October Book Giveaway by Blog Siqahiqa - Ana Suhana

Oct 14, 2017

October Book Giveaway by Blog Siqahiqa



October Book Giveaway by Blog Siqahiqa | Assalamualaikum. Wahhh lama sangat rasanya Ana tak join GA dari rakan-rakan blog. Asal bila nak join je tengok dah habis tarikh GA pun. Huhu. Kali ni Ana tak nak lepaskan peluang nak join GA dari Siqah sebab hadiah dia sangat menarik.
October Book Giveaway by Blog Siqahiqa 

2 orang pemenang bertuah akan dapat salah satu buku di bawah ni. Ana sangat tertarik dengan Hati Ini Milik Mu oleh Yasmin Mogahed. Seperti kita tau Yasmin Mogahed merupakan seorang penceramah terkenal dan beliau selalu datang ke Malaysia untuk memberi talk. Dan kebetulan buat masa ni semua buku bacaan Ana memang jenis buku ilmiah. Ye lah kita bukan hebat mana, jadi salah satu cara nak top up ilmu tu kena lah melalui bacaan kan.
October Book Giveaway by Blog Siqahiqa
October Book Giveaway by Blog Siqahiqa 

Jadi korang jom ramai-ramai kita support 1st GA dari Siqah ni. Mana tau terselit rezeki untuk kita kan. Syarat-syarat dia pun mudah je seperti di bawah ni:

1. Follow blog Siqahiqa
2. Follow FB page BLOG SIQAHIQA[LINK]
3. Follow Instagram @haqisfila [LINK]
4. Komen mana-mana satu entri dalam blog Siqah. 
5. Copy banner dan buat satu entri bertajuk“October Book Giveaway by Blog Siqahiqa”(please backlink). 
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen. 

So good luck and all the best to all ❤

20 comments:

  1. Moga berjaya kak Ana...selamat ber GA ya.

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Ana join GA Siqah dan selamat berjaya :)

    ReplyDelete
  3. Reen bru join jgk. Hee. All the best untuk kita berdua. :)

    ReplyDelete
  4. Membaca jambatan ilmu. Terima kasih ana

    Semoga Allah swt murahkan rezeki anak sekeluarga

    ReplyDelete
  5. daripada segmen yang sama, goodluck! done follow here

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segmen yang sama! :D

    ReplyDelete
  7. Good luck Ana. Semoga murah rezeki awk... CikLa dtg dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  8. Hai, blogwalking dari Giveaway yang sama :) :)

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/11/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤