Bar



Bonding Time Lebih Mesra  Dengan CARRIE JUNIOR Bubbly Bar | Assalamualaikum. As a parent, korang tau tak ada banyak cara nak bonding dengan anak-anak. Tak semestinya semasa bermain atau beriadah bersama-sama. Salah satu cara Bonding Time Lebih Mesra Dengan CARRIE JUNIOR Bubbly Bar.
CARRIE JUNIOR Bubbly Bar
CARRIE JUNIOR Bubbly Bar
Bonding Time Lebih Mesra Dengan CARRIE JUNIOR Bubbly Bar

Kalau korang nak tau, masa mandi bukan hanya sekadar rutin seharian, malah sebenarnya ia merupakan masa yang paling tepat untuk kita eratkan hubungan dengan anak-anak. Sebabnya semasa  kita mandikan mereka, sentuhan yang berlaku mengalirkan belaian kasih sayang ibu bapa kepada anak-anak selain merupakan terapi yang dapat melegakan tubuh badan anak-anak. Kesannya ini dapat membantu anak-anak menaikan keyakinan mereka terhadap kasih sayang ibu bapa.

Disebabkan kepentingan masa mandi untuk anak-anak, CARRIE JUNIOR - jenama kelengkapan mandian kanak-kanak yang dipercayai memperkenalkan keseronokan masa mandi dengan CARRIE JUNIOR Bubbly Bar.
 CARRIE JUNIOR Bubbly Bar
 CARRIE JUNIOR Bubbly Bar
CARRIE JUNIOR Bubbly Bar ni merupakan sabun buku Gliserin yang dihasilkan dari minyak tumbuhan semulajadi. Sebab tu sabun Gliserin ni sangat lembut pada kulit anak-anak, mempunyai bacaan pH lebih rendah berbanding sabun lain, bertindak membersih sambil memberi lapisan perlindungan kelembapan agar kulit kekal lembap.

Baca juga : CARRIE JUNIOR Kids Shampoo Odour Buster

Selain dari tu, Gliserin yang terkandung di dalam CARRIE JUNIOR Bubbly Bath juga bertindak sebagai humektan - memberikan kelembapan pada kulit agar kekal lembap sepanjang masa, tak menjadikan kulit berminyak sebaliknya menjadikan kulit lebih lembut dan gebu.

Apa yang lagi istimewa tentang CARRIE JUNIOR Bubbly Bath ni ialah mempunyai hiasan imej 3D CARRIE yang timbul dipermukaan sabun dan hadir dalam 3 warna dengan aroma buah-buahan yang menarik - Groovy Grapeberry, Cheeky Cherry dan Double Milk.
 CARRIE JUNIOR Bubbly Bar
 CARRIE JUNIOR Bubbly Bar
 CARRIE JUNIOR Bubbly Bar
 CARRIE JUNIOR Bubbly Bar
 CARRIE JUNIOR Bubbly Bar
 CARRIE JUNIOR Bubbly Bar
CARRIE JUNIOR Bubbly Bar dirumus khas dengan kandungan istimewa Carrie Junior, Fruito-E yang merupakan gabungan semulajadi ekstrak buah-buahan. Fruito-E diperkaya dengan vitamin dan nutrien untuk membantu menyuburkan dan melembapkan kulit. CARRIE JUNIOR Bubbly Bar juga telah diuji secara dermatologi, sesuai untuk semua jenis kulit, sangat lembut dan tidak mengasari permukaan kulit. 

Seperti produk-produk CARRIER JUNIOR yang lain, CARRIE JUNIOR Bubbly Bar turut hadir dengan mainan rahsia di dalam setiap kotak. CARRIE JUNIOR Bubbly Bar boleh didapati di kedai runcit utama, pasar raya, pasar besar di seluruh negara dengan berat 100gm pada harga RM4.00 (Semenanjung Malaysia) dan RM4.20 (di Sabah Sarawak) setiap satu.

15 comments:

  1. anak2 mmg suka carrie junior ni..dari kecil diorg guna..skrg dah ada bentuk bar..nak beli jugaklah nanti

    ReplyDelete
  2. suka guna carrie junior masa kecik dlu. tp dulu2 xde yg bar mcm ni. hehe

    ReplyDelete
  3. Dah guna dan opick suka sangat..dari masa mandi 15 minit jer jadi 1/2 jam sebab dia suka mandi guna sabun tu..bekas sabun pun cute je kan...

    ReplyDelete
  4. wangi kan bau dia ana..kita pun rasa teruja nak guna..hihi

    ReplyDelete
  5. Carrie junior ni menang bab bau..jangan kata anak-anak atau kanak-kanak..PC yang dah tua ni pun suka bau carrie junior..bila balik kampung sentiasa semerbak baunya sebab anak-anak buah guna carrie junior.

    ReplyDelete
  6. anak Iza pun pakai Carrie Junior. Bau dia wangi sangat!

    ReplyDelete
  7. senang yg ni. ank tak buat pesta buih kat dalam blik air

    ReplyDelete
  8. selalu pakaikan anak buah dengan carrie junior. mmg lembut dan wangi

    ReplyDelete
  9. carrie junior ada sabun buku plak skarang..pasti si manja suka sgt ni..mandi sambil main2 buih sabun tu

    ReplyDelete
  10. Wah, kalau bau dia wangi macam bedak dia mesti best sebab saya suka bau bedak dia :D

    ReplyDelete
  11. Anak pun pakai Carrie Junior tapi tak pernah perasan pulak ada keluar bentuk sabun buku macamni. Lepasni nak try usha jugakla..

    ReplyDelete
  12. Suka bau dengan Carrie Junior, kalau orang dewasa pakai aci tak..? hihihi

    ReplyDelete
  13. saya suka saya suka...nakkena beli jugak utk anak-anak ni

    ReplyDelete
  14. Tentunya syafi seronok Kan. Best bauan Carrie jr

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤