Rezeki 10 Peserta GA Travel Totebag by Ana Suhana - Ana Suhana

Mar 1, 2018

Rezeki 10 Peserta GA Travel Totebag by Ana Suhana


Rezeki 10 Peserta GA Travel Totebag by Ana Suhana | Assalamualaikum. First and foremost ribuan terima kasih pada semua yang join GA Travel Totebag by Ana Suhana yang bermula bulan 2 yang lepas. Memang tak di jangka seramai 134 orang yang memberi sokongan. Terima kasih banyak-banyak. Memandangkan ramai yang join jadi Ana naikkan hadiah dari 5 kepada 10 hadiah.
Tahniah pada yang terpilih. Dan pada yang tak terpilih jangan sedih tau. InsyaAllah ada rezeki yang lebih baik buat korang semua. Dan InsyaAllah dalam masa terdekat Ana nak buat GA Glow Gelenggang. Syarat simple tak perlu nak buat entri bagai. Tunggu ye. Ok jom tengok siapa yang terpilih kali ni :
Pada 10 orang yang terpilih tu sila whatsApp Ana details korang di 016-3932647. Bila semua dah bagi details Ana akan pos sekali gus ye. 😀

57 comments:

  1. Takde rezeki. By the way tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada semua yang berjaya ~~

    ReplyDelete
  3. Alhamdullilah, ada nama Kak Sue.. Tq Ana ❤

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..rezeki cik nor kali ni..:)

    ReplyDelete
  5. Yes! Yes! Terima kasih byk2 Ana 😙😚😙😚😙 tahniah kepada pemenang lain juga

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada semua pemenang. Saya dah lama tak singgah sini so tak tahu pun akak ada buat contest ^^

    ReplyDelete
  7. Tahniah ana byk penyertaan Tu. Tahniah kpd 10 pemenang..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... akhirnya berjodoh jugak dengan Mr.Random generator tu hahah! ^^ Thanks to Allah <3

    ReplyDelete
  9. Tahniah semua pemenang. Takde rezeki saya disini :)

    ReplyDelete
  10. tahniah kepada semua pemenang...dan tahniah Ana sbb ramai tu yg turut serta tuu..

    ReplyDelete
  11. Tahniah pada semua pemenang :) Hee

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada yang terpilih ya....

    ReplyDelete
  13. Tahniah kepada semua pemenang.

    ReplyDelete
  14. takde rezeki...tahniah pada yg berjaya

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  16. uwahhhh how can they be so luckyyyy

    ReplyDelete
  17. tahniah semua pemenang.. rezeki ^^

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada semua yang menang

    ReplyDelete
  19. wahhh tahniah bg sesiapa yg menang..cikyan tak menang..uhukss !

    ReplyDelete
  20. Tahniah kepada semua pemenang...

    ReplyDelete
  21. tahniah pada smua.. mmg best hadiah dri kak ana.. <3

    ReplyDelete
  22. takde rezeki Qekra. tahniah pada semua pemenang ;)

    ReplyDelete
  23. Tahniah kepada semua Pemenang!

    ReplyDelete
  24. wahhh tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  25. Congrats yang menang! Bestnya dapat beg :)

    ReplyDelete
  26. Alhamdulillah rezeki Mrs. A.
    Yeay!!! nak lompat bintang jap haha...

    ReplyDelete
  27. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  28. Alhamdulillah... Terima kasih.. Semua!

    ReplyDelete
  29. hehehe aina pun ada.... T_T boleh dapat lagi ke hadiahh. ><

    ReplyDelete
  30. tahniah kepada semua pemenang !!

    Jom terjah sini https://aenoyou.blogspot.my

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤