Pelbagai Menu Sandwich Hanya di Ashrin Food - Ana Suhana

Jan 6, 2018

Pelbagai Menu Sandwich Hanya di Ashrin Food


Pelbagai Menu Sandwich Hanya di Ashrin Food | Assalamualaikum. Orang KL yang suka makan sandwich atau kalau teringin nak makan sandwich tapi malas nak buat sendiri atau keluar , korang hanya perlu cari Ashrin Food. Pelbagai menu sandwich disajikan di Ashrin Food ni.
Ashrin Food
Ashrin Food
Pengenalan Tentang Ashrin Food

Ashrin Food di asaskan oleh Zushazrina Zulkifli (Puan Rin) yang merupakan seorang Usahawan Muda Malaysia, bekas pegawai bank dan juga peserta Akuip Tv3 (2014). Untuk pengetahuan semua, Ashrin Food mula bertapak sejak tahun lepas di Danau Kota, Setapak. Pada awalnya Ashrin Food bermula dengan membekal sandwich di hospital sekitar Kuala Lumpur, Caltex dan BHP di kawasan Ampang, Jalan Kuching dan beberapa kawasan lain. Ashrin Food juga pernah menjadi pembekal sandwich untuk Mood Republic Kuala Lumpur 2017.

Pelbagai Menu Sandwich Hanya di Ashrin Food
Ashrin Food
Ashrin Food
Sandwich di Ashrin Food sesuai untuk dijadikan menu untuk pot luck atau jamuan di rumah, pejabat, apa jua majlis dan event  dan boleh di makan dimana sahaja! Nak buat Sandwich Boxes Surprise pun boleh tau korang. Yang bestnya terdapat 10 jenis sandwich yang dijual di Ashrin Food ni. Antaranya ialah:

• Tuna
• Sardine
• Ayam
• Vege
• Coeslow
• Fish
• Crab
• Prawn
• Cheese
• Egg mayo / telur

Dah tau nak pilih sandwich yang mana korang boleh pilih pula pakej sandwich yang ada iaitu:
Ashrin Food
Ashrin Food
Ashrin Food
Ashrin Food

• Mini Sandwich
• Sandwich Boxes
• Single Sandwich 

Kelebihan Sandwich Ashrin Food

1. Korang boleh request ikut selera masing-masing. Samada nak sayur atau tanpa sayur, nak pedas atau biasa.

2. Roti sandwich yang digunakan sedap dan tebal, tidak keras dan tidak terlalu lembut.

3. Inti sandwich dimasak terlebih dahulu  demi untuk mencapai citarasa dan kepuasan pelanggan.

4. Inti sandwich juga tebal dan sedap. Korang pasti akan makan berkali-kali.

5. Kotak atau packaging sandwich yang digunakan adalah yang berkualiti.

6. Setiap sandwich mempunyai tarikh luput. So don't worty.

7. Sandwich Boxed Suprise boleh disertai dengan ucapan atau nota dari si pengirim.

8. Free Gift jika pembelian melebihi RM100 ke atas.

Peluang Untuk Jadi Pembekal atau Ejen Sandwich Ashrin Food

Ada berita baik buat korang yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan kerana korang berpeluang untuk menjadi pembekal atau ejen Sandwich Ashrin Food.

Selain itu peniaga yang mempunyai perniagaan seperti gerai, restoran, kiosk, hospital dan lain-lain turut digalakkan untuk menjadi pembekal Sandwich Ashrin Food.

Kelebihan menjadi pembekal dan ejen di Ashrin Food ialah harga yang ditawarkan adalah harga borong. Yang pastinya keuntungan yang bakal dimiliki sangat berbaloi.

Untuk info lebih lanjut korang boleh hubungi Ashrin Food  socmed seperti di bawah:

Emel:



Waktu Operasi:
Isnin-Ahad
8 pagi - 9 malam

29 comments:

  1. sedapnya tgk.. menyelerakan semuanya..dah lam xbuat sandwich.. hahhaa

    ReplyDelete
  2. sedap bila tgoknya, msti rasa pun sedap ni

    ReplyDelete
  3. byk pilihan tu...ada 10 jenis...akak suka sandwich tp nk membuat tgk mood hehe

    ReplyDelete
  4. sedapnya.. terlir tgk.. kena cuba ni

    ReplyDelete
  5. sedapnya sandwich, betul ana kadang2 teringin nak makan tapi malas nak membuatnya

    ReplyDelete
  6. Macam macam ada kan Ana..nampak sedap

    ReplyDelete
  7. Kalau kite request lebih sayur or nak pedas or biasa tu, kira ada extra charge ke harga tetap sama?

    ReplyDelete
  8. Sedapnya. Suka makan sandwich!! Nampak menyelerakan je.

    ReplyDelete
  9. wah besnyer ...byk nyer sandwich... suka sgt mkn sandwich..

    ReplyDelete
  10. bagusnya kalau ada event then boleh order, banyak pilihan.

    ReplyDelete
  11. Allahu, malam2 baca benda mcm nie jadi terliur dibuatnya. Baguslah, siap boleh jadi agen. Harga pon mur-mur Je. Inti sandwich pulak tebal.

    ReplyDelete
  12. Nampak sedap..tp prefer buat sendiri..hehehe

    ReplyDelete
  13. suka yang Mix All tu.. sebenarnya sandiwch ni feveret saya. Tak makan nasi pun ok, asalkan ada sandiwich mcm ni- JMR23

    ReplyDelete
  14. Nampak menarik. Nak buat sandwich pun nak kene gayanya baru sedap. Dah lama tak makan sandwich. Teringin lah pula.

    ReplyDelete
  15. Sandwich tu nampak sedap sekali... bolehlah order untuk jamuan nanti.

    ReplyDelete
  16. Pilihan sandwich yang sangat menarik..

    ReplyDelete
  17. eh sedapnya ! walaupun roti tapi bila dah dimasukkan macam macam dalam tu especially tuna kan, memang awesome makan non stop

    ReplyDelete
  18. menyelerakan tengok sandwich ni.. sesuai untuk bekal kemana-mana... sekarang ni senang.. kalau nak.. oreder je.. kan

    ReplyDelete
  19. Sedap sangat ni. Yaya memang suka makan sandwich! Boleh cuba nanti hee

    ReplyDelete
  20. Wah... Tergoda dan rambang mata tengok semua pilihan sandwich yang ada

    ReplyDelete
  21. Nak unfollow Kak Ana! Post gambar makan lagi! HAHAHA. Nampak sedap sangat ni kak.

    ReplyDelete
  22. This looks so good! Very tempting and delicious too <3

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤