Kompilasi Hadiah-hadiah GA dan Top COmmentor - Ana Suhana

Apr 13, 2017

Kompilasi Hadiah-hadiah GA dan Top COmmentor

Assalamualaikum.

Tajuk dah macam tajuk album lagu pula rasanya. Siap ada kompilasi bagai. Hehe. Actually baru berkesempatan amik gambar semua hadiah dari segmen rakan-rakan blogger. Memandangakan semua hadiah tu sampai pada minggu yang sama iaitu minggu lepas so sis compile masuk dalam satu entri terus. Entri ni lebih kepada appreciation post for them. ❤


📌 Hadiah GA dari blog Hernee

 
Url : SINI

Sis suka giler dengan hadiah dari GA Hernee ni sebab this is my very first planner untuk diri sis. Hehe. Excited bila tau sis menang hadiah GA ni. Dapat jer parcel sis terus buka nak tengok planner ni. Actually sis dah pernah tengok planner ni sebab ada rakan-rakan blogger JDT yang dah dapat masa mereka berkunjung ke rumah Hernee rasanya. So bila diri sendiri dapat planner tu memang happy sangat. Siap ada kata-kata motivasi lagi dalam tu.
 





📌Hadiah Lucky Reader blog Naqi Merah

Url : SINI
Hadiah ni rezeki mengejut orang kata. Asalnya sis blogwalking dekat blog Naqi Merah ni sebab ada entri pasal sarapan pagi yang popular dekat kawasan perumahan sis ni. Then sis tinggalkan jejak dekat sana. Lepas tu dalam 3 minggu kot entah macam mana sis blogwalking semula ke blog tu dan nampak Naqi komen kata sis dan beberapa orang lagi adalah pembaca bertuah. Dia minta contact dia untuk bagi details so sis pun bagilah. Akhirnya sampailah hadiah berupa crochet brooch warna merah. Siap ada lukisan lagi tu.




📌Hadiah Top Commentor blog Shikin Razali

Url : SINI
Blog Shikin merupakan salah satu blog wajib untuk sis blogwalking. Boleh kata setiap entri baru yang Shikin publish mesti sis terjah dan tinggalkan jejak. As a result blog sis tersenarai sebagai Top Commentors untuk bulan Feb dan terpilih untuk menerima hadiah dari Shikin. Taraaa... 1000 keping puzzles menanti untuk di susun. Matilanak. Dekat mana nak main susun-susun pun tahu. Rumah dah lah kecik je. Kang tengah sedap susun datang gergasi kecik tu sekejapan musnah semuanya. Hehe. Sis juga dapat book mark. Best sangat.





📌Hadiah GA dari blog Mummy Ayu

Url : SINI
Yang ni pun boleh di katakan rezeki terpijak sebab pada awalnya sis tak tersenarai pun sebagai pemenang GA tersebut. Tapi  nak di jadikan cerita salah seorang pemenang GA tu tak bagi response mengikut masa yang di tetapkan. Even reminder after reminder pun still tak muncul. Jadi mummy Ayu pilih sekali lagi dan sis terpilih. Alhamdulillah. Suka sangat sebab sis dapat passport holder. Boleh lah simpan buku merah molek-molek dalam tu.



Kepada semua pemberi hadiah di atas, sis ucapkan jutaan terima kasih atas penganjuran segmen dan sebagainya. Semoga rezeki kalian semua di murahkan dengan melimpah ruah insyaAllah. Dan semoga terus berjaya dalam apa jua yang di lakukan.

Lastly....


📌 Traveloka Sale-abration



Pencapaian paling besar untuk blog picisan ni so far. Bila di beri peluang untuk berkolaborasi dengan Traveloka dalam menjayakan kempen Traveloka Sale-abration bulan lepas. Entri di SINI. Last minute decision ternyata tidak sia-sia. Terima kasih Traveloka atas peluang yang di beri. Akan datang boleh lah offer lagi. Hehe. 





59 comments:

  1. wah bestnya dapat banyak hadiah hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki kak ana. Sha pun banyak juga dapat hadiah kan. Best2 pula tu 😊

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah Sha. Rezeki masing2 😊

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih Mar. Semoga terus maju untuk awak juga 😘

      Delete
  4. Tahniah kak! bertuahnya akak ni banyak betul menang GA kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki masing2 kan Syed. Menang voucher Lazada pun hebat juga tu. Boleh shopping 😅😁

      Delete
  5. Seronoknya. Hadiah pun gempak gempak semuanya. Happy for you my sista 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki kak ana Ira. Kena kongsi dengan org juga nampaknya lepas ni 😊

      Delete
  6. alhamdulilah,tahniah Ana,,banyak hadiah,bila ana share macam ni semakin semangatirda nak focus berblog,thank you for sharing pasal GA ni,n hope future ana dapat lagi banyak hadiah2 menarik ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada rezeki extra utk Ana. Semoga rezeki Irda sekeluarga juga murah. InsyaAllah. Jom terus berblog 😘😘

      Delete
  7. Bestnye dpt hadiah dari kwn blogger hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah fae. Seronok berblog ni. Selain dr kawan, macam2 kita boleh dpt kan. 😘

      Delete
  8. semoga bermanfaat ye ana.. tq support blog saya.. eh dorang dapat note book.. ana je dapat planner hehehe..

    - Hernee Nazir -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye ke. Ingat dpt planner juga. Terima kasih juga Hernee atas penganjuran GA tu. Semoga murah rezeki Hernee sekeluarga 😘😘

      Delete
  9. Tahniah Ana.. bestnya dapat banyak hadiah dan peluang berkerjasama dengan Traveloka.. Kak Sue pun dapat juga kerjasama dengan traveloka.. Alhamdullilah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak sue. Bagus Traveloka ni kan. Semua peringkat blogger dia bagi peluang. Suka sgt. Buat kita jadi lebih bersemangat utk berblog. 😍😍

      Delete
  10. Tahniah ana.. bertambah bersemangat la nak join contest/giveaway nnt kan.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Bukan harapkan hadiah tu pun sebenarnya tapi lebih kepada support segmen rakan2. Hadiah tu consider extra point utk kita. 😘😘

      Delete
  11. Banyaknyaa dapat hadiah.. Tahniah Ana 😍😍

    Suka tengok planner dan passport holder tuu, nampak cantik sangat.. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada rezeki Ana. Semoga murah rezeki Husniey sekeluarga juga. 😊😊

      Delete
  12. Seronok kan dapat hadiah...berbaloi baloilah sebab rajin join GA. Murah rezeki Ana dan murah rezeki orang yang memberi tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dapat hadiah tu memang seronok. Yang paling seronok dapat kawan2 baru macam sis hainom ni 😊.

      Semoga murah rezeki untuk sis sekeluarga juga. Amin.

      Delete
  13. Replies
    1. alhamdulillah. terima kasih hafiza. 😊

      Delete
  14. assalamulaikum dan salam singgah sini
    bestnye kan bila time dapat macam2 hadiah ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Terima kasih sudi singgah. Alhamdulillah ada rezeki sy kak 😊

      Delete
  15. Alhamdulillah, rezeki akak kan semua hadiah best best! Planner tu yang cantik sangat tuh! 🙆💕
    Teruskan menulis and produce entries best best. Semoga kita semuaaaa peroleh rezeki yang melimpah ruah dan yang penting, berkat. InsyaAllah ameen. 💋

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. Terima kasih atas doanya. InsyaAllah sama-samalah kita terus berblog untuk manfaat bersama. 😘

      Delete
  16. Alhamdulillah. Seronoknya dpt collaborate dgn Traveloka. Jeles tengok kawan2 disunting oleh Traveloka. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada rezeki kak ana merasa dot collaborate dengan Traveloka. Semoga ada peluang sebegini lagi akan dtg dan juga untuk ana juga. InsyaAllah 😘

      Delete
  17. Berkat rajin berusaha,
    pasti ada ganjarannya.
    Tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau nk di bandingkan dengan usaha wak bercucuk tanam boleh di katakan lagi hebat. Kagum kami semua ni wak 👍

      Delete
  18. alhamdulillah . murah rezeki sis ..tak sia - sia support contest blogger kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada rezeki sis. Yg paling utama nya nak support segmen rakan2 blogger. ❤❤

      Delete
  19. Enjoy LZ tengok dan tatap hadiah Ana dapat satu-persatu.. Tahniah dear 😘.. Berkat kesungguhan Ana rajin menyokong rakan2 blogger. You deserve it 😍..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada rezeki Ana dekat sini. Yg penting niat nak support dan kuatkan ukhwah sesama rakan2 blogger. Menang atau tak belakang cerita. Terima kasih juga LZ selalu support blog ana ni 😘😘

      Delete
  20. Alhamdulillah rezeki.

    Bestkan feeling menang hadiah sebagai blogger ini lain macam sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah rezeki ana. bila2 dpt free hadiah pun confirm suka lagi2 kalau dari rakan2 blogger yg sangat hebat. double happiness gitu 😘😘

      Delete
  21. Nanti tambah lagi satu dalam koleksi hadiah dari Amerzing pulak ok. Tapi nanti tu tak tahu lah bila hahahaha... insya Allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah macam best jer bunyinya tu. insyaAllah ada rezeki tak ke mana. bak kata pepatah- kecik tapak tangan, nyiru sis tadahan. hehe.

      Delete
    2. Hahahaha.. insya Allah. One fine day :)

      Delete
  22. Semoga terus murah rezeki kak Ana 😄 Semua hadiah tu best2 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ameen. Terima kasih atas doanya. Semoga rezeki awak juga dimurahkan. InsyaAllah 😘

      Delete
  23. Rezeki ! ❤️

    Semoga dapat bnyk lagi untuk mendatang 👍

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah. Semua rezeki dariNya juga.

      Semoga murah rezeki Mek sekeluarga juga. Amin.

      Delete
  24. alhamdulillah..murah rezeki. dpt hadiah mcm2..best best!!
    congrats once again!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks mummy ayu. semoga murah juga rezeki mummy ayu sekeluarga 😘

      Delete
  25. byk ny hadiah !!!! alhamdulillah rezeki kan =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah. bersyukur sangat2 😘

      Delete
  26. Perghhh banyak gileee kot.. Lea tak buat pulak koleksi camni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana kumpul buat dalam satu entri. senang tak perlu nk buat byk2 entri. hehe.

      bagi ana kena buat juga entri ni sebagai tanda penghargaan dan juga kredit kepada penaja atas segmen yang di jalankan. sama-sama menghargai gitchuw. =)

      Delete
  27. Replies
    1. alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.
      thanks dear =)

      Delete
  28. Replies
    1. Salhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah.

      thanks Mrs Pip =)

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤