Penerima Hadiah GA by BCSB : Road to 100k Views ialah... - Diary of Ana Suhana

May 31, 2017

Penerima Hadiah GA by BCSB : Road to 100k Views ialah...



Assalamualaikum. GA ke-2 Ana yang bertemakan Road to 100k views telah tamat pada 26.05.2017 (Jumaat) yang lepas. Seramai 72 peserta yang sangat supportive telah mengambil bahagian tanda sokongan pada blog ni. Dari 72 orang tu ada beberapa yang telah berjaya menambah jumlah nama mereka dalam pemilihan pemenang. Senarai nama dan jumlah nama tambahan boleh rujuk di SINI. Pemilihan adalah secara cabutan manual. Pada yang terpilih tahniah buat korang. Dan pada yang tak berjaya jangan kecewa. Ada rezeki yang lebih baik menanti korang lepas ni. InsyaAllah.  Dan pemenangnya ialah.... 



Tahniah pada 2 peserta tersebut. DAN.. 

Kepada 3 top komentor sepanjang GA berlangsung, Ana minta maaf sebab nombor korang tak naik. Ana dah buat pemilihan secara adil tanpa melihat nombor2 yang di cabut. Sebagai tanda penghargaan atas sokongan korang, Ana ada sediakan hadiah saguhati buat korang. Jangan serik menyokong blog ni. 

Emel details korang dekat Ana di mss0285@gmail.com



26 comments:

  1. tahniah pada pemenang.....tq ana dapat jugak saguhati walaupun nama selalu hilang dari radar...hahaha..terima kasih lagi sekali,semuga ana bertambah murah rezeki ye..

    ReplyDelete
  2. wahhhh , tahniah buat para pemenang . huhu

    ReplyDelete
  3. tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  4. tahniah buat semua pemenang...ramai tu 72 orang...makin glamour dh Ana ni..

    ReplyDelete
  5. tahniah semua pemenang, sha xsmpat nak join, sorrryyyy..

    ReplyDelete
  6. wahhh tq kak ana... ade jgk saguhati yee hihii.. semoga murah rezki slalu aminn
    tahniah jgk buat pemenang..

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada semua pemenang

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada yang terpilih...rezeki kalian..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah pd yg menang,.. Korang memang terbaik..

    ReplyDelete
  10. Tahniah semua....
    Rezeki bulan puasa....
    Ok tunggu GA mrs pip pula,
    Akan berlangsung esok!
    Join ramai ramai ok...

    ReplyDelete
  11. tahniah semua pemenang !!!! hehehe

    ReplyDelete
  12. Congrats buat semua pemenang..! hehe

    ReplyDelete
  13. Tahniah pada semua pemenang... =)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah ada rezeki kali ni. Thanks ana anjurkan GA ni n tahniah utk semua. 😊

    ReplyDelete
  15. Tahniah kepada semua pemenang =)

    ReplyDelete
  16. tahniah kepada pemenang. rezeki

    ReplyDelete
  17. Tahniah pada semua pemenang.. =)

    ReplyDelete
  18. Tahniah kepada semua pemenang,, hihihi rezeki tuuu.bestnyaaa...

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤