DYXY Showcase Tour 2018 Bersama Selebriti Popular Malaysia - Ana Suhana

Aug 30, 2018

DYXY Showcase Tour 2018 Bersama Selebriti Popular Malaysia


DYXY Showcase Tour 2018 Bersama Selebriti Popular Malaysia | Assalamualaikum. Sebut je jenama DYXY ni Ana percaya korang semua mesti tau tentang face mist DYXY yang memang sedia terkenal ni kan. In fact adik-beradik Ana pun guna face mist DYXY ni. Cakap pasal jenama DYXY NI, semalam bertempat di Aseana Cafe Suria KLCC, satu press conference tentang DYXY Showcase Tour 2018 Bersama Selebriti Popular Malaysia telah di adakan dengan meriahnya.
DYXY Showcase Tour 2018
DYXY Showcase Tour 2018
DYXY Showcase Tour 2018 Bersama Selebriti Popular Malaysia

Korang tau tak yang DYXY ni merupakan produk terbitan Bumiputera? Ianya di asas oleh 2 orang usahawan Bumiputera yang paling menyerlah tahun ni iaitu Dyana Roslan dan pasangannya Shah Hafiz Borhannudin. Muda lagi tau dorang ni. Baru 32 tahun. Hebat kan? 
DYXY Showcase Tour 2018
DYXY Showcase Tour 2018
Bercakap tentang DYXY Showcase Tour 2018 Bersama Selebriti Popular Malaysia ni, istimewanya ialah kesemua selebriti tersebut adalah jejaka terhangat di pasaran. Kenapa jejaka di pilih untuk showcase produk kosmetik? Ini kerana DYXY ingin menunjukkan bahawa produk DYXY tidak terhad untuk kaum wanita saja, malah kaum lelaki juga boleh menggunakannya. 5 selebriti tempatan yang bakal menggegarkan showcase tersebut ialah Hael Husaini, Haqiem Rusli, Aiman Tino, Achey Bocey dan jugaa Caprice. Turut memeriahkan showcase ini ialah bintang komedi popular Malaysia iaitu Didie Alias yang juga merangkap sebagai pengacara sepanjang showcase berlangsung. 
DYXY Showcase Tour 2018
DYXY Showcase Tour 2018
Pelbagai aktiviti menarik telah disediakan untuk para pengunjung yang hadir seperti sesi make over bersama barisan jurusolek terkenal tanah air dan juga sesi meet and greet bersama Instafamaous tempatan. DYXY cosmetic juga akan mengadakan pencarian Face DYXY 2018 di mana pemenang akan membawa pulang wang tunai yang lumayan. Selain itu, terdapat juga aktiviti cabutan bertuah di mana para pengunjung berpeluang untuk memenangi pelbagai hadiah menarik.

Program showcase ini bertujuan untuk mendekatkan pelbagai variasi produk DYXY Cosmetics kepada orang ramai. Pada masa ini produk DYXY terdiri daripada DYCY Bc Cream, DYXY Facemist  DYXY Lipstick, DYXY Mascara dan DYXY Wipes.
DYXY Showcase Tour 2018
DYXY Showcase Tour 2018
Showcase kali ini juga membawa kelainan kerana ianya bersandarkan elemen hiburan, selebriti dan juga melibatkan pertunjukkan kereta automatif mewah (supercar) sebagai lambang prestij jenama DYXY. 
DYXY Showcase Tour 2018
DYXY Showcase Tour 2018
Tidak dilupakan, jelajah mewah ini juga untuk meraikan pengguna, stokis, ejen dan setiap tulang belakang yang telah bertungkus lumus menaikkan jenama DYXY pada tahap sekarang. 

Bagi yang tertanya di mana kah DYXY Showcase Tour 2018 Bersama Selebriti Popular Malaysia ini akan berlangsung? Terdapat 4 buah destinasi telah dipilih untuk jelajah tersebut iaitu  :

Aman Sentral Mall, Kedah
8 September 2018

UTC Kuala Terengganu, Terengganu
15 September 2018

Angsana Mall, Johor Bahru
22 September 2018

Centre Point Kota Kinabalu, Sabah
29 September 2018


Peluang Perniagaan Bersama DYXY Cosmetics

Bagi yang berminat untuk menceburkan diri dalam bidang keusahawanan atau perniagaan, korang boleh menyertai peluang perniagaan bersama DYXY Cosmetics.
DYXY Showcase Tour 2018
DYXY Showcase Tour 2018
Pihak DYXY menyediakan pelbagai latihan keusahawanan serta juga menyediakan pakej untuk Bumiputera bagi memperlengkapkan diri dengan ilmu pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan melalui siri kursus, latihan, seminar dan bengkel. Pelbagai strategi keusahawanan lengkap meliputi aspek mengenal pasti bakat dan potensi, etika perniagaan yang progresif dan positif, teknik pemasaran media sosial dan banyak lagi  akan turut diajar. Berdasarkan testimoni yang lepas, usahawan-usahawan ni mampu beroleh hasil pendapatan sehingga 5 angka sebulan. Banyak giler kan?? Korang tak nak cuba ke?

Bagi yang berminat untuk join program usahawan ni atau ingin keterangan lanjut tentang produk dan aktiviti lain DYXY, boleh ke laman web mereka seperti di bawah :

Laman Web :

FB :

IG :

Telefon :
03-48206031



23 comments:

  1. Pernah gak pakai foundation ngn face mist dia. Tapi dulu lah skrg xpakai lg dah. Hehehe.

    ReplyDelete
  2. Tak pernah guna produk nie, bagus ya siap ada latihan keusahawanan lagi..

    ReplyDelete
  3. suka spray dia.. bau wangi kalau nak remove makeup pon boleh

    ReplyDelete
  4. Akak tak pernah cuba lagi Dixy...dah baca entry ni terus rasa nak cuba

    ReplyDelete
  5. Yeahhh terengganu ada jugak event showcase dyxy tu..

    ReplyDelete
  6. Macam syok je showcase ni Ana. Harap nanti kat Terengganu boleh join 💕

    ReplyDelete
  7. hebatlah muda-muda dah berjaya boleh di jadikan sumber inspirasi

    ReplyDelete
  8. kita suka pakai bedak n spray dia..best

    ReplyDelete
  9. DYXY semakin dikenali dan mendapat sambutan...cuma PC belum mencuba lagi..biras PC dah guna..

    ReplyDelete
  10. suka tengok pasangan ni, sweet dan semoga mereka terus berjaya

    ReplyDelete
  11. Suka tengok usahawan2 berjaya melalui usaha mcm ni. Jenama DYXY mmg unik.

    ReplyDelete
  12. pernah juga pakai dixy dulu. mmg nmpk flawless

    https://www.ohlawa.com/tips/rawatan-alternatif-masalah-jangkitan-kuman-dalam-darah/

    ReplyDelete
  13. syaza guna dyxy till now yang spray dia tu. sebab fresh! :)

    ReplyDelete
  14. bergetar tulang rusuk kanan saya melihat kereta sport warna kuning tu..

    manakala ulang rusuk kiri pun bergetar juga jika dapat isteri cantik hahahaha..

    memang best juga jenama DYXY kerana menghasilkan ikon yang sangat berjaya..

    saya pun nak agar getaran rusuk ini terus menerus mencipta kejayaan

    ReplyDelete
  15. nanti nak beli produk ini utk isteri n anak2 perempuan abam kie.

    ReplyDelete
  16. busyra penah guna face mist dyxy. mmg the best!

    ReplyDelete
  17. Tak pernah guna produk Dyxy, Bila nak repeat showcase dekat KL, Nak join..he he he

    ReplyDelete
  18. Kawan2 ramai yg dh guna DYXY since last year, nti nak try jugak la

    ReplyDelete
  19. Pernah guna DYXY memang beat, rasa flawless betul muka. Hehehe

    ReplyDelete
  20. Dyxy tu dia satu lagi korean mari

    ReplyDelete
  21. liez pernah pakai dyxy..mmg sesuai utk yg jenis pakai makeup light..danyang penting harga murah

    ReplyDelete
  22. Banyak jugak produk dyxy ni. Mimi tak pernah try pun

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤