Wordless #13 : Teaser Bercuti di JB - Ana Suhana

Oct 18, 2017

Wordless #13 : Teaser Bercuti di JB


Wordless #13 : Teaser Bercuti di JB | Assalamualaikum. Dari hari Ahad hari tu sampai esok Ana dan family bercuti hujung tahun di Johor. Ahad Ana ke Segamat dulu untuk attend adik convo then Isnin baru gerak ke bandar JB.  Masih ada 1-2 hari untuk explore JB ni,  jadi buat masa ni Ana share teaser dulu ke mana Ana dah terjah sepanjang di 3 hari di Johor ni ye. Nanti baru kerah kepala buat entri panjang-panjang pulak.


Kilang Bateri

Zoo Johor 

Tanjung Piai

Forest City

Cendol Segar Amat

Restoran Sayam

Pasar Karat

The Icecream Project 

ZZ Sup Tulang



12 comments:

  1. cantiknya pemandangan kat tanjung piai tu...

    ReplyDelete
  2. Semua menarik ni Jak Ana...cendol tu pulak yang menarik-narik perhatian PC...kikiki.

    ReplyDelete
  3. oh kt johor pn ada zoo ye..syok cuti2...gmbr makanan pn lazat tu

    ReplyDelete
  4. rumah abe nik kat permas jaya hi3

    ReplyDelete
  5. Wah Syafi ana pun dah sampai zoo Johor. Byk tempat ana singgah tak sabar nak baca nanti

    ReplyDelete
  6. Wahh.. seronoknya kak ana. Terliur betul tengok cendol jagung dan makanan2 tu :)

    ReplyDelete
  7. tak pernah sampai lagi, kat situ pun ada pasar karat ehhh

    ReplyDelete
  8. tanjung piai akak reen ada ajak pergi,tapi tak sempat nak pergi.
    tak sabar nk tunggu entri tanjung piai tu :)

    ReplyDelete
  9. bestnya cuti..tak sabar nak baca full entry.hehe

    ReplyDelete
  10. Meriah dengan makanan...Cendol tuh..huhuhu...meleleh air liur tgk.

    **Done follow blog

    ReplyDelete
  11. comelnyaaa dia posinggg.,. pandai.. hehe

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤