Wordless #09

Assalamualaikum.


📌 Trip ke Vietnam pada bulan November 2013. Masa ni tengah mengandungkan Syafi 6 bulan. Selebet je masa tu sebab alah pada wangi-wangian dan alat kosmetik. 

📌 Baru perasan entri ke Vietnam takde lagi. InsyaAllah nanti sis share tempat-tempat yang sis lawat masa di sana nanti. 

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

36 comments:

C i k R e n e x said...

Best tengok ana .merata berjalan. Best2!

PeRdU cINta said...

Sekarang ke mana-mana menjejak bersama Syafi..yeyy..

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

memang best kat Vietnam...

Ibu Dilah said...

bestnya ana.. banyak tempat ana dah travel ya..

Kak Sue said...

Wah Ana dah sampai Vietnam ya..

Nurfaezah Abdullah said...

lepas ne planning nak travel mana lagi kak?

Noor Maizan said...

Wahh pregnant pun sempat travel. Sempoi la kak Ana...

Mrs Pip said...

Perut selebet belakang cerita,
Yang bestnya pregnant2 tu boleh jenjalan,
Nnt buatlah entry, mesti best nak membaca ni...

Shahida Dzulkafli said...

Selebet pun comel..

dorsett pink said...

waalaikummusalam Ana.. (hehe, tolong jawab soalan ana )

Ana Suhana said...

Alhamdulillah. Vietnam ni first negara luar yg Ana pergi. Tu pun fully sponsor by MIL. Kalau tak, tak merasa pun Reen 😅

Ana Suhana said...

Budak kecik tu mana boleh tinggal PC. Sebut je hotel bukan main gembira dia. 😅

Ana Suhana said...

Best juga kak. Tp 3 hari tak cukup lah kak. Dapat pergi beberapa tempat je 😊

Ana Suhana said...

Alhamdulillah Dilah. Rezeki org taja masa ni 😅

Ana Suhana said...

Tahun 2013 kak. Lama dulu. Tu pun mak mertua sponsor. Kalau tak, tak merasa ke sana lagi. 😀

Ana Suhana said...

Tahun ni RM tak berapa ok lah Fae. Kena jalan2 dalam negara je nampaknya 😊

Ana Suhana said...

Rezeki di taja tu Mai. Kalau tak, takde kak Ana ke Vietnam tu. Hehe 😅

Ana Suhana said...

Best dpt pergi jalan2 Mrs Pip. Tp yg tak best kena selalu cari toilet. Hehe. 😊

Ana Suhana said...

Hehe. Malu pulak rasanya. 😅

Ana Suhana said...

Hehe. Terima kasih sudi singgah di sini DP 😘

Seorang Syed said...

Banyaknya tempat berjalan huaaaa jeles.

Hernee Nazir said...

comel macam budak sekolah..hehehe

- Hernee Nazir -

irazulkeffele said...

Auchhhh untungnya Syafi dalam perut pun dah travel hehe. Tak sabar nak tunggu entri tu sis :D

Ana Suhana said...

Ada org lagi banyak jalan lah Syed. Kak Ana ni nubis lagi. Tapi Alhamdulillah utk semua pengalaman dan rezeki tu 😊

Ana Suhana said...

Macam mak hantar anak ke sek adalah Hernee. Hehe 😅

Ana Suhana said...

Haha bukan dia tau pun. Dah besar ni baru dia tau berjalan tu apa. Tp parok juga lah Ira sebab selalu minta pergi hotel 😅

hainom OKje said...

Apa yg selebetnya..... comey je hakak tengok.
Tak pernah lagi pergi Vietmam. Orang kata kotor ye ke?

Ana Suhana said...

so far ok je ana tgk. in fact toilet dia pun bersih dan tak berbau. masa di delta mekong pun tandas dia ok. maybe dekat kawasan luar bandar kot kak.

Warisan Petani said...

Tentu seronok naik feri menyelusuri sg Mekong,
tenguk peninggalan perang, textil murah2.....

Ana Suhana said...

Naik bot je Wak. Seronok sgt. Satu pengalaman utk diri sendiri 👍

Nour Adieb said...

Baru ja tengok #goasean channel 737. Ada penerangan tentang Vietnam 😁

Ana Suhana said...

Ye ke. Best juga di Vietnam. Ada benda yang kita tak jumpa di Malaysia 😘

Siqah Hussin said...

Bestnya Ana. Berjalan banyak tempat dah <3 Kan, ada juga entri yang tak up lagi walaupun dah bertahun berlalu. Siqah pun sama jugak. Hii. Nak juga update nanti :)

Ana Suhana said...

Alhamdulillah ada rezeki Ana. InsyaAllah nanti sampai juga rezeki Siqah ke mana pun nak pergi. ❤❤

Tu lah nk kena kumpul gambar lama semula.😅😅

Naimi Amiesya said...

bestnya travel ><

Ana Suhana said...

insyaAllah nanti sampai rezeki awak juga.

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤