Kenikmatan Raya Bersama Kimball Dan Selebriti Cef Fikree Aznan - Ana Suhana

May 21, 2018

Kenikmatan Raya Bersama Kimball Dan Selebriti Cef Fikree Aznan


Kenikmatan Raya Bersama Kimball  Dan Selebriti Cef Fikree Aznan | Assalamualaikum. Korang pengguna setia produk Kimball tak?  Kalau ye Ana nak share berita baik dengan korang ni di mana korang boleh menyertai peraduan mudah hanya dengan membeli produk Kimball bernilai RM10 dan ke atas dalam satu resit dan jawab satu soalan mudah untuk berpeluang memenangi hadiah berupa barangan kesayangan mak-mak dekat dapur iaitu Tupperware. Suka tak? Aish kalau Ana suka sangat. Mahal tu produk jenama Tupperware tu semua. Nak beli sendiri mau berpikir banyak kali. Hehe. Tapi sebelum tu korang kena baca dulu kisah dekat bawah ni.
Sertai peraduan ini untuk berpeluang memenangi rumah terbuka bersama Cef Fikree dan Kimball!
Kenikmatan Raya Bersama Kimball  Dan Selebriti Cef Fikree Aznan

Bila sebut sambutan Hari Raya mesti tak lari dengan acara rumah terbuka kan?? Rumah terbuka ni selalunya merupakan salah satu acara perayaan yang paling meriah yang dihadiri oleh keluarga dan sahabat handai. Acara rumah terbuka ni bukan saja untuk menjamu hidangan yang disediakan tetapi juga untuk merapatkan lagi ikatan silaturahim. Namun Ana yakin ramai mungkin menghadapi stres apabila hendak merancang majlis rumah terbuka kan? Ye lah mana nak memilih barang hiasan rumah lagi, membeli baju Raya untuk ahli keluarga lagi sampai lah kepada perancangan menu rumah terbuka. Pening kepala di buatnya.

Pernah tak korang terfikir alangkah best nya kalau tahun ini korang tak perlu lagi nak bersusah payah merancang atau berbelanja untuk menganjurkan majlis terbuka untuk sanak saudara dan sahabat handai dengan adanya selebriti cef?

Haaa ni berita baik untuk korang. Sempena kempen Kimball yang bertema ‘Mudah dan Lazat, Hati Terpikat’, Kimball sedang menganjurkan satu peraduan bersama selebriti Cef Fikree Aznan untuk membawakan Jamuan Raya Kimball ke kediaman 2 pengguna Kimball yang bertuah. Mungkin boleh jadi rezeki korang. Mana tau kan. Dan antara resipi-resipi yang akan disajikan masa rumah terbuka tu ialah Gado-Gado Raya Kimball, Kurma Ayam dan Sayur Kimball bersama Nasi Tomato Kacang Kuda Kimball dan Kek Kurma Kimball yang boleh disaji untuk 10 orang. Menarik kan? 
Resipi-resipi dari kempen terbaharu Kimball, Mudah Dan Lazat, Hati Terpikat.
Selain tu,  sebagai tanda penghargaan Kimball kepada pengguna setianya, 2 pemenang hadiah utama juga akan menerima hamper barangan Tupperware bernilai RM1,000 setiap satu. Dannnnn terdapat juga hamper Tupperware bernilai RM268 untuk 50 lagi pemenang saguhati. Best juga kan!!

Nak  menyertai peraduan ini memang senang. Macam ana bagitau dekat atas tu, korang hanya perlu membeli produk Kimball bernilai RM10 dan ke atas dalam satu resit, jawab satu soalan mudah dan hantarkan jawapan korang bersama butiran peribadi melalui Whatsapp ke +6016-4547909. Peraduan ini terbuka kepada warganegara Malaysia berumur 18 tahun ke atas dan menetap di Malaysia. Cepat,  sertai peraduan ini sebelum tarikh tutupnya pada 10 Jun 2018.

Untuk informasi lanjut serta terma dan syarat peraduan Kimball ini, korang boleh layari laman web Kimball di  bawah ni : 

Laman Web :

Facebook :

23 comments:

  1. Join cepat..mana tau bleh dpt hadiah best kan..bukan senang nak menang barangan tupperware harga 1000....

    ReplyDelete
  2. Nak join gak la
    Tq sharing contest ni Ana

    ReplyDelete
  3. Terima kasih share ana...nak join jgk contest kimball ni...😊

    ReplyDelete
  4. Simple je syatatnya ye kak.. Naj join jugakla nanti.

    ReplyDelete
  5. wah menariknya.. baru semalam shopping barangan kimball. kena korek resit ni

    ReplyDelete
  6. Bonde suka barangan tuppaware, nak joinlah mana tau menang hadiah nanti

    ReplyDelete
  7. Husniey suka pakai sos kimball ni, pedas molek.. Syoknya hadiah tu

    ReplyDelete
  8. nak join jugak. thanks for the info. saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan blog awak. kalau sudi meh lah singgah blog baru saya hihi

    ReplyDelete
  9. Klau bab contest by WA ke or SMS mmg lies suka join..

    ReplyDelete
  10. mudah sangat nak join contest ni :D

    ReplyDelete
  11. alang rumah ira memang pengguna sos kimball ada chance nak join ni. Save duluhhh!

    ReplyDelete
  12. Wah sedapnya menu-menu yang dimasak guna sos kimball ni

    ReplyDelete
  13. Selalu guna life. Nk join gklaa

    ReplyDelete
  14. meriah adiah tu...tq share info lebih details..aritu bff akak pn soh join

    ReplyDelete
  15. nak joint le..k.fiezz pengguna jenama kimball..hehe

    ReplyDelete
  16. kita pun guna kimball jugak..so,boleh joinlah kan...

    ReplyDelete
  17. kimball brand di percayai, suka kimball juga. Tapi, tak reti olah resepi dr kimball

    ReplyDelete
  18. best hadiahnya
    boleh cuba nasib kot ade rzki

    ReplyDelete
  19. kimball mmg sedappp! nak join jgk lah nnti kalau sempat. hehe

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤