Thank You For Making My Blog AMERZING!! - Blog by Ana Suhana

Apr 9, 2017

Thank You For Making My Blog AMERZING!!

Assalamualaikum.



Sis baca entri di bawah ni masa dalam perjalanan ke Terengganu yang lepas. 2-3 kali kot sis baca. Macam tak percaya bila someona called me as his second Tripadvisor!! Seriously he made my day. I feel appreciated. Semoga apa yang di kongsi di sini sedikit sebanyak dapat memberi manfaat dan info buat semua InsyaAllah.
Credit HERE

To Amer, thank you so much for your kind word. It such an honoured to be part of your bloglist review. You're totally AMERZING dude!! May success be with you always. Keep on rockin' more entries in your awesome blog.!! 


Credit HERE

Jom korang kita terjah blog Amer. Klik je dekat link atas ni. He is such a brilliant boy. Nampak je muda tapi padu beb. Kecik-kecik cili api orang kata. Bab kecantikan ( tips i might say) dan fesyen semua dia boleh tapau. Memang kalah teruk sis bab-bab ni. Tengok cara dia bergaya dalam gambar pun dah tau kan. hehe. So korang jangan lupa untuk terjah dan follow blog Amer ye.

** Amer, sorry sis SS pic Amer ni. Part of promotion lah kiranya. hehe

51 comments:

  1. Ada baca aritu.Ingat AS dah tahu..hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baca dah arep. Ni baru berkesempatan utk publish appreciation post to him 😊

      Delete
  2. Ada baca jugak entry Amer yang appreciation post tu. Memang setuju jugaklah dengan dia punya review dekat blog akak ni. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. I really appreciated your kind word Ana. Thank you so much 😘😘😘

      Delete
  3. Replies
    1. Sesekali perasan jadi Amerzing Sha 😊😊

      Delete
  4. Replies
    1. Hehe. Jangan marah kak ana puji BF blogger Elsa ni ye 😊

      Delete
    2. hahahahah saya tak bersalah.

      Delete
    3. haha. dah kantoi lah pulak.😊😊

      Delete
  5. "Bab kecantikan dan fesyen semua dia boleh tapau." -hahahaha.. Dia macam masculine beauty blogger kan kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Exactly Anis. Semua dia boleh. #tabikspring 😊

      Delete
  6. bestnya sis jd rujukan.nak singgah blog dia pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah-mudahan bermanfaat apa yg sis tulis tu dear. Sila lah singgah. Say hi to him too 😘

      Delete
  7. Replies
    1. Silakan PC. Terima kasih bagi pihak Amer sbb sudi singgah ke blog dia. 😊😊

      Delete
  8. Hahahahaha bab kecantikan kak? Amer cantik ke kehkeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul lah. Kan baru2 ni dia share petua nak hilangkan sunburn. Kira tips kecantikan lah tu. Hehe. Org dulu2 kalau org tu hensem atau cantik dia akan guna word cantik je. So what say u? 😊

      Delete
  9. tahniah Ana...your blog being watched hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak. semoga blog sy ni member manfaat buat semua mudah-mudahan.

      macam CCTV pulak rasanya bila di perhatikan. hehe ;)

      Delete
  10. ok nk p terjah sebab nampak hensem. eh . hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan. follow sekali pun boleh juga. boleh keep in touch pula nanti. hehe :D

      Delete
  11. Dah boleh claim dengan tripadvisor advertisment ni kak hehehhe. Tahniah kak moga blog akak terus berkembang 😘

    Jap jap nak g usha bro cantik tu jap hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau lah boleh claim dah lama akak claim Ira. Tripadvisor hari2 dok email tanya takde reviee nak buat lagi ke. hehe.

      dah usha ke?? amacam?? hehe :D

      Delete
  12. memang betul pun.. baca travelouge tu mcm sambil berangan sampai ke tmpt ana tuju hahaha

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Hernee. mudah-mudahan bermanfaat buat semua. :)

      Delete
  13. alhamdulillah.. best kan dpt review mcm ni, buat kita rasa dihargai dan tau ssuatu yg kita share insyallah bmanfaat kepada pembaca =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok sangat Ju. rasa sangat2 di hargai dan tak lah syok sendiri kan. hehe. InsyaAllah mudah-mudahan bermanfaat buat semua yang singgah :)

      Delete
  14. Memang pun.. Sha sokong cakap Amer..
    Seronok baca entry jalan-jalan Ana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sha. Ana sekadar berkongsi info buat rakan2 dan pembaca semua. Seekurang-kurangnya dapat beri manfaat buat mereka juga :)

      Delete
  15. Tudiaaaaaaaaaaaaa... betoi ka ni? Hahahahha... tak tahu nak cakap macam mana sebab tak expect langsung untuk dapat special post macam nih dari mana2 blog.

    Alhamdulillah. Thanks kak Ana.. Patut la graf pageview Amerzing macam lawa je walau pun Amer menghilang selama 5 hari lepas... Hehehe.. nanti Amer cerita mana Amer menghilang...

    Terima kasih sekali lagi Kak Ana. This is so encouraging especially kepada bloggers muda macam saya. Ya Allah, terharu sangat. May Allah bless you.

    *****

    To all Ana Suhana readers, I'm gladly invite you to my blog. See ya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks to you too Amer. looking forward for your new Amerzing entry ok. have a nice day and stay helathy :)

      Delete
    2. tudiaaaaaaaa amer!!! sis ana kasi letak gambaq punya dalam entry....kasi popular AMERZING yaaa!!!hahaha!!

      Delete
    3. Haha. Lain dari yg lain. Selalu org letak header blog tp kak ana letak gambar tuan punya blog terus. Hehe =D

      Delete
    4. lagi naiklah saham saya hahaha. Kena post gambar handsome2 selalu lah lepas nih. Terima kasih sekali lagi :)

      Delete
    5. Hamboi. Jual minyak terus nampak. Mentang2 minyak mingu ni naik harga 😝

      Delete
  16. Terbaik la kak Ana & Amer. Both of u are amerzing!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Mai for compliment.
      I do really appreciated it. 😘😘

      Tp Mai lagi hebat. Sebab tu kak ana byk tanya Mai. Almost setiap minggu kot kak ana tanya kan. Hehe. Thanks Mai sudi layan soalan2 kak Ana 😊❤

      Delete
  17. Ganteng bangat orang nya :)

    Tp mek stuju dengan dia. Memang blog ana bnyk informasi :) Boleh dijadikan rujukan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ganteng ye Mek. Hehe. 😊

      Terima kasih Mek. 😍😍 Happy sangat kalau penulisan ana ni dpt memberi rujukan pada yang membaca. ❤

      Delete
  18. assalamualaikum...baca sambil berangan bestnya kn...jom ke blog mama join segmen...
    http://maszull.blogspot.my/2017/04/segmen-mama-nak-url-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Terima kasih mama sudi singgah di sini. Sy dah join segmen mama tu 😘

      Delete
  19. Blog kak Ana banyak info terutama info tentang tempat makan yg best2 😍 Macam JJCM on9 punya 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dear. I really appreciate your Kind word. ❤❤❤

      Delete
  20. blog kak anaaaa besttt gila, lagi lahhhh byk tempat makan best!

    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Uyul. Kak ana hargai kata2 Uyul tu. Happy rasanya bila dapat share dengan semua. Thanks for supporting my blog 😘😘

      Delete
  21. blog ana mmg best.. suka tgk ana post travelogue ana.. gambar pun cantik2 buat kita yg tgk ni terasa nak pegi jugakkk.. review ana tentang satu2 tempat tu detail sgt.. hehe.. good job ana.. semoga terus success..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih Dilah atas kata2 di atas ni. Buat ana rasa di hargai. Semoga perkongsian dari blog ni dpt beri sedikit sebanyak info pada semua yang membaca. Mudah-mudahan :)

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤