Wordless #11 - Road to 100k View Achieved - Blog by Ana Suhana

May 10, 2017

Wordless #11 - Road to 100k View Achieved

Assalamualaikum.

Accomplished!

Alhamdulillah akhirnya PV blog BCSB telah mencapai 100,000 view semalam. I'm super duper happy. Terima kasih pada semua rakan-rakan blogger yang sudi memberi sokongan pada blog picisan ni. You know who you are. Dan teruskan semangat menyokong sesama blogger. ❤


Nota kaki:
Pada yang belum join GA: Road to 100k View masih ada 2 minggu lagi untuk korang join. šŸ˜˜

56 comments:

  1. Alhamdulillah tahniah...menjadi motivasi kepada yang lain ni..terbaiklah..syukur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Kita baru2 nak jinak dlm dunia blog ni PC. Semoga kita semua akan terus berjaya masa akan datang. InsyaAllah.

      Delete
  2. Replies
    1. Pencapaian untuk diri sendiri ni Zaf. Masih jauh ketinggalan nak compare dengan rakan2 yang lain. Tp kak ana puas hati. :)

      Delete
  3. tahniah! road to 1 juta pulak lepasni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sis. 1 juta tu jauh sgt. Mungkin 3-4 tahun lagi baru boleh capai insyaAllah. :)

      Delete
    2. Tapi tak mustahil dalam masa terdekat hehehe :D

      Delete
    3. Masa terdekat mungkin susah tp insyaAllah kalau sentiasa berblog tak mustahil utk di capai. Thanks dear for the support. I really appreciate your kind words. šŸ˜

      Delete
  4. Tahniah Kak Ana.. Amer yakin.. mesti boleh punya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Amer sebab sokong blog kak ana. Sama2 kita teruskan usaha kita ye. :)

      Delete
  5. Wahhhh dah capai target? Bestnya. Moga terus sukses kak hehe.

    Alamak punya lah lama tak jenguk kak ana, masih ada masa kan nak join segmen šŸ˜„

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ira. Lama sungguh Ira tak bersiaran. Bz sgt agaknya ye.

      Masih sempat Ira. Ada 2 minggu lagi ni. šŸ˜˜

      Delete
  6. Wahh. alhamdulillah kak ana! Semoga terus success pada masa yang akan datang :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih NW. Semoga kita semua terus success insyaAllah. :)

      Delete
  7. Alhamdulillah! tahniah buat AS.
    Kalau rajin up-date pasti meriah hasilnya.
    Tak macam Mrs. A mood selalu aje M gitu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih Mrs A. InsyaAllah semoga kita semua berjaya =)

      Delete
  8. Waahhh!!! tahniah! 100K tuh. Semoga blog Ana terus diisi dengan perkara yang bermanfaat untuk semua yer. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sis. Jauh lagi perjalanan ni. InsyaAllah mudah-mudahan apa yg sy kongsi memberi manfaat pada semua yg baca. =)

      Delete
  9. Congrats Kak Ana!! Perasan jugak semalam dah 100k++. Hehe (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Fatihah. Jauh lagi perjalanan ni :)

      Delete
  10. Replies
    1. Thanks Anis. More to achieve šŸ’Ŗ

      Delete
  11. wooooo... tahniah. 100kšŸ˜šŸ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Qbal. Jauh lagi perjalanan ni.

      Delete
  12. Alhamdullilah, tahniah Ana šŸ˜˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih kak sue. Jauh lagi perjalanan sy ni šŸ˜

      Delete
  13. tahniah Ana ...
    semoga terus berblogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mrs Pip. InsyaAllah mudah-mudahan :)

      Delete
  14. Tahniahh Ana.. Pencapaian yang baik..
    Road to 200k pulak, hehee šŸ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Husniey. InsyaAllah terus berusaha ni. Mudah-mudahan tercapai šŸ˜˜

      Delete
  15. woaahh ! alhamdulillah & thniah ! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih Ju. Jauh lagi perjalanan ni :)

      Delete
  16. Alhamdulillah....
    Tahniah ana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih CM. Segan pula rasanya :D

      Delete
  17. wahh. tahniah.. bukan picisan dah tu.. hehhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Lea. Masih picisan Lea. Byk nk kena belajar dan masih jauh lagi perjalanan ni. :)

      Delete
    2. Sama la kita ana.. Masih byk kene belajar.. hukhuk

      Delete
    3. InsyaAllah sama2 lah kita berusaha utk majukan diri kita kan.

      Delete
  18. tahniah Ana...yeahh lepas ni 200k pulak ya...semoga PV yg semakin naik tu membuat kita semakin seronok berblogging kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teeima kasih kak. Road to 200k pula. Maybe 6-7 bulan baru boleh achieve. :)

      Delete
  19. tahniah ana.. kan dilah dah ckp tak lama ana nak capai 100k tu.. hehe.. lepas ni target 1juta pulak.. rasanya lepas tak lama tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Dilah atas sokongan yang di beri. Jauh lagi perjalanan ni dan banyak nak kena belajar lagi. Tunjuk ajarku sifu :)

      Delete
  20. Wahhhh tahniah Ana. Berjaya capai target.šŸ˜Š

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih Reen. Lama nak tggu capai target tu. Huhu

      Delete
  21. Tahniah kak Ana šŸ˜„šŸŽ‰

    ReplyDelete
  22. alhamdulilah tahniah sis.. semoga saya pun terus bersemangat mcm sis..
    http://irismyra.blogspot.my/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. InsyaAllah awak pasti akan lebih berjaya dari sis. :)

      Delete
  23. Replies
    1. terima kasih Uyul. tahiniah buat Uyul juga <3

      Delete
  24. Replies
    1. terima kasih dear. jauh lagi perjalanan sis ni :)

      Delete
  25. Allahmdulilah.... unni x pnh cek y tu.. lepas ni dgn ilmu AFB PV terus mroket

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Mudah-mudahan. Sama2 belajar ye Unni :)

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤