Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Assalamualaikum.


Syarat-syarat penyertaan:

1. Blog yang aktif - Ya

2. Follow blog Seorang Syed - Done

3. Follow Google+ Seorang Syed - Done 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!" - Done

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed.

Rasanya semua blogger pun kalau boleh nak berada di dalam bloglist di semua blog rakan-rakan blogger kan. So sis pun sama. Berbunga-bunga cinta rasanya bila nampak blog sis tersenarai dalam bloglist rakan-rakan blogger yang lain. Lagi-lagi dapat tersenarai dalam blog yang aktif dan fofular macam blog Seorang Syed ni kan. Dah lah rajin giler blogwalking dekat blog rakan-rakan. Blogger yang tak menjiwai dunia blog je yang tak nak tersenarai kan. Haha.  

Tentang review blog Seorang Syed pula first thing yang sis suka of course template blog dia yang sangat kemas tu. Sedap mata memandang. Memang ciri-ciri blog seorang "namja'.
Bab isi pula memang sangat bagus dan berguna especially pada adik-adik yang baru nak melangkah ke fasa baru. Kalau korang nak tau pasal kursus pendidikan memang ini lah blog yang sesuai. Semua ada dalam entri-entri blog Seorang Syed. Tips untuk interview pegawai pendidikan pun ada ok. Kalau korang guna tips ni confirm dapat kerja sebab Syed dah lulus pun interview tu kan. Rugi woo kalau tak follow blog Seorang Syed ni.  Baik punya promote ni Syed. Hehe. 

Pssst: Kalau sis menang sis tak nak tiket g Korea tapi nak template blog macam Syed pun dah cukup. Hahahahaha. 

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

36 comments:

Seorang Syed said...

Hahahahaha alamak sis kemain promote dia. Sanggup tu taknak pergi korea sebab nak template macam syed. Padahal akak punya ni lagi cantik dah. Siap responsive lagi hahaha. Thanks join kak 😊

Ana Suhana said...

tak dapat template mcm tu dapat header pun ok dah. hahaha.

Hernee Nazir said...

selamat bersegmen ana.. :)

Lina Shaza said...

Lambat join kak....haha nak abis dah hihihi

Husniey Husain said...

Selamat bersegmen Ana. Btw Namja tu apa. 😂 😂

Nurfaezah Abdullah said...

Fae pun dah join segmen Syed hehe he is a friendly blogger ^^

PeRdU cINta said...

Selamat bersegmen Sis Ana..

Mas_FVOME said...

good luck kak ana.! saya join gak hihi..salam terjah dari https://www.facebook.com/groups/kamisukaterjahblog/

Qbal Ramlan said...

good luck sis.

I am LZ said...

Good luck Ana..
Unfortunately, LZ tak sempat sertai sebab tine constraints, sedih okay.

Cik Ash said...

good luck

Jun Zie said...

all the best tau =D

Syah BaNu said...

Saya pun join segmen ini juga..good luck..

Ana Suhana said...

thanks HErnee. =)

Ana Suhana said...

selamat sempat Lina. kalau tak melepas peluang. hehe

Ana Suhana said...

thanks husniey. namja tu lelaki. hehe

Ana Suhana said...

good luck Fae. syed tu friendly sesangat kot. hehe

Ana Suhana said...

terima kasih PC. =)

Ana Suhana said...

terima kasih Mas. Selamat bersegmen juga untuk mas. =)

Ana Suhana said...

thanks Qbal =)

Ana Suhana said...

takpe LZ. insyaAllah next time boleh lagi.

Ana Suhana said...

thans CA.

Ana Suhana said...

thanks Ju =)

Ana Suhana said...

selamat bersegmen dan semoga berjaya dear. =)

Mrs Pip said...

gudluck Ana ... kita pun join juga :)

Ana Suhana said...

yeahhh.. good luck to u too mrs pip =)

Nour Adieb said...

Selamat bersegmen kak Ana ��

Ana Suhana said...

thanks my dear =)

Aiman Salleh said...

goodluck :)

Ana Suhana said...

thanks aiman =)

Ibu Dilah said...

Good luck ana :)

Ana Suhana said...

Terima kasih Dilah :)

Lea Azleeya said...

Gut luck ya ana.. Moga ada rezeki ana utk menang.. :)

Ana Suhana said...

InsyaAllah mudah-mudahan. Thanks dear. =)

Mardhiyyah Rosli said...

assalamualaikum,

blogwalking dari segmen yang sama

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

Ana Suhana said...

Waalaikumsalam. Terima kasih singgah :)

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤