KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator- Penyelesaian Tayar Pancit Secara Tiba-tiba - Ana Suhana

Mar 16, 2018

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator- Penyelesaian Tayar Pancit Secara Tiba-tiba


KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator - Penyelesaian Tayar Pancit Secara Tiba-tiba | Assalamualaikum. Pernah tak korang alami  masalah tayar kereta pancit tiba-tiba? Nak lagi haru masa tengah kelam-kabut nak pergi kerja sebab ada mesyuarat? Tak pun masa tengah pergi bercuti? Boleh spoil mood dibuatnya kan. So hari ni Ana nak share dengan korang satu barang baik punya iaitu KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator - Penyelesaian Tayar Pancit Secara Tiba-tiba.
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator - Penyelesaian Tayar Pancit Secara Tiba-tiba

Masalah tayar kereta pancit tiba-tiba antara situasi yang paling kita semua nak elak kan. Lagi-lagi kalau tu lah satu-satunya kenderaan yang kita ada. Tayar spare pula pancit sama. Kalau kata tayar spare pun ada tapi tak reti nak tukar sendiri pun masalah juga kan.

Kes tayar pancit ni, kalau dekat rumah gagah lah lagi sebab boleh panggil mekanik, tapi kalau tengah jalan macam mana?? Sangat lah berbahaya bila kenderaan kita diletak ditepi jalan sementara nak tunggu bantuan tiba sebabnya kita terdedah pada risiko kemalangan dan juga rompakan.
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator

Percaya tak situasi dekat atas ni korang boleh atasi dengan adanya KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator.

Apa itu KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator??

KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ini merupakan sebuah produk yang dapat membantu korang MENAMPAL LUBANG PADA TAYAR KERETA DALAM 90 SAAT TANPA MEMERLUKAN SEBARANG PERALATAN dan mampu untuk MENAMPAL LUBANG SEHINGGA SEBESAR 8mm
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator adalah selamat kerana ianya dihasilkan daripada FORMULA MESRA ALAM DAN TIDAK MUDAH TERBAKAR - 100% POLIMER ORGANIK

Antara kebaikan dan kelebihan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ni ialah :

✅ Tidak perlu tukar tayar
✅ Ianya sangat senang digunakan kerana tidak memerlukan sebarang peralatan lain
✅ Selamat digunakan tanpa merosakkan tayar dan rim kereta
✅ Mudah dibasuh
✅Jangka hayat sehingga 3 tahun dari tarikh pengilangan
✅ Mempunyai 2 tahun jaminan

PLEASE BE NOTED
.
.
.
.
1. KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator hanya digunakan sebagai PENYELESAIAN SEMASA KECEMASAN sahaja sementara korang nak bawa kereta ke bengkel atau stesen minyak yang terdekat. Jangan pula lepas kereta boleh bergerak korang bantai guna sampai berhari-hari pula.

2. Hanya untuk tayar jenis TUBELESS SAHAJA. Rasanya kebanyakan kereta guna tubeless tyre dah sekarang ni kan.

3. JANGAN MEMANDU MELEBIHI 130KM selepas menggunakan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ni kerana ia boleh menyebabkan gegaran akibat ada cecair di dalam tayar.

4. KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator selamat disimpan di dalam kereta dan tahan panas cuma JANGAN LETAK / SIMPAN SECARA DIRECT di bawah panas. Seeloknya simpan di dalam bonet atau di bawah kerusi.

Cara Menggunakan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator

Sebenarnya tersangatlah senang nak gunakan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ni. Macam korang nak pam tayar tu lah senang cerita. Pam sampai tayar kembang dan boleh berjalan sementara.
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
Kalau korang tengok gambar dekat atas ni dah tunjukkan cara-cara nak guna. Hanya perlu 4 LANGKAH MUDAH je. Tapi untuk lebih clear korang boleh refer video di bawah ni.
Menarik dan bagus kan KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ni. Ana memang syorkan korang untuk beli dan simpan satu di dalam kereta sebagai salah satu emergency kit. Kita tak tahu kan bila tayar kereta akan pancit. In fact untuk motorsikal dan basikal pun boleh guna.

PENGUMUMAN BERITA BAIK 
.
.
.
.
1. KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator 650ml sedang dijual pada HARGA PROMOSI - RM49.99 sahaja (NP : RM69.99). Tapi ni hanya untuk masa terhad sahaja. Kena cepat-cepat order ok.
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
2. Untuk bulan Mac ni, korang yang beli KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ni berpeluang untuk MENANG LATTISSIMA TOUCH NEPRESSO COFFEE MAKER berharga RM1699. Korang hanya perlu :
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator
✅ like FB dan kongsi page / video KRONOS FLATNOMORE
✅ like IG KRONOS FLATNOMORE 

Untuk maklumat lanjut tentang KRONOS FLATNOMORE Tyre Sealant & Inflator ni atau kalau korang berminat untuk beli, details seperti di bawah ni :

WhatsApp :
atau
 0126736344 (Helena)

Facebook :

Instagram :


38 comments:

  1. Sangat menarik.. First time dengar. Boleh lah dipanjangkan kepada Incik Otomen Taro.. Boleh suruh dia beli nanti.. Hehe..

    ReplyDelete
  2. kalau pancit tengah malam sesuai sangat pakai ni kan ana.

    ReplyDelete
  3. Kalau akak dah panik la..panadai bawak kereta tapi bab bab maintenance ni memang x reti de..bila dah ada product yang bagus dan mudah ni..elok la ambil tahu kan..wanita zaman sekarang kena berdikari..ye tak?

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam jumaat dari Maznee. Wajib ada dalam setiap kereta.

    DIsamping tu boleh simpan tayar spare dan pastikan angin cukup

    ReplyDelete
  5. abe kie pun nak beli gak sbb x reti tukar tayar sorang2!

    ReplyDelete
  6. Ehh, nak g tau dengan my family ni!.. sebab sebelum ni pernah gak ada masalah tayar. Terpaksa nak repair bagai segala. memang payah.. nanti nak suruh diorg try ni. Thank u for da sharing~

    ReplyDelete
  7. Produk yang ohsem.. Elok buat spare satu di dalam kereta..

    ReplyDelete
  8. Menarik ne beli untuk keselamatan kereta dan berpeluang dapat hadiah menarik

    ReplyDelete
  9. mudah.. kena try juga ni simpan kt keta.. emergency boleh guna

    ReplyDelete
  10. senanglah nak jalan jauh.. bawak sekali kronos flatnomore ni. kalau jadi apa-apa kat tayar, boleh juga bantu.

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  11. bagus kan kalau ada benda ni kalau tetibe ada emergency berkatian dengan tayar.. ye la kekadang nak dpt bantuan tu lambat.. nak nak kita sensorang yang mengalaminya.. huhu.. btw, thanks for sharing.

    ReplyDelete
  12. The bottle of gas looks conveniently to me whenever my tyre punctured. Thanks for the infor and I will definitely getting 1 to try it out.

    ReplyDelete
  13. Wahhh ! Mudah nk digunakan. Boleh lah prepare siap2 dlm kereta. Yelah, tak semua org tahu tukar tayar. Sedikit sebanyak produk nie boleh bantu atasi flat tyre. Xde lah panic kalau ada satu dlm kereta 😉

    ReplyDelete
  14. Hi sis...berguna ni sis, kalau saya memang tak pandai tukar tayar kena call bengkel la jawapan nya hihi..Sekarang dah mudah dengan adanya produk ni sementara nak pergi bengkel kan

    ReplyDelete
  15. Cukup risau kalau tayar pancit tengah malam atau time tu kita sorang-sorang.. minta jauhla. Tapi, kalau benda nak jadi kita pun tak tahu kan.. bak kena beli juga ni, simpan dalam kereta.

    ReplyDelete
  16. Memang kena ada satu kan Ana dalam kereta.nak nak mcm.peremouan nih bila tayar pancit mula gelabah

    ReplyDelete
  17. Menariknya produk ni, senang sikit urusan.. 😍

    ReplyDelete
  18. Kita bila tengok video tu betapa mudah menggunakan produk ni kalau masa kecemasan dan wanita penting kena ada backup. Kalau time malam-malam lagi lah nak cari kedai susah..

    ReplyDelete
  19. Nice review kak Ana ^_^ even Hana tak faham sangat apa benda tu hehe... tapi sure berbaloi kan?

    ReplyDelete
  20. Mudah sangat zaman sekarang, semua benda keperluan untuk kes kecemasan dah ada. Terutama awek-awek macam kita, takde lah gelabah nanti.

    ReplyDelete
  21. Bagus lah benda ni kalau spare dalam kereta ni. Kalau travel sorang lepas tu pemandu perempuan pula memang eloklah standy benda ni. Nak guna pun senang :)

    ReplyDelete
  22. Wah, bagus lah k.ana benda ni. Kena ada satu dalam kereta ni.

    ReplyDelete
  23. haha emi bab tukar tayar kereta ke apa ke yg pasal kereta, memang KO. jawabnya kalau kereta rosak, panik call abang2 atau kawan2.

    ReplyDelete
  24. Pompuan kena ada spare menda ni..lgi2 kalau ada anak2 skali dlm kereta...senang spray je kalau emergency kan...
    Berapa eh harga dia?kita nak sruh husband belikan n spare dalam kereta 1

    ReplyDelete
  25. Perempuan kena wajib ada benda ni. Hehehe kalau tayar pancit ke ape ke kann. Tak perlu nak susah suami ke hehehehe

    ReplyDelete
  26. bila tengok video memang senang sangat nak guna produk ni :D

    ReplyDelete
  27. untuk perempuan macam kita ni mmg amat membantu. kalau tetiba flat tyre mmg blur la tak tau nak buat apa

    ReplyDelete
  28. This is a life saver, I'll definitely recommend my girl friends to keep a bottle in the car just in case we need it.

    ReplyDelete
  29. wah..bagus juga nie.

    penyelesaian segera apabila berlakunya kecemasan

    ReplyDelete
  30. aida x la brape cerdik hal-hal kereta.
    tapi faham la ni.
    normally info ni aida share dgn mr.asben tau, anak.
    then dia la beli ke, buat ke, hi hihi

    ReplyDelete
  31. Macam beat ni..nk ken beli juga. Klau ada kecemasan senang nnti

    ReplyDelete
  32. Memang tak tahu tukar tayar kereta, semua tu suami yang buat... jd memang kena ada ni 1 tgk video tu mudah sgt nak guna!

    ReplyDelete
  33. Oh my this really a life saver especially for women who always don't know what to do when facing with flat tyres. I will buy this a few for my car too....

    Racheal

    ReplyDelete
  34. Memang kena ada ni..senang utk kes emwrgency. Nanti nak rembat 1 lah..thanks ya for sharing

    ReplyDelete
  35. Bgus produk ini, tak perlu risau jika tertiba tayar pancit ketika diluar rumah atau berjauhan dari bengkel... Belum ada pengalaman tayar pancit lagi.. tayar pecah pernah la

    ReplyDelete
  36. Bagus nya produk ni. Sangat sesuai untuk orang perempuan. Kena standby satu letak dalam kereta.

    ReplyDelete
  37. Bagus ada produk macam nie Ana, harus ada satu dalam kereta. Tambah macam kita pemandu perempuan nie kan..

    ReplyDelete
  38. bagusnya produk ni kak ana.. sngt berguna untuk perjalanan jauh. time emrgency tu penting sngt.. tq for sharing akak. <3

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤