Senarai Peserta GA by BCSB : Road to 100k View

Assalamualaikum.


Ana nak ucapkan jutaan terima kasih pada yang telah memeriahkan segmen GA by BCSB yang kedua untuk tahun ini. Semoga Allah membalas kebaikan korang semua. Pada yang belum join dengan rendah diri Ana mengalu-alukan korang untuk support GA ni.












11. Mieza S







18. FeyLiez

19. Mrs Pip












31. The Fool 



34. Mas_FVOME 


36. Nour Adieb 


38. Ibu Dilah 

39. Nona Qiyah 

40. Cik Renex

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

46 comments:

  1. Replies
    1. good luck Lina. semoga ada rezeki Lina kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Delete
  2. Nom 8 datang lapor diri. Moga bertuahlaa nom tu. Amiin. hehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck Ana. semoga ada rezeki ana kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Delete
  3. Hi Kak Ana..Number 22 lapor diri l:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck Mai. semoga ada rezeki Mai kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Delete
  4. Replies
    1. good luck Mrs Pip. semoga ada rezeki Mrs Pip kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Delete
  5. no 2 datang menjengah..gud luck utk semua peserta

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck Kak. semoga ada rezeki akak kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Delete
  6. Good luck semua.. tahniahh buat Ana, seminggu tp ramai yg join.. InsyaAllah, 100k pv akan tercapai tak lama lagi.. chaiyokkk :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck Dilah. semoga ada rezeki Dilah kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Chaiyok chaiyok.

      Delete
  7. #21 mari singgah sini 😍 😍

    Goodluck semua 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck Husniey. semoga ada rezeki Husniey kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Delete
  8. #29 menyinggah tgh2 mlm...

    Good luck guys, mohon dimurahkan rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck Piqa. semoga ada rezeki piqa kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Delete
  9. Good luck semua.. meriah ya 😊

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. good luck Julia. semoga ada rezeki julia kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Delete
  11. Replies
    1. good luck CM. semoga ada rezeki CM kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Delete
  12. yooo.... menyengah.. no.18... semoga ada rezeki ku dari MU

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck liez. semoga ada rezeki liez kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Delete
  13. No 40. Yeay. Harap ada rezeki kali ni. Good luck utk semua jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck reen. semoga ada rezeki reen kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support dear. 😍 😍

      Delete
  14. No 36 😄 Semoga rezeki buat sy 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck dear. semoga ada rezeki awak kali ni. InsyaAllah.

      thanks for your truly support. 😍 😍

      Delete
  15. No.5 good luck utk smua n sya sndiri..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck YA. semoga ada rezeki awak. InsyaAllah.

      thanks for your support.

      Delete
  16. goodluck guys yg join. NNti Qbal dtg terjh blog korang

    ReplyDelete
    Replies
    1. goodluck Qbal. semoga ada rezeki awak. InsyaAllah.

      thanks for your support.

      Delete
  17. Sha berada di tangga ke enam.. yeah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh. good luck Sha. semoga ada rezeki sha. insyaAlah. thanks for your support.

      Delete
  18. wah dah ramai join ! boleh start blogwalking !

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh lah jejalan dekat blog kawan2 ni Aiman. mereka semua supporting. =)

      Delete
  19. Replies
    1. Thanks nida and good luck to u too. =)

      Delete
  20. saya bernombor 12 melapor diri..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laporan di terima. Hehe semoga berjaya dan thanks for your truly support 😍

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤