Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com - Ana Suhana

Jan 6, 2019

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com


Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com | Assalamualaikum. Dah lama rasanya tak join GA. So hari ni kita join lah Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com ni. Memamg mudah sangat lagipun. Hanya buat entri, copy coding yang diberi dan paste dekat entri korang. Jom reramai memeriahkan GA ni. Mana tau terselit rezeki kita semua kan.

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com

Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk gambar di bawah)

Pembayaran pertama akan dibuat sebanyak RM300 untuk setiap isi rumah. Baki bayaran BSH yang akan disalurkan pada fasa kedua dan ketiga akan menggunakan kaedah baharu seperti yang diumumkan dalam Belanjawan 2019. Urusan kemaskini BSH 2019 akan dibuka semula dalam tempoh terdekat. Setiap penerima wajib kemaskini permohonan masing-masing sekurang-kurangnya sekali dalam tempoh 3 tahun. 

Untuk maklumat lanjut layari portal Bantuan Sara Hidup di https://bsh.hasil.gov.my
Giveaway ini dianjurkan oleh SemakanOnline.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM350 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Read more:
http://www.mialiana.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html#ixzz5bnSqJTTU.




16 comments:

  1. Wow.. Macam best je giveaway ni. Goodluck Ana

    ReplyDelete
  2. selamat berGA
    singgah sini dari GA yg sama
    all the best

    ReplyDelete
  3. Good luck!
    datang dari GA yg sama.
    dah follow sini.

    ReplyDelete
  4. Datang GA yang sama. Good luck bergiveaway :)

    ReplyDelete
  5. KG pun join jugak ni...gud luck yaa

    ReplyDelete
  6. Good luck! :)

    Jom join segmen ni jom! http://adindabaizuramazlan.blogspot.com/2019/01/segmen-drop-your-link.html

    ReplyDelete
  7. Salam

    Terima kasih sudi join giveaway ini. Semoga berjaya!

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  8. Datang dari GA yang sama. All the best :)

    Done Follow

    https://1001resepimama.blogspot.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤