Birthday Giveaway By Mamapipie - Ana Suhana

Jan 7, 2018

Birthday Giveaway By Mamapipie


Birthday Giveaway By Mamapipie | Assalamualaikum. Hari Ahad hari untuk support GA rakan blogger. GA pertama ni merupakan Birthday Giveaway By Mamapipie. Nama pun birthday GA kan so Ana nak wish happy birthday sekali lagi buat kak Adda. Bestnya dapat kek ada gambar kita dalam tu. Confirm sedap tu kan kak. Hehe. Ana doakan semoga kak Adda dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dikurniakan kesihatan yang baik. Semoga tahun ni lebih banyak kejayaan buat kak Adda sekeluarga. InsyaAllah.

Birthday Giveaway By Mamapipie
Birthday Giveaway By Mamapipie

Semua syarat Ana dah lama buat. So syarat yang tinggal hanya untuk part entri mana yang Ana suka baca di blog Kak Adda. Dalam banyak-banyak entri tu Ana paling suka entri bab makan-makan lah for sure. Sebab ada banyak tempat makan yang kak Adda dah terjah tapi Ana tak pernah terjah lagi. Antaranya entri Birthday Lunchdate di Chili's One Utama. Macam Ana komen dekat entri tu yang Ana tak pernah ke Chili's walaupun cawangan Chili's ni banyak. Tapi bila tengok menu Southwestern lamb dalam entri tu buat Ana berkobar-kobar nak try makan di Chili's. Banyak lagi sebenarnya entri JJCM dekat blog kak Adda yang Ana suka. Teruskan berJJCM kak Adda. Boleh bagi idea dekat reader tempat makan yang best-best gitu. Lastly all thr best dan semoga GA kak Adda mendapat sokongan yang meriah. InsyaAllah. 

10 comments:

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤