Giveaway by LZ - Ana Suhana

Aug 19, 2017

Giveaway by LZ


Klik banner untuk join


Giveaway by LZ |Assalamualaikum. Hari ni Ana nak join Giveaway by LZ. Korang dah join belum? Kalau belum jom lah sama-sama kita memeriahkan giveaway ni. Syarat-syarat pun mudah dan simple.

1. Follow blog Lady in Red Planner - DONE
2. Follow Instagram @ladyinredplanner - DONE
3. Follow Fb Page : ladyinredplanner - DONE
4. Copy banner, buat entri dan backlink - DONE
5. Beri pendapat ikhlas tentang blog LZ -DONE

2 perkara paling menarik yang Ana suka sangat tentang blog LZ ialah pertamanya LZ suka berkongsi informasi tentang kerjaya beliau sebagai seorang litigator. Sedikit sebanyak Ana dapat top up pengetahuan tentang dunia "mahkamah" seperti tatacara berpakaian ketika hadir ke mahhkamah dan juga kenapa warna pakaian peguam hanya putih dan hitam. Perkara menarik yang kedua ialah LZ seorang stationery addict. So banyak lah koleksi stationery yang LZ ada. Semua comel-comel belaka. Ana juga dapat kenal beberapa stationery baru dekat blog LZ. Tentang blog layout atau template Ana memang dah cakap awal-awal dulu masa LZ tukar template ni yang Ana suka sangat. Header cantik dan susun atur widget pun kemas.  

6. Nyatakan FB dan IG korang - DONE
Fb - Ana Suhana Syahmi
Instagram : @suhanashohairi


14 comments:

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤