Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh - Ana Suhana

Jan 21, 2018

Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh


Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh | Assalamualaikum. Hari minggu macam biasa hari untuk support GA kawan-kawan blogger. Hari ni Ana nak join GA dari S.K. Kalau tengok tajuk GA kaki buku mesti tau hadiah GA ni apa kan. Hehe. Bagi yang tak tahu, kedua-dua buku ni antara buku yang popular tau pada tahun 2017. Banyak yang bagi review positif tentang buku-buku ni. Selain dari dapat hadiah buku, kesemua peserta yang join GA ni akan dimasukkan dalam blog S.K. Jadi moh ler kita berjemaah join ramai-ramai.
Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh
Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh 

Syarat-syarat GA:

1. Buat satu entri bertajuk Giveaway : Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh - DONE

2. Letak banner dan backlink - DONE

3. Follow blog,  IG dan Twitter - DONE

4. Publish dan send link - DONE







18 comments:

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤