Shopping 4 Beg Cantik Dari Zalora Hanya RM100 Sahaja!! - Ana Suhana

Dec 26, 2017

Shopping 4 Beg Cantik Dari Zalora Hanya RM100 Sahaja!!



Shopping 4 Beg Cantik Dari Zalora Hanya RM100 Sahaja!! | Assalamualaikum. Ana pasti korang semua especially ladies mesti selalu shopping di Zalora kan. Lagi-lagi bila hujung bulan kan. Gatal je tangan tu nak klik sana klik sini bila dah masuk dekat website atau apps Zalora tu. Sebelum ni Ana selalu tertanya-tanya apa yang best shopping di Zalora ni kan sampailah Ana 'terberjaya' shopping 4 Beg Cantik Dari Zalora Hanya RM100 Sahaja!!
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora
Shopping 4 Beg Cantik Dari Zalora Hanya RM100 Sahaja!!

Masa mula-mula Ana install apps Zalora ni kan Ana macam blurrr kejap tak tahu nak beli apa. Nak beli baju rasa macam takut takde saiz.  Lepas tu riki kasut pula nampak banyak juga yang menarik perhatian tapi sayangnya banyak dah habis stok!! Maklumlah tengah ada sales hujung tahun kan sekarang ni. Akhirnya Ana ke seksyen beg pula.

Bila dah masuk dekat dunia beg tu Ana terus jadi rambang mata tahap apa ntah. Banyak gilerrr beg yang Ana berkenan dekat sana padahal niat install Apps tu saja nak tengok apa yang best dekat Zalora ni je. Sekali amik ko...Rasa menyesal masuk Zalora!! Hampir semua beg di belek satu-satu siap baca details semua. Haha.

Walaupun dah dilamun cinta dengan beg di Zalora ni tapi Ana masih mampu berfikir secara waras. Cewah. Ana dah set dalam kepala shopping mesti tak lebih dari RM100. Pandai-pandai lah nak beli dan pilih yang mana janji ikut bajet yang ditetapkan. So benda pertama Ana akan buat ialah dengan tapis harga ikut bajet Ana di apps Zalora ni. Contoh Ana set nak beli beg harga kurang dari RM30. Lepas tapis ada 333 beg dengan harga tu. Banyak kan!! 
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora
Belek punya belek akhirnya Ana berjaya beli 4  beg jenama Zalora hanya RM100 sahaja. Yang best lagi free postage sebab lebih RM75. Servis penghantaran pun cepat okey. Ana order pagi ni esok petang Ninja Van dah hon depan rumah. Moh tengok beg-beg yang berkenan di hati Ana tu.

1. Zalora Dual Tone Sling Bag - RM25
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora

2. Zalora Colourways Medium Market Tote - RM25
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora

3. Zalora Front Buckle Detail Crossbody Bag - RM25
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora

4. Zalora Knotted Ring Small Bucket Sling Bag - RM25
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora
Shopping di Zalora

Keempat-empat beg ni semua berharga RM25 satu. Dan semua pun jenis sling beg sebab senang nak sangkut dekat bahu. Harga pula bagi Ana memang murah sangat. Kalau nak compare dengan harga dekat KWC tak tentu dapat harga macam ni. Dengan sesak nya lagi kan. So far beg-beg ni semua in good condition. Dari 4 beg tu 2 dari nya dah kena kidnap dengan adik-adik. Sabar je lah.

Korang kalau tak pernah lagi shopping di Zalora dan juga sejenis macam Ana yang tak penting kan jenama janji selesa masa pakai boleh lah try sekali. Banyak sangat beg yang cantik-cantik. Sesuai nak pakai ke mana saja. 

35 comments:

  1. Tu yang best bila beli online.. Boleh bertenang-tenang je membelek.. Hehehe.. Sha suka Zalora Knotted Ring Small Bucket Sling Bag tu.. Nampak comel sangat..

    ReplyDelete
  2. Kira murah jugalah harganya eh.

    ReplyDelete
  3. Cantik Dan murah Pula Tu. Mmg pilihan yg tepat la ana

    ReplyDelete
  4. wow berbaloi dengan harga sebab saiz pun besar jugak tu ^_^

    ReplyDelete
  5. Murahnya! 100 dapat 4 bag. Fuhh sapayang tak suka ni, beg pon besar besar jea. berbaloi!

    ReplyDelete
  6. cantik smuanya beg yang ana beli tu

    ReplyDelete
  7. haa kalau dh masuk platform shopping online tu mmg sahih rambang mata cuma guna jari jer utk dapat apa yg dihajati tu kan..hehe

    ReplyDelete
  8. Aduh...cantik2 tu kak Ana...PC tak pernah lagi membeli di Zalora...boleh mencuba ni...

    ReplyDelete
  9. Murahnya. Alahai agak-agak sekarang ada lagi tak harga macam ni. RM100 untuk 4 beg. Memang berbaloi sangat tu.

    ReplyDelete
  10. Banyaknya handbag. Leh la tukar2 kalau gi event yang lain2.

    ReplyDelete
  11. Jeless nya akak nak jugak ganti2 handbag. Tapi kan akak ni suka sangat lupa nak pindah barang ke dalam handbag nanti bila nak cari barang baru ler teringat, oppss kat dalam handbag satu lagi lahh hahaha

    Jom tingkatkan trafik blog anda dengan 12 tip sempoi ini

    ReplyDelete
  12. Aww. Jeles! Semua beg kat Zalora memang lelawa. Harga pun not bad, ada mahal ada murah tapi lawa.

    ReplyDelete
  13. Wah berseri-seri Ana bila dapat parcel..
    Seronok sangat, me too seperti hadiah kepada diri sendiri ;-)

    ReplyDelete
  14. Pandai ana pilih bag yang cantik2..akak plak akan shopping ngan zalora bila ada collaboration je..tp kadang terbabas gak beli sebab tgh stress..hahaha

    ReplyDelete
  15. Bestnye shopping di Zalora... Bonde pon ada juga shopping 2 beg n 1 kasut he he he

    ReplyDelete
  16. waaaa...bestnye...sekali shopping 4 beg...

    ReplyDelete
  17. Berbaloi sangat rm100 dpt 4 beg.cantik cantik lak tu

    ReplyDelete
  18. wah.. cantik-cantik belaka design yang dipilih. tapi di Zalora memang murah. kualiti pun boleh tahan juga bagus juga.

    ReplyDelete
  19. wah.. TB berkenan betul yang No.2 .. unik dan lawa.. heheh.. murah sangat2 RM100 boleh dapat 4 beg.. jimat!!

    ReplyDelete
  20. Lia peminat barang dari zalora. Semestinya handbag dan baju. Sebab design menarik pastu harga berpatutan. Kalau datang sale lagi lah best

    ReplyDelete
  21. Alahai.. comelnya small bucket sling bag tu. E suka beg kecik macam tu. Sling lagi. Senang nak bawak.

    ReplyDelete
  22. cantik-cantik semua beg yang akak beli tu. harga pun murah je, boleh beli banyak terus kan. kena terjah zalora jugak lah macam ni.

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  23. amboi sekali 3 pulak tu semua cantik2.. hari tu beli online cepat jer sampai.

    ReplyDelete
  24. 4 bags for RM100 ? It is really cheap and the designs also looks ok to me.

    ReplyDelete
  25. wahhhh...byknya 4 beg rm 100....perghhh..

    ReplyDelete
  26. Bestnya. Semua bag cute-cute. Zalora memang cepat. Dah lama tak dilamar zalora.

    ReplyDelete
  27. 'Terberjaya' shopping lah ye Ana! Hehe. RM100 je? Baguslah murah! Pandai pilih beg. Bella memang susah nak berkenan kalau pilih beg. Pkailah yang ada tu sampai buruk. Nak usha lah sini. Dapat 4 beg tu!

    ReplyDelete
  28. mek nak yg mango tu tp dah habis. sedih giler

    ReplyDelete
  29. duh jadi ngiler, maulah tas untuk lelaki harga semurah itu

    ReplyDelete
  30. Cantik sgt ana.. pinjam 1. Hehe..gurau je..

    ReplyDelete
  31. Beg yang kedua tu cantik!!!!!! Actually,onie pun suka shopping beg di zalora. Banyak pilihan, harga berbaloi pastu tahan lama dan tak rosak! Bestttttt!

    ReplyDelete
  32. berbaloi2 la kak ana. murah tp smuanya cntikk

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤