Motherhood.com.my - Syurga Beli Belah Buat Ibu dan Anak - Ana Suhana

May 26, 2017

Motherhood.com.my - Syurga Beli Belah Buat Ibu dan Anak



MOTHERHOOD.COM.MY SYURGA BELI BELAH BUAT IBU BAPA l Teringat peristiwa 3 tahun lepas semasa tengah sarat bersalinkan Syafi. Bekerja sebagai seorang juruaudit luar yang sangat sibuk dengan dateline sepanjang tahun menyebabkan urusan untuk menyediakan kelengkapan buat si kecil menjadi satu perkara yang sangat mencabar buat Ana. Asal ada sedikit masa terluang, mana-mana kedai menjual barangan kelengkapan bayi  yang berdekatan pasti Ana akan terjah. Namun kadang-kadang seolah-olah Ana lakukan perkara yang sia-sia sebab tidak semua kedai tersebut menyediakan keperluan yang di cari. Hasilnya Ana menjadi penat dan kelengkapan masih tidak lengkap sehingga usia kandungan mencecah hampir 9 bulan. Di tambah pula dengan ilmu tentang kelahiran dan persiapan bayi yang sedikit menjadikan semuanya huru-hara. 

MOTHERHOOD.COM.MY - PLATFORM TERBAIK BUAT IBU BAPA DAN BAKAL IBU BAPA

Itu kisah 3 tahun lepas. Kita belajar dari pengalaman. Sejak berkenalan dengan Motherhood.com.my, banyak perkara bermula dengan persiapan menyambut si kecil, persedian berpantang hingga tips menyusu boleh di dapati di sini dan ianya sangat memudahkan persiapan yang diperlukan. Semudah ABC. Tak perlu runsing dah.

Bagi yang belum tahu lagi, Motherhood.com.my merupakan satu platform barangan bayi terlengkap di Malaysia. Barangan untuk para ibu pun ada juga. Terdapat lebih kurang 6637 barangan di jual di sini seperti produk bayi, produk ibu bersalin, barangan untuk anak kecil dan juga kanak-kanak. Itu yang buat Ana tertarik untuk shopping dengan Motherhood.com.my ni. Complete set orang kata.

Antara kategori yang ada ialah bahagian lampin, makanan bayi, aksesori mandi, stroller, kerusi kereta bayi, dekorasi bilik tidur, fesyen bayi, fesyen ibu mengandung, pelbagai jenis mainan dan lain-lain. Dan yang paling best ialah kesemua produk ini dari jenama yang sangat di percayai seperti Anmum, Baby LoveBabyOrganix, Britax, Buds, Chicco, Diapex, Doona, Dumex, Friso, FiffyHaenim Toys, Halford, Hape, Holabebe, Leapfrog, Little BeanLittle B House, MAMMellow, Morinaga, MunchkinMustela, My Dear, NUKNuna, Piyo Piyo, QuinnyMaxi Cosi, Sesame Street, SustagenFrutzeeV-Coool, V-Tech, Yo Kai dan lain-lain.





PERKARA YANG KORANG WAJIB TAHU TENTANG MOTHERHOOD.COM.MY?

1. Pusat beli belah barangan bayi dan barangan bersalin atas talian nombor 1 di Malaysia.

Korang tau tak, berdasarkan analisis Google dan survey yang di jalankan, Motherhood.com.my telah menjadi platform terbaik buat ibu bapa untuk shopping secara atas talian tau. Ini kerana korang boleh dapat kesemua barang keperluan dari A-Z hanya di satu platform saja. Mudah nak cari pula tu sebab kategori barangan di susun dengan sangat kemas dan terperinci memudahkan para ibu untuk shopping. Hanya dengan beberapa klik, barang-barang tersebut akan di hantar terus ke rumah tanpa perlu membazir tenaga dan masa untuk keluar rumah.

http://www.motherhood.com.my/page/how-it-works


2. Motherhood.com.my memenuhi kehendak pasaran rakyat Malaysia

Memahami kehendak rakyat Malaysia, Motherhood.com.my sentiasa memastikan pelbagai tawaran, produk dan jenama yang menarik di tawarkan kepada pembeliTidak hairan lah jika Motherhood.com.my berjaya mencuri hati rakyat Malaysia untuk terus setia bersama mereka. Rugi besar rasanya kalau tak shopping di sini.

3. Harga yang sangat kompetitif dengan tawaran dan promosi yang menakjubkan.

Motherhood.com.my juga peka yang rakyat Malaysia seperti Ana sangat suka dengan jualan murah dan promosi. Oleh itu Motherhood.com.my menawarkan promosi yang sangat WOW dan HEBAT yang pastinya membuatkan korang semua tak boleh berhenti dari shopping. Antara kempen yang sedang berlangsung seperti :


http://www.motherhood.com.my/mother-s-day-campaign-2017/


http://www.motherhood.com.my/pigeon-clothes-online-sale-/
http://www.motherhood.com.my/monthly-deals/
http://www.motherhood.com.my/mustela-online-flash-sales/


Dan buat julung kalinya, Motherhood.com.my akan meraikan ulang tahun pertamanya bermula 29 Mei 2017 dan akan berlangsung selama 6 hari. Sepanjang 6 hari ni terdapat 10 super deals setiap hari menanti korang semua. Sila masukkan dalam planner korang kalau tak nak terlepas. Rugi woo.





4. Motherhood.com.my menyediakan artikel maklumat untuk ibu bapa dan anak-anak 

Kesempurnaan Ibu dan Anak!!. Itu seperkara lagi yang Ana suka tentang Motherhood.com.my. Kesempurnaan ibu dan anak boleh dicapai dengan pelbagai info berguna seperti tips keibubapaan, panduan penyusuan, ulasan jenama, permintaan sample produk percuma dan juga testimoni yang sangat berguna untuk panduan dan kemudahan ibu bapa. Bagi Ana, maklumat seperti ini sangat penting untuk bakal ibu bapa yang sedang menunggu kelahiran bayi pertama mereka. Sekurangnya adalah ilmu keibubapaan tu juga kan. Dapatlah praktik apa yang patut. Tidaklah 'kosong' jer orang kata. Korang boleh tengok tips-tips ni di story.motherhood.com.my dan story.motherhood.com.my/my



http://www.motherhood.com.my/testimonials


Macam mana? Best kan shopping di Motherhood.com.my ni. Lagi best bila korang sign up korang akan dapat percuma RM15 untuk pembelian minimum sebanyak RM150. Dah lah dapat RM15 off, dapat lagi free shipping untuk pembelian sebanyak RM99 ke atas. Jimat sangat dah tu. Kalau korang nak maklumat lebih lanjut tentang Motherhood.com.my, korang boleh terjah laman sosial media mereka seperti di bawah ni:



WEBSITE

FACEBOOK :

TWITTER :




25 comments:

  1. best ni . tiba-tiba rasa nak beli untuk anak-anak buah pulak .

    ReplyDelete
  2. byk betul pilihan ibu dan anak kat laman web ni kan.. :)

    ReplyDelete
  3. Wah memang best time pantang dapat parcel. Hehe

    ReplyDelete
  4. senang nak mbeli belah smua ada dalam satu web =)

    ReplyDelete
  5. Senang dah sekarang nak cari barangan bayi kan Ana..

    ReplyDelete
  6. Nasib baik akak dh xde anak kecik

    ReplyDelete
  7. jimat masa dan tenaga kan. nanti kalau ada rezeki kahwin dan ada ank boleh la terjah website ni. :)

    ReplyDelete
  8. cam mnarik je, boleh try ni survey2 brg baby kat sana :)

    ReplyDelete
  9. Kalau siapa yang pening nak belikan hadian untuk baby pun boleh ke sini kan Sis...geram je..macam macam ada..comel comel semua...

    ReplyDelete
  10. memang best motherhood.com ni.. selain dari menjual perbagai barang keperluan ibu dan anak, banyak info2 mengenai ibu dan anak yg di share dia blog mereka.. sangat menarik kan ana..

    ReplyDelete
  11. Terus rasa nak klik link motherhood ni. Hehe. Tengok macam best feedback korang ni

    ReplyDelete
  12. Dah pencen beranaklah Ana...so tak de selera tengok barangan baby hihi...
    Lagi pun hakak tak pernah soping online. Percaya tak?

    ReplyDelete
  13. Naseb baikk belum ada babyy. Kalau tak da shoppingggg. Hehhehee
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  14. yes.....memang tepat sekali..pilihan terbaik masa kini

    ReplyDelete
  15. Wahhh memang memudahkan ibu2 nak membeli belah la,,, jaga2 jangan bocor poket tu :P

    ReplyDelete
  16. Bestt tuu, senang dah ibu ibu yang tengah sarat nak shopping 😍

    ReplyDelete
  17. Good sharing ni. Tapiiiii ira belum ada baby la nak shopping barang baby. Baby kucing boleh tak kak? hehehe

    ReplyDelete
  18. memudahkan para ibu bapa untuk mencari barang keperluan baby 😄👍

    ReplyDelete
  19. Confirm ibu-ibu seronok bershopping di sini kan :)

    ReplyDelete
  20. Itulah beza dulu dan sekarang Ana.. Sekarang banyak kedai online, senang cari keperluan anak kecil.. Kita pun boleh buat perbandingan harga tanpa perlu bersusah payah.. 😄

    ReplyDelete
  21. Sha dah surrender.. hehehe.. tapi geram juga nengok barang-barangnya..

    ReplyDelete
  22. Rambang mata bila masuk website motherhood ni huhuhu

    ReplyDelete
  23. oh baru tahu kewujudan tempat ni. Boleh lah cuci mata. Nak carik mandian baby.

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤