[ REVIEW ] EzBuy - Pusat Beli-belah Atas Talian Yang Wajib Anda Terjah - Diary of Ana Suhana

Apr 19, 2017

[ REVIEW ] EzBuy - Pusat Beli-belah Atas Talian Yang Wajib Anda Terjah

Assalamualaikum.

Welcome to EzBuy
Dengan kecanggihan teknologi pada hari ini, semua urusan seharian menjadi semakin mudah. Hanya dengan satu klik banyak perkara boleh di selesaikan. Kalau dulu nak bayar satu bil kita kena keluar rumah, tempuh kesesakan lalu lintas, menunggu nombor giliran dan sebagainya. Dengan kos minyak lagi kan. Tapi kini semuanya hanya di hujung jari. 

Begitu juga dengan pembelian barangan harian. Kalau dulu kita kena pergi shopping mall atau supermarket untuk shopping tapi kini hanya duduk depan komputer atau telefon, kita boleh terus menempah dan seterusnya hanya menunggu barang sampai depan pintu rumah. Mudah kan. 

Bercakap pasal shopping atas talian hari ni sis nak kenalkan korang dengan satu pusat beli belah atas talian yang popular di Singapura iaitu EzBuy. Untuk pengetahuna korang, EzBuy telag di tubuhkan pada tahun 2010 dan sehingga hari ini, EzBuy telah menyediakan perkhidmatan kepada lebih daripada 500,000 rakyat Singapura, dan 50,000 rakyat Malaysia, Thailand dan Australia.

Bagi seorang yang tegar menggunakan handphone seperti sis, bershopping di EzBuy menjadi mudah dengan adanya aplikasi EzBuy. Proses membelek satu-satu barang menjadi sangat senang.

Terdapat 10 kategori utama di EzBuy dengan beribu-ribu jenama yang menarik dan yang paling penting murah dan berkualiti dari negara Korea, China, USA, Taiwan dan Singapura di tawarkan di sini.

Automotif / Pejabat & Alat Tulis / Sukan / Kecantikan & Kesihatan

Mainan, Anak & Ibu / Kasut, Beg & Aksesori / Rumah & Taman / Pakaian Lelaki

Telefon Bimbit & Tablet / Pakaian Wanita
Bagi online shopper yang suka dengan beli barang yang cantik dan berkualiti tapi di jual pada harga yang murah, EzBuy adalah platform paling sesuai untuk korang semua. Ini kerana EzBuy menawarkan satu kategori untuk item bawah dari Rm30. Sila lah percaya. Molek-molek belaka. Confirm korang akan rambang mata.

Item bawah RM30 klik SINI

Tak nak ketinggalan pasal dunia fesyen KPop? Jangan risau kerana EzBuy akan membantu anda untuk sentiasa update dengan fesyen-fesyen yang sedang trending seperti yang kini trending di Korea iaitu Airport OOTD. 

Airport OOTD klik SINI


Oh ya ada lagi satu keistimewaan bagi ahli EzBuy di mana korang boleh berdaftar sebagai ahli PRIME dengan yuran serendah RM18.80 sahaja dan korang boleh enjoy kos penghantaran serendah RM8.80 sahaja untuk setiap kali pembelian tanpa ada had limit kuantiti item yang di tempah. Jimat kan?

Klik SINI untuk maklumat lanjut
Dengan EzBuy Prime korang boleh jimat dengan sangat banyak untuk kos penghantaran.

Menarik kan shopping di EzBuy. Untuk maklumat lanjut korang boleh ke laman sesawang EzBuy atau muat turun aplikasi EzBuy di Play Store secara percuma.

Bagi yang berminat untuk shopping di EzBuy, sis nak bagi voucher bernilai RM15 untuk korang shopping. Tekan SINI untuk menebus. Happy shopping gais.



 



34 comments:

  1. Replies
    1. jom Sha. tengah rambang mata nk pilih yang mana satu ni. 😘

      Delete
  2. yeahhh banyaknye barang murah.. seronok shopping..

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak sgt2 Lea. sampai rambang mata di buatnya 😘😘

      Delete
  3. Peminat fesyen kpop, taiwan, china ni patut shopping kat ezbuy ni kannn.. mcm2 gaya fesyen ada..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu. untuk orang bukan peminat fesyen macam ana ni, barang2 kelengkapan rumah jadi pilihan. 😘😘

      Delete
  4. Replies
    1. Jom lokman. Jgn lupa redeem voucher rm15 tu 😊

      Delete
  5. makin pokai makin syiokkk nak shopping..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ketagih kak org kata. Hehe 😅

      Delete
    2. Hahaha. Kena potong line internet macam ni nampaknya. 😅😅

      Delete
  6. Allah! Udah ezbuy pulak daahhhhh... Kak ana! Robek hatikuuuu... Robek lagilah purse kalau gini. 😅😭💔

    ReplyDelete
    Replies
    1. FA, kalau pandai cari boleh dapat yang murah tau. Nanti kak ana share apa yg kak ana beli dr EzBuy. Kos penghantaran semua bawah rm10 tak silap. Jimat sungguh. Tggu ye 😍😍

      Delete
  7. Jahanam poket sat lagi ni...huwaaaa...cepat lah gaji...x nak swipe credit card...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan risau kak. Nie semua item mampu milik. Dengan rm100 mcm2 boleh dapat termasuk shipping cost sekali tu. 😍😍

      Delete
  8. saya belum pernah membeli kat sini, boleh cuba lah nanti ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cubalah kak. Skrg ada promosi free shipping sempena mother's day. 😍

      Delete
  9. Macam best je nama dia. Senang ingat EZBuy.. Nak try godeh godeh barang umah laa 🙈🙈

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try lah husniey. Ana pun ushar barang2 rumah je. Ada yg cantik dan murah. Cari shipping cost yg rm4.50 tu je semua. Nanti byr sekali je kos tu. Jimat. 👍😍

      Delete
  10. Alamak.. Menyesal baca entri ni. Dah terjebakkkkk shopping online. Hahaha.. Terima kasih ya. Ada lagi link baru untuk shopping online. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak.. Hehe. Takpe dear item2 dekat sini semua mampu milik. InsyaAllah tak rugi beli 😍

      Delete
  11. Replies
    1. Semua ada kak. Senang nak cari dan beli. Tinggal nak pilih dan masukkan dalam shopping cart je 😍😍

      Delete
  12. Tengok gambar kat atas nie pun dah cukup rambang mataku ini... Kena tengok nie.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom merambangkan mata Shikin. Ana hari2 duk bilik setiap satu item dalam EzBuy ni. 😘

      Delete
  13. Bahayaaa bila terbaca ni. Mula lah nk klik klik je ni. Yg bwah rm30 tu sling bag dia cam comelll jeee cam cantikkk je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan reen. Beg dia banyak giler yg cantik dan comel. Ana pun tak boleh alih mata dari duk tgk je beg2 tu. 😘😘

      Delete
  14. wow !! bgs juga ada pgasingan item ikut hrga tertentu kan, senang kita nak pilih ikut budget nak shopping.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Ju. Ana ralit tgk item bawah rm30 tu je. Comel2 semua especially handbag2 tu 😍😍

      Delete
  15. banyaknya cabang nak salurkan duit yang tak seberapa ni....hahahah menahan hati je la niiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tgk bwh rm30 tu lina. ada yg cantik2 juga. ana beli bawah label under rm30 je. hehe

      Delete
  16. wah... omaigod... tak boleh tahan ni ...
    dulu mrs pip memang pembeli tegar di taobao.com ...
    lepas tu beralih angin ke mysale.com, aliexpress, and Lazada ...
    habislah, lepas ni ezbuy pulak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah online seller mesti suka org mcm Mrs Pip ni. kaki shopping. hehe. boleh lah cuba ezbuy pula Mrs Pip. byk barangan yang di tawarkan pada harga yang sangat berpatutan.

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤