Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist! - Diary of Ana Suhana

Apr 30, 2017

Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!

Assalamualaikum.


Syarat-syarat penyertaan:

1. Blog yang aktif - Ya

2. Follow blog Seorang Syed - Done

3. Follow Google+ Seorang Syed - Done 

4. Buat satu entry di blog anda bertajuk "Segmen : Seorang Syed Nak Bloglist!" - Done

5. Nyatakan kenapa anda mahu berada di dalam bloglist Seorang Syed dan tulis short review tentang blog Seorang Syed.

Rasanya semua blogger pun kalau boleh nak berada di dalam bloglist di semua blog rakan-rakan blogger kan. So sis pun sama. Berbunga-bunga cinta rasanya bila nampak blog sis tersenarai dalam bloglist rakan-rakan blogger yang lain. Lagi-lagi dapat tersenarai dalam blog yang aktif dan fofular macam blog Seorang Syed ni kan. Dah lah rajin giler blogwalking dekat blog rakan-rakan. Blogger yang tak menjiwai dunia blog je yang tak nak tersenarai kan. Haha.  

Tentang review blog Seorang Syed pula first thing yang sis suka of course template blog dia yang sangat kemas tu. Sedap mata memandang. Memang ciri-ciri blog seorang "namja'.
Bab isi pula memang sangat bagus dan berguna especially pada adik-adik yang baru nak melangkah ke fasa baru. Kalau korang nak tau pasal kursus pendidikan memang ini lah blog yang sesuai. Semua ada dalam entri-entri blog Seorang Syed. Tips untuk interview pegawai pendidikan pun ada ok. Kalau korang guna tips ni confirm dapat kerja sebab Syed dah lulus pun interview tu kan. Rugi woo kalau tak follow blog Seorang Syed ni.  Baik punya promote ni Syed. Hehe. 

Pssst: Kalau sis menang sis tak nak tiket g Korea tapi nak template blog macam Syed pun dah cukup. Hahahahaha. 

37 comments:

  1. Hahahahaha alamak sis kemain promote dia. Sanggup tu taknak pergi korea sebab nak template macam syed. Padahal akak punya ni lagi cantik dah. Siap responsive lagi hahaha. Thanks join kak 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dapat template mcm tu dapat header pun ok dah. hahaha.

      Delete
  2. Lambat join kak....haha nak abis dah hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat sempat Lina. kalau tak melepas peluang. hehe

      Delete
  3. Selamat bersegmen Ana. Btw Namja tu apa. 😂 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks husniey. namja tu lelaki. hehe

      Delete
  4. Fae pun dah join segmen Syed hehe he is a friendly blogger ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. good luck Fae. syed tu friendly sesangat kot. hehe

      Delete
  5. good luck kak ana.! saya join gak hihi..salam terjah dari https://www.facebook.com/groups/kamisukaterjahblog/

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Mas. Selamat bersegmen juga untuk mas. =)

      Delete
  6. Good luck Ana..
    Unfortunately, LZ tak sempat sertai sebab tine constraints, sedih okay.

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe LZ. insyaAllah next time boleh lagi.

      Delete
  7. Saya pun join segmen ini juga..good luck..

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat bersegmen dan semoga berjaya dear. =)

      Delete
  8. gudluck Ana ... kita pun join juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeahhh.. good luck to u too mrs pip =)

      Delete
  9. Selamat bersegmen kak Ana ��

    ReplyDelete
  10. Gut luck ya ana.. Moga ada rezeki ana utk menang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah mudah-mudahan. Thanks dear. =)

      Delete
  11. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Terima kasih singgah :)

      Delete
  12. Singgah blogwalking. anyway, done follow ur blog & jemput join giveaway saya di link https://penselduabee.blogspot.my/2017/08/merdeka-giveaway-by-penselduabeeblogspo.html .Ada hadiah-hadiah yang menarik yang boleh dimenangi. Hadiah untuk top referral & top komentator pun ada juga....

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤