Penerima Hadiah GA by BCSB : Road to 100k Views ialah...



Assalamualaikum. GA ke-2 Ana yang bertemakan Road to 100k views telah tamat pada 26.05.2017 (Jumaat) yang lepas. Seramai 72 peserta yang sangat supportive telah mengambil bahagian tanda sokongan pada blog ni. Dari 72 orang tu ada beberapa yang telah berjaya menambah jumlah nama mereka dalam pemilihan pemenang. Senarai nama dan jumlah nama tambahan boleh rujuk di SINI. Pemilihan adalah secara cabutan manual. Pada yang terpilih tahniah buat korang. Dan pada yang tak berjaya jangan kecewa. Ada rezeki yang lebih baik menanti korang lepas ni. InsyaAllah.  Dan pemenangnya ialah.... 



Tahniah pada 2 peserta tersebut. DAN.. 

Kepada 3 top komentor sepanjang GA berlangsung, Ana minta maaf sebab nombor korang tak naik. Ana dah buat pemilihan secara adil tanpa melihat nombor2 yang di cabut. Sebagai tanda penghargaan atas sokongan korang, Ana ada sediakan hadiah saguhati buat korang. Jangan serik menyokong blog ni. 

Emel details korang dekat Ana di mss0285@gmail.com



Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

26 comments:

Lina Shaza said...

tahniah pada pemenang.....tq ana dapat jugak saguhati walaupun nama selalu hilang dari radar...hahaha..terima kasih lagi sekali,semuga ana bertambah murah rezeki ye..

Shafyqah Azry said...

tahniah!

Zafirah Nazri said...

wahhhh , tahniah buat para pemenang . huhu

Ibu Dilah said...

tahniah buat semua pemenang..

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah buat semua pemenang..

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

tahniah buat semua pemenang...ramai tu 72 orang...makin glamour dh Ana ni..

sHaRiNa eLyaNa said...

tahniah semua pemenang, sha xsmpat nak join, sorrryyyy..

Iris Myra said...

wahhh tq kak ana... ade jgk saguhati yee hihii.. semoga murah rezki slalu aminn
tahniah jgk buat pemenang..

Kin Naz said...

Tahniah kepada semua pemenang

PeRdU cINta said...

Tahniah kepada yang terpilih...rezeki kalian..alhamdulillah :)

Lea Azleeya said...

Tahniah pd yg menang,.. Korang memang terbaik..

Mrs Pip said...

Tahniah semua....
Rezeki bulan puasa....
Ok tunggu GA mrs pip pula,
Akan berlangsung esok!
Join ramai ramai ok...

Mellya Musa said...

tahniah semua pemenang !!!! hehehe

Miza Talib said...

Tahniah Semua ;)

Flavnesz said...

Congrats buat semua pemenang..! hehe

Shikin Razali said...

Tahniah pada semua pemenang... =)

C i k R e n e x said...

Alhamdulillah ada rezeki kali ni. Thanks ana anjurkan GA ni n tahniah utk semua. 😊

Syuhada Salleh said...

tahniah kpd yg menang!

Azlinda Azman said...

Tahniah...

Mardhiyyah Rosli said...

Tahniah kepada pemenang

Hernee Nazir said...

waaahhh tahniah semua..

Jun Zie said...

TAHNIAH yg tpilih =D

Siqah Hussin said...

Tahniah kepada semua pemenang =)

Aiman said...

tahniah kepada pemenang. rezeki

Shikin Razali said...

Tahniah pada semua pemenang.. =)

Noor Maizan said...

Tahniah kepada semua pemenang,, hihihi rezeki tuuu.bestnyaaa...

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤