Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris - Ana Suhana

Jan 31, 2019

Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris


Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris | Assalamualaikum. Syoknya kalau dapat massage dekat spa lepas penat seharian bekerja kan. Sure ringan rasa badan lepas tu. Tapi tu lah, tak kan setiap hari nak ke spa pulak kan. Hehe. So kena lah cari alternatif lain untuk hilangkan tekanan seharian bekerja tu. Dan Ana dah jumpa cara paling mudah dan murah untuk hilangkan semua tekanan tu dengan Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris.
Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris
Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris
Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris

Masa mandi merupakan salah satu favorite "me time" untuk Ana. Dan menjadi kebiasaan untuk Ana mandi dengan air panas. Memang sejenis kelegaan tau dapat bersiram lama-lama bawah pancuran air panas tu. Lagi-lagi bila ditemani dengan Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris Belle Amour Bringt & Smooth. Memang syok habis.

Mana ada orang yang tak suka bau wangi kan. Sebab tu kajian menunjukkan yang wangian berupaya  untuk menghidupkan suasana dan menenangkan jiwa. Sebab tu bila kita mandi menggunakan Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris, ianya dapat membantu kita untuk menghilangkan tekanan dan kesibukan sepanjang hari.

Cuba korang bayangkan saat korang tengah penat dan letih, korang masuk bilik air dan duduk bersiram di bawah pancuran air, nikmat sangat kan perasaan tu. Dah lah air tu sendiri bersifat menenangakan, lepas tu ditambah pula dengan kemanisan aroma dari gel mandian yang memukau dan buih-buih lembut yang membelai kulit, rasa lengkap lah masa mandi tu kan. Terasa seperti macam tengah terapi dekat spa pun ada sebab ianya berupaya menyegarkan dan mengecas semula tenaga yang hilang akibat tekanan sepanjang hari.
Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris
Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris
Memahami keperluan para wanita untuk memanjakan diri walau sekadar semasa mandi, Enchanteur - wangian yang diilhamkan Perancis memperkenalkan Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Enchanteur Paris. Diadun dengan wangian Perancis, rangkaian mandian ini  mampu meransangkan deria dan menjadikan setiap waktu mandian kita sebuah pengalaman yang mewah.

Baca juga : Set Hadiah Minyak Wangi Enchanteur

Menariknya Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris ini diformulasi bebas sabun dan paraben serta diperkaya dengan bahan berkhasiat yang mampu memberikan manfaat pada kulit, melembapkan dan melembutkan kulit sambil membersihkannya; menjadikan kulit kita kekal sihat dan berbau harum.

Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris ni boleh didapati dalam 3 variasi di mana setiap satunya diadun dengan wangian ENCHANTEUR Paris yang sangat digemari dan diperkaya dengan ramuan uniknya tersendiri.

1. Gel Mandian Wangian ENCHANTEUR Paris - Belle Amour Bright & Smooth
Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris
Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris
Gel mandian ini berfungsi menyerlahkan kelembutan kulit kita dengan adunan sebati pati wangian bunga Lily dan Ylang-ylang. Ianya diperkaya dengan pati minyak mawar dan Vitamin B3, ia menjadikan kulit lebih halus, cerah dan menawan.

2. Gel Mandian Wangian ENCHANTEUR Paris - Mon Amie Fresh & Cool
Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris
Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris
Gel mandian Mon Amie Fresh & Cool mampu untuk meningkatkan daya tarikan dengan personaliti yang ceria dan menyegarkan dengan gabungan wangian Fresh Citrus dan Pink Peonies. Diperkaya dengan pati minyak Lemon dan Menthol, ia dapat memberikan kulit rasa sensasi yang menyegarkan.

3. Gel Mandian Wangian ENCHANTEUR Paris – Adore Soothe and Care
Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris
Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris
Gel mandian Adore Soothe and Care menyerlahkan diri dengan gabungan wangian Pink Mimosa dan Golden Pear. Diperkaya dengan ekstrak Chamomile bagi melegakan tekanan dan memberikan perasaan tenang pada kulit serta tubuh badan, ianya membolehkan kita menikmati masa berehat selepas hari yang sibuk.

Jom mulakan hari yang baru dengan rasa segar dan akhirinya dengan Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris terbaru ni. Haruman Gel Mandian Umpama Semburan Minyak Wangi Dengan Enchanteur Paris ni boleh didapati dalam saiz 750g pada harga runcit RM16.75 (Semenanjung) / RM17.55 (Sabah Sarawak) di pasaraya besar dan pasaraya terkemuka di seluruh negara. Jangan lupa dapatkan ok.

19 comments:

  1. wangiiii gel mandian dr enchanteur ni lps tu sembur plak ngan perfume tu

    ReplyDelete
  2. Wahhhh, enchanteur pun ada untuk mandian juga yaa.. Ekin ingatkan ada minyak wangi je. .Best nihhh..

    ReplyDelete
  3. anak-anak paling suka haha..depa tu bab mewangi nombor 1

    ReplyDelete
  4. ana..kita geng..warna merah gak..wangi..:)

    ReplyDelete
  5. Bau-bauan yang mempersona ni meredakan emosi.

    ReplyDelete
  6. Wangi kan kak Ana, Nani suka jugak gel mandian Enchanteur ni.

    ReplyDelete
  7. heaven lah mandi dengan minyak wangi! heheh >_<

    ReplyDelete
  8. mmg suka dengan bau enchanteur ni. nanti nak gi beli yg ni pulak la

    ReplyDelete
  9. Barangan dari Enchanteur memang tak pernah mengecewakan. Sekarang ni dah ada gel mandian pula. Memang best dan teruja nak menggunakannya.. Wow! Hehe..

    ReplyDelete
  10. confirm bau harum smerbak ni.. hehe..

    ReplyDelete
  11. Perfume ni akak dengan mak pakai and memang wangi hehe

    ReplyDelete
  12. wahhhh siap ada gel mandian wangian perfume enchanteur! kena try juga nih hehe

    ReplyDelete
  13. Kena try ni, dah lama tak beli enchanteur..

    ReplyDelete
  14. menarik sangat nampaknya ni.. harga macam berbaloi

    ReplyDelete
  15. alahai mesti harum semerbak ni

    ReplyDelete
  16. klau mandi dan terus tido mesti rasa segar dan wangije.. cik abang pun mesti nak kepit2 kann... hihihi

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤