Kidzania Go Kini Di Quill City Mall Kuala Lumpur | Tebus Tiket Secara Percuma - Ana Suhana

Mar 15, 2018

Kidzania Go Kini Di Quill City Mall Kuala Lumpur | Tebus Tiket Secara Percuma


Kidzania Go Kini Di Quill City Mall Kuala Lumpur |  Tebus Tiket Secara Percuma | Assalamualaikum. Berita baik buat semua ibu bapa di sekitar Lembah Kelang, Kidzania Go Kini Di Quill City Mall Kuala Lumpur bermula dari 19-25 Mac 2018 ni.
Kidzania Go Quill City Mall Kuala Lumpur
Kidzania Go, Quill City Mall Kuala Lumpur
Kidzania Go Kini Di Quill City Mall Kuala Lumpur | Tebus Tiket Secara Percuma

Ana pasti ada antara kita yang teringin dan teruja nak bawa anak-anak ke Kidzania kan tapi sebab harganya yang agak mahal sedikit menyebabkan ramai yang masih belum berkesempatan untuk sampai ke Kidzania Kuala Lumpur.

Bersempena dengan Kidzania Go Kini Di Quill City Mall Kuala Lumpur, korang patut rebus peluang ni kerana korang boleh tebus TIKET KIDZANIA GO SECARA PERCUMA dengan hanya berbelanja sebanyak RM38 dalam satu resit dekat mana-mana outlet di Quill City Mall Kuala Lumpur ni.

Rugi sangat kalau korang lepaskan peluang ni tau. Sebabnya hanya dengan shopping atau makan-makan dekat Quill City Mall Kuala Lumpur korang boleh redeem tiket Kidzania Go untuk anak-anak korang. Jimat sangat dah tu. Tak dapat dekat tempat lain tau korang. Ana yang dengar ni pun dah teruja nak bawa Syafi makan-makan lepas tu bagi dia main puas-puas dekat Kidzania Go.

Di Kidzania Go di Quill City Mall Kuala Lumpu ni terdapat 8 AKTIVITI INTERAKTIF yang sangat menarik disediakan di sini di mana kanak-kanak berpeluang untuk menerokai alam pekerjaan sambil berhibur :

Sharp Air Quality Control
✅ Scott's Research Lab
✅ Mc Donald's Fitness Centre
✅ Magic Studio
✅ TV Studio
✅ Volvo - Stop, Look and Wave
✅ Court House
✅ Recyling Centre

Menarik kan semua aktiviti-aktiviti tersebut. Ana yang menaip ni pun teruja sama nak bagi Syafi experience semua tu. So korang pun jangan lepas kan peluang ni tau. Jom ramai-ramai bawa anak-anak menwerokai keseronokan di Kidzania Go di Quill City Mall Kuala Lumpur. See u there.

Kidzania Go,
Main Atrium, Ground Floor
 Quill City Mall Kuala Lumpur

Tarikh :
19 - 25 Mac 2018

Masa :
10 pagi - 9.30 malam
(setiap hari)

Website :

Instagram :

22 comments:

  1. Wahhhh.... Menarik dan pasti ramai ibu bapa berpusu-pusu ke Quill City Mall cuti sekolah minggu depan. Ok juga ni bawak anak-anak buah LeYa ke sini..

    ReplyDelete
  2. ank2 pasti tk sbr tgu cuti sekolah nk pi kidzania go ni..syok tu ada byk aktiviti

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau dpt bawa anak anak pi kidzania go ni :)) ...

    ReplyDelete
  4. ne bukan anak jew tak sabar tunggu cuti sekolah. mak-mak pun tak sabar jugak hehe

    ReplyDelete
  5. banyak sungguh aktiviti kat kidzania ni..anak² pun tak boring

    ReplyDelete
  6. Seronok kalau bawak kanak2 ni banyak permainan dan aktiviti.tunggu anak sendiri ada nanti la

    ReplyDelete
  7. wah
    dah ada dekat Quill City Mall rupanya

    ReplyDelete
  8. senanglah dah ada kat sini...boleh bawak anak cuti sekolah ni..

    ReplyDelete
  9. Memang berbaloi baloi la Ana.shopping dengan rm38 dapat tebus tiket. Best2

    ReplyDelete
  10. Banyak aktiviti menarik untuku kanak-kanak, bestnyaa nak jadi kanak2 semula rasanya 😂

    ReplyDelete
  11. Lau dkt bolehlah p sini...tingin nk bw budak2 ni

    ReplyDelete
  12. mak2 pun terasa2 nak cuba kan...dan sempena cuti sekolah minggu depan mmg kena bawak budak2 bukan jauh pun kan..

    ReplyDelete
  13. Tunggu harraz dah besar nanti nak bawak dia pi sini. heee. kidzania ni banyak aktiviti dia. seronoklah dia nanti..

    ReplyDelete
  14. Seronok anak-anak kalau dapat pergi Kidzania cuti sekolah nanti Ana..

    ReplyDelete
  15. Bestnya.kalau anak anak pergi memang diorang seronok

    ReplyDelete
  16. Jom ana kita dating kat sana gather gather jom

    ReplyDelete
  17. tq atas info. boleh bawak bebudak ke kidzania nnt

    ReplyDelete
  18. murah aje modak nk g kidzania.. bestnya offer ni

    ReplyDelete
  19. menarik.
    tapi ari tu baru ke kidzania.
    abis dah pelusuk kidzania tu dijelajahi...

    ReplyDelete
  20. Outlet baru Kidzania dah buka. Mesti ramai kanak-kanak kat luar sana tak sabar kan nak pergi.

    ReplyDelete
  21. bnyk aktiviti mcm ni mmg best.. budak2 pun suka

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤