IMAAN SUCI WIPES - Tisu Lembap Seisi Keluarga - Ana Suhana

Aug 24, 2018

IMAAN SUCI WIPES - Tisu Lembap Seisi Keluarga


IMAAN SUCI WIPES - Tisu Lembap Seisi Keluarga | Assalamualaikum. Sejak jadi mak-mak budak ni kan, tisu lembap antara benda wajib yang Ana akan bawa dalam handbag dan benda wajib beli setiap bulan. Banyak tau kegunaan tisu lembap ni. Bukan setakat nak lap muka anak-anak je. Cakap pasal tisu lembap ni, hari ni Ana nak kongsi dengan korang tentang IMAAN SUCI WIPES - Tisu Lembap Seisi Keluarga.
IMAAN SUCI WIPES
IMAAN SUCI WIPES
IMAAN SUCI WIPES - Tisu Lembap Seisi Keluarga 

Mesti korang tertanya apa bezanya IMAAN SUCI WIPES dengan tisu lembap lain yang ada di pasaran kan? Ke sama je dengan yang lain? Tak sama sebenarnya korang. IMAAN SUCI WIPES ni istimewa sangat tau. Sebab apa? Sebab IMAAN SUCI WIPES ni merupakan koleksi tisu lembab tanpa alkohol berstatus HALAL yang pertama keluaran Bumiputera di Malaysia. Menarik kan?

Nak lagi menarik, bukan hanya ada 1 je tapi ada 4 jenis IMAAN SUCI WIPES untuk memenuhi keperluan korang sekeluarga. Setiap 1 mempunyai fungsi yang berbeza. Jom Ana terangkan fungsi setiap satu IMAAN SUCI WIPES ni.

1. IMAAN SUCI WIPES - BIRU
IMAAN SUCI WIPES
IMAAN SUCI WIPES
Buat makeup lover, mesti korang dah biasa tanggalkan makeup dengan tisu lembap kan. Dan perasan tak kadang tu  sampai kena guna 2-3 helai semata-mata nak tanggalkan makeup yang tebal. Betul tak? 

Tapi kalau korang guna IMAAN SUCI WIPES - BIRU ni, korang dah boleh tanggalkan makeup sepantas 10 saat sahaja termasuk lah makeup yang tebal dan juga yang jenis kalis air (waterproof) dengan sehelai tisu lembap je. Senang sangat kan.

Nak lagi best, IMAAN SUCI WIPES - BIRU ni bukan saja berbau wangi malah berfungsi untuk membersih, menyegar dan melembapkan kulit wajah sebab ada kandungan vitamin E dan aloe veraIMAAN SUCI WIPES - BIRU ni juga sesuai untuk digunakan bagi mereka yang mempunyai kulit berjerawat dan berminyak. Nak bawa ke mana-mana pun senang sebab tisu lembap ni hanya bersaiz poket dan ringan.

HARGA ASAL

>>> 1 Paket RM6
>>> 3 Paket RM15
>>> 1 Kotak RM85


2. TISU ARGAN OIL - MERAH JAMBU
IMAAN SUCI WIPES
IMAAN SUCI WIPES
Ini lagi satu tisu lembap yang dicipta istimewa untuk menanggalkan makeup dengan lebih baik terutama makeup tebal dan kalis air kerana kuasa Argan Oil yang ditambah di dalam kandugannya. 

TISU ARGAN OIL - MERAH JAMBU ni pula sesuai sangat sesuai untuk kulit yang kering dan sensitif. Ianya juga kaya dengan antioksidan yang berfungsi untuk melambatkan kesan penuaan. Selain dari itu, ni mampu untuk mengurangkan jerawat dan kesan parut.

HARGA ASAL

>>> 1 Paket RM8
>>> 3 Paket RM20
>>> 1 Kotak RM120

HARGA PROMO

>>> 1 Paket RM8
>>> 9 Paket RM60
** Free 1 Paket Tisu Argan Oil - Pink
>>> 1 Kotak RM108
** Free 3 Paket Tisu Argan Oil - Pink


3. IMAAN FAMILY WIPES - KUNING
IMAAN SUCI WIPES
IMAAN SUCI WIPES
Kalau 2 tisu lembap di atas khas untuk menanggalkan solekan, IMAAN FAMILY WIPES - KUNING ni pula untuk kegunaan seisi keluarga termasuk untuk bayi. 

IMAAN FAMILY WIPES - KUNING ini di formulasi daripada madu, Aloe Vera & vitamin E yang berfungsi untuk menjaga kebersihan dan melindungi seisi keluarga  dan boleh digunakan untuk :

☑️ Anak-anak menyusu, makan, tukar lampin, muntah & lain-lain
☑️ Aktiviti diluar rumah bersama keluarga (travel, riadah, sekolah & sukan)
☑️ Membersih & menyegar kulit daripada kotoran, peluh & daki
☑️ Hilangkan bau badan (bertindak sebagai deodorant)
☑️ Penjagaan orang sakit & kurang upaya
☑️ Menjaga kebersihan ibu yang menyusu badan
☑️ Membersih peralatan mainan kanak-kanak, perabot & lain-lain

HARGA ASAL

>>> 1 Paket RM6
>>> 3 Paket RM15
>>> 1 Kotak RM85

HARGA PROMO

>>> 1 Paket RM6
>>> 9 Paket RM30
>>> 1 Kotak RM60


4. TISU IMAAN FEMININE WIPES - UNGU
IMAAN SUCI WIPES
IMAAN SUCI WIPES
Salah satu produk istimewa dari ISW ialah TISU IMAAN FEMININE WIPES - UNGU. Selalunya untuk menjaga kebersihan bahagian wanita, kita akan guna produk berupa cecair tu kan. Tapi bila nak travel leceh pula nak guna especially bila berhenti kawasan rehat sebelum nak solat. Jadi salah satu cara nak kekal bersih adalah dengan menggunakan TISU IMAAN FEMININE WIPES - UNGU ni. 

TISU IMAAN FEMININE WIPES - UNGU ini dicipta khas untuk penjagaan zon intim wanita dan mempunyai 3 fungsi utama iaitu membersih, menyegar dan melindungi kawasan tersebut. Ianya di formulasi daripada estrak daun SIREH & pati MAWAR secara semulajadi, tanpa alkohol & tanpa kimia berbahaya. 

Seperti yang kita tahu, daun Sireh adalah sumber asli yang mengandungi anti septik, mampu membunuh kuman dan antioksidasi berpunca dari bakteria dan kulat selain berkhasiat mengatasi masalah gatal, bau dan mencegah kuman. Manakala pati mawar pula bertindak sebagai penyeimbang PH (3.5 - 4.5) dan memberi rasa nyaman, sejuk dan segar pada kulit.

HARGA  ASAL

>>> 1 Paket RM6
>>> 3 Paket RM15
>>> 1 Kotak RM85

HARGA PROMO

>>> 1 Paket RM6
>>> 9 Paket RM45
** Free 2 Paket Tisu Family - Kuning
>>>1 Kotak RM85
** Free 6 Paket Tisu Family - Kuning


Selain dari mengeluarkan IMAAN SUCI WIPES, IWS juga mengeluarkan produk kesihatan iaitu TEA ZERO BELLY FRUITEA DAILY DETOX. IMAAN FRUITEA DAILY DETOX ini adalah 100% gabungan daun teh serta buah-buahan terpilih seperti Mulbery, Passion Fruit, Soursup dan Candle Bush dan bebas dari bahan kimia berbahaya. So pada yang tercari-cari produk untuk detox boleh cuba IMAAN FRUITEA DAILY DETOX  ni sebab... 
Produk ini menjadi pilihan ramai wanita kerana bau yang wangi, rasa yang sedap dan sangat membantu mengekalkan berat badan ideal. Pembungkusan tea adalah di dalam alumunium foil ( 5 uncang sepaket) dan di letakkan dalam botol Free BPA (Bisphenol A) untuk menjamin kebersihan dan kesegaran produk.
Macam mana nak guna ZERO BELLY ni kan? Mudah saja hanya perlu rendam uncang dalam cawan / mug berisi air panas 1 atau 2 kali sehari pada waktu pagi atau sebelum tidur. Pengambilan teh buah ini bersama dengan diet pemakanan yang seimbang dan aktiviti sihat boleh membantu wanita untuk :

☑️ Mengempiskan perut yang buncit
☑️ Menyelesaikan masalah obesiti
☑️ Lawas dan badan rasa ringan
☑️ Menyelesaikan masalah sembelit
☑️ Membuang angin dalam badan
☑️ Gula dalam darah dapat di kurangkan

** Boleh diminum oleh individu berumur 7 tahun ke atas, sesuai juga buat wanita menyusu. Tidak digalakkan untuk wanita mengandung


HARGA ASAL

>>>RM55 (25 uncang)

HARGA TRIAL
RM28 (10 Uncang)

Bagi yang berminat untuk membeli atau ada sebarang pertanyaan dan ingin kan maklumat lanjut, korang boleh call atau ke laman web seperti di bawah :

Facebook Page :



Telefon :
0193922261 - Zira


Jika korang berminat menjadi ejen boleh ke link di bawah dan pembayaran sebanyak RM30 akan di kenakan. Promo pada bulan Ogos ini adalah Tisu Imaan Pink, Kuning serta Ungu dan promosi akan tamat pada 31 ogos 2018.

24 comments:

  1. sha pernah pakai tisu yang biru pink tu memang best!

    ReplyDelete
  2. pernh guna yg 1st atas tu..lps tu dh ada color2 lain tu plak skarang

    ReplyDelete
  3. Nora pernah guna sekali je Imaan tisu ni. Mmg betul² mudah kalau ada dalam handbag. Xtau pulak byk warna dia erk. Thanks sharing Ana

    ReplyDelete
  4. Dengan negara di landa HFMD ni memang seeloknya kita sentiasa berjaga2 dan tingkatkan penggunaan tisu lembab macam ni kan..boleh diguna seisi keluarga

    ReplyDelete
  5. saya guna yang biru tu, dah 4 kali beli. bau dia memang wangiharga pun murah

    ReplyDelete
  6. Menarik tisu lembap dia.. kegunaan seisi rumah..

    ReplyDelete
  7. Tertarik kerana menarik...bukan sekadar tisu lembap biasa malahan setiap satunya mengandungi pelbagai bahan yang baik untuk kulit...

    ReplyDelete
  8. wah boleh pilih lah mana wipes yg sesuai utk kita. kalau akak rasa cam nak beli semua je

    ReplyDelete
  9. menarik juga..

    walaupun belum popular sangat

    ReplyDelete
  10. Menarik ya Imaan wipes nie, ada macam-macam pilihan juga kan..

    ReplyDelete
  11. banyaknya kelebihan tisu ni..interesting.. ;D

    dah lama follow sini..

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. setiap umah perlu ada tisu ni...

    ReplyDelete
  13. Wahh ada macam-macam produk Imaan sekarang, masa baru-baru keluar pernah guna yang tisu lembab warna biru tu!

    ReplyDelete
  14. tak pernah jumpa lagi tisu ni maybe boleh try nanti.

    ReplyDelete
  15. Belum pernah tgk di psrn, tp mcm menarik je wet tisu nya

    ReplyDelete
  16. Mimi memang guna wipes tissue utk remove mekap..lepas tuh guna pula micelar water lagi.. Kalau macam nih bagus, boleh try imaan tissue wipes nih

    ReplyDelete
  17. Menarik betul Imaan Wipes Tissue nie... Leya nak cuba dapatkannye la..😁😁

    ReplyDelete
  18. Pernah pakai yg warna biru. memang best,,
    zero belly tu mcm best jee, kena try ni

    ReplyDelete
  19. Boleh gunakan tanpa was-was.. dlm Islam pun mmg ditekankan kebersihan dan ini antara perkara yg baik utk kita dptkan.

    ReplyDelete
  20. Bestkan pakai tisu imaan, tengok promo ya jimat sangat

    ReplyDelete
  21. Tisu basah ni wajib ada dalam beg. Senang nak remove make up. Hehe. Next time boleh beli jenama ni pulak.

    ReplyDelete
  22. best sngt guna tisu imaan ni. dah la wangi snang nak remove makeup.

    ReplyDelete
  23. Aina tak pernah try lg tisu imaan ni. Tapi selalu tgk review org cakap best. Boleh cuba nnti.

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤