Top 5 Commenters BCSB - Ana Suhana

Mar 4, 2017

Top 5 Commenters BCSB

Assalamualaikum.


Bulan ni masuk bulan ke-3 sis kembali aktif berblog di mana sis berjaya update blog setiap hari sepanjang 3 bulan ni. Kalau sebelum ni 4-6 bulan sekali baru ada entri baru. Tu pun takde yang baca rasanya. Kiranya sis syok sendiri lah time tu. Haha.

Sepanjang 3 bulan ni memang nampak perbezaan yang sangat ketara. Antaranya jumlah followers dari 24 orang sekarang sudah 10 kali ganda jumlahnya. Dan lagi satu setiap entri sis Alhamdulillah ada yang sudi tinggalkan komen berbanding sebelum ni yang memang takde langsung pengomen. Ada di antara rakan-rakan blogger yang boleh sis katakan sentiasa meninggalkan jejak di setiap entri sis. Thank you for your overwhelming support. Tanpa sokongan korang maybe sis tak seaktif sekarang.


Sebagai tanda kasih sayang sis (cewaahh sebab semuanya perempuan boleh lah berkasih sayang kan),  sis nak beri sedikit token penghargaan kepada 5 rakan blogger yang sentiasa singgah di blog sis sejak 3 bulan ni. Kalau tengok semuanya blogger yang tersenarai dalam bloglist sis. Nanti beri details dekat emel sis di mss0285@gmail.com 😘

InsyaAllah kalau ada rezeki lebih sis akan buat setiap bulan untuk top commentor di BCSB ni. Rajin-rajinlah singgah dan komen di blog picisan ni insyaAllah sis pasti akan bertandang ke blog korang juga. #sistaksombong❤❤


61 comments:

  1. Alahhhhhhhhh kenapa takda nama syed. syed jatuh di tangga keberapa la ni agaknya hahaha sobs.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laaaa takde ke nama Syed. Padahal Syed hari2 kot komen dekat blog Kak ana ni kan. Ishhh macam mana ni. Hehe. Takpe untuk bulan Mac ni insyaAllah ada nama Syed rasanya. Stay tune ok. 😊😊😊

      Delete
  2. Sis Ana sangat tak sombong macam dah kenal lama je giteww hehehe sayang lah sis 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis is blushing 😊😊. (gedik plak)

      Thanks Ira. Sis sayang Ira juga. Thanks juga sebab support blog sis ni. 😘😘😘

      Delete
  3. Tahniah Shahida..top di mana2 blog kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan. Pengomen yang tegar. Salah satu contoh rakan blogger yg sangat supportive. 😍😍😍

      Delete
    2. Ala.. Ana nie.. Malu Sha.. hehehe

      Delete
  4. erhmm..tak de pun nama saya..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan Mac boleh cuba lagi. Mana tau no 1 kan Anum 😘😘

      Delete
  5. Wahhh, ada nama saya jugaklah. Seronokknyaaa. Hihi

    Tahniah kak Ana berjaya tingkatkan prestasi blog 10x ganda. Bukan calang-calang tuu. (Y)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ana support blog picisan kak Ana ni. Tanpa korang mungkin bersarang dah blog ni. 😅

      Jangan lupa emel kak ana details Ana tau. 😘😘

      Delete
  6. Wah....tahniah korang...
    Lepas ni gigih nak singgah sini, hehe
    Apapun, cheers semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih. Mrs Pip pun selalu singgah blog Ana ni. Thanks a lot 😘😘😘

      Delete
  7. wahhh , hebatnya mereka . tahniah eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Orang-orang terhebat ni Zaf. Hehe. Thanks untuk Zaf juga sebab support blog kak Ana ni 😘😘😘

      Delete
  8. wahh tahniah yang tersenarai tu hehe. bilalah elsa nak jadi top 5 huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah akan datang Elsa pula ye 😘😘

      Delete
  9. Replies
    1. Hadiah tanda penghargaan je sambil2 rapatkan ukhwah. 😘

      Delete
  10. Tahniah kepada 5 top commentator... sis Ana pun selalu singgah ke blog saya... hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tuan. Tuan pun hari2 singgah blog Ana ni. InsyaAllah satu hari nanti ada juga rezeki untuk tuan dari ana. 😊

      Delete
  11. Tahniah pemenang. Saya 1st time jumpe blog ni. Salam perjenalan 😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam perkenalan sis. Terima kasih sudi singgah sini 😘😘😘

      Delete
  12. Saya akan terus menyokong sahabat2 blogger tersayang seperti Ana.. 😍😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih LZ. Love u toooooo 😘😘😘. Thanks for the endless support ❤

      Delete
  13. ala nma CCL pun tak ade ..tapi tak pe yang penting teruskan berblogging & saling jenguk blogger lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah akan dtg nama CCL pula ye. Terima kasih support blog sis ni. Semoga kita saling berukhwah selamanya 😘😘😘

      Delete
  14. Alhamdulillah tahniah semua... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih PC 😘😘

      Delete
  15. Ya Allah terharunya kak Ana, hihihi. Akak lagi kerap komen di blog saya, terima kasih juga ya akak.

    Mai dah email tau kak Ana, hehehe. terima kasih sekali lagi <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih juga dekat Mai sebab selalu singgah dan support blog kak Ana ni. 😘😘

      Ok kak ana noted. 👍

      Delete
  16. Waaa tahniah pada semua ye. Kalau ada kelapangan masa kinah nak komen sampai lebam hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kinah. Sila lah singgah selalu. InsyaAllah kak ana akan balas kunjungan Kinah 😘😘

      Delete
  17. Replies
    1. Ada rezeki untuk dikongsi bersama 😘

      Delete
  18. Tahniah kepada yang rajin mengomen blog ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih wak. Wak pun antara yang selalu singgah blog saya ni 👍

      Delete
  19. alaaaa kak ana, kenapa nama busyra tak masukkkk. :( nnti busyra nak komen bnyk2 lg. hehe. smoga murah rezeki kak ana.. btw kan kak sha mmg blogger yg slalu komen di blog blogger lain.. bagus sngt kak sha. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila lah singgah selalu Busyra. Kak ana suka sangat. Hehe. 😍😍

      Betul tu. Sha salah seorang rakan blogger yg sangat supportive. Alhamdulillah dipertemukan orang seperti dia 😘😘

      Delete
  20. tahniah semua. sebab rajin komen. hahahha kite ni time free je blogwalking. derma 1 pv. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe. Kita hello hello di IG je kan. Terima kasih sudi singgah 😘😘

      Delete
  21. Terima kasih Ana..
    Terharu Sha atas penghargaan ini..
    Semoga makin murah rezeki Ana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih buat Sha juga sebab selalu singgah dan komen di blog Ana. Tanpa org seperti Sha siapalah blog picisan ni. Cewah 😘😘

      Delete
  22. Thniah uolsss :) jom support sesame blogger :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mek. InsyaAllah do support each other 😘😘😘

      Delete
  23. x dapat la nak jadi top komentator huu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe ada banyak bulan lagi. Boleh lah cuba. Nanti kak ana singgah blog awak lagi 😘😘

      Delete
  24. yeah, sy setuju 😉 kak Ana jenis x sombong, sudi balas kunjungan kat blog sy, tinggalkn komen. sudi juga follow ig sy 😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita kan nak bersilaturrahim. Kena lah saling menyapa. Terima kasih untuk awak juga sudi singgah dan support blog kak ana ni 😘😘😘

      Delete
    2. sama-sama 😁 👌

      Delete
  25. «-(¯`v´¯)«-- ..• wahh banyak jugak komen akk kan...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Banyak tuuu kak. Terima kasih sebab selalu bertandang dan support blog ana ni. 😘😘😘

      Delete
  26. Tahniah semua, nama2 nie memang top la.. hihi.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih shikin. Shikin pun salah seorang yang selalu singgah blog Ana. Terima kasih banyak2 😘😘

      Delete
  27. wahhh.. tahniah ya semua...

    psssttt... jemput join http://www.mialiana.com/2017/03/giveaway-fridge-magnet-padang-besar-by.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mia. InsyaAllah nanti ana join 👍

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤