Segmen "Hasrul Hassan" bantu trafik blog meroket

Assalamulaikum. 


Sejak dari semalam reading list di banjiri dengan segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket". Mana taknya,  sifu Blogger Malaysia nak bantu meroketkan trafic blog secara PERCUMA!!! Ni satu fenomena luar biasa. Mula-mula sis tengok tarikh akhir ialah pada hari Jumaat so masih ada masa lah nak join tapi bila sis tengok semula tarikh tutup telah di awalkan pada hari ni jam 12 tengahari di sebabkan penyertaan yang sangat tinggi. YES pun tak macam ni. Sebab tak nak jadi orang yang rugi,  jadinya sis pun join juga. Nak juga merasa trafik blog meroket tinggi hingga ke bulan. Kalau nak harapkan post sendiri memang berjanggut tak naik-naik. 

Syarat-syarat penyertaan:

1. Peserta mesti ada blog. 

2. Perserta diwajibkan untuk buay satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini di dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog / post ini. 

3. Dalam post tersebut,  sila letakkan satu URL blog post and yang ada mahukan trafik meroket. 

4. Wajib untuk like LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE).

5. Wajib untuk like LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE).

6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Ok semua syarat sis dah follow, jadinya sis nak post yang ni untuk di roketkan. 


Terima kasih Tuan Hasrul Hassan atas penganjuran segmen yang sangat awesome. Semoga blog picisan sis ni di terima untuk di roketkan trafiknya. 

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

24 comments:

  1. La hari ni ke.. baca semalam last hari jumaat... memang buka blog semalam.. tengok warna biruuu jerrr tajuk entri haaa... adei sempat ke tak nak mengarang ni.. nak jugak merasa blog merokettt

    ReplyDelete
    Replies
    1. HH awalkan tarikh tu sebab penyertaan yg sgt tinggi. 😊

      Delete
  2. Semoga berjaya sis, meroket lebih tinggi.. yeah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tuan. Harap2 nya meroket lah trafik tu. Hehe

      Delete
  3. Selamat meroket kak....zassss...zasss..zasss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih PC. Jom zassss sesama. 😊

      Delete
  4. selamat bersegmen sis...awak di tag..
    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/03/the-sunshine-blogger-award-thanks-to.html

    ReplyDelete
  5. Baru perasan diawalkan. Tak sempat join, padahal dah siap publish tadi. hehe
    Revert to draft baliklaa jawabnya. Sobsob :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lah ye ke. Kak ana pun ingat nak join esok tp ternampak pula tarikh tutup di awalkan. Tu yg cepat2 publish. Takpe ana, insyaAllah next time ye 😀

      Delete
  6. Tak sempat join! Huhu. Nak juga merasa PV mencanak naik kan. Sekali pun jadilah. Hew hew.

    Good luck Ana 😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe mana tau next time ada lagi segmen ni.

      Terima kasih Siqah 😘😘

      Delete
  7. Selamat meroket kak Ana.. =) Semoga trafik blog kita terus meningkat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Shikin. Sama2lah kita meroket kalau ada rezeki 😘😘

      Delete
  8. Replies
    1. Terima kasih dear. Semoga blog hernee meroket sampai ke bulan tingginya 😘😘

      Delete
  9. busyra pun ada join. hehe. bestnya kan kalau trafik mendadak naik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck utk Busyra. Best sgt2. Bila lah nk merasa trafik tinggi sendiri kan 😘😘

      Delete
  10. Replies
    1. Takpe sis. InsyaAllah akan dtg boleh join semula 😘😘

      Delete
  11. Baru plan nak joint.. tak sempatlah pula..
    Semoga trafik Ana akan meroket hingga ke bulan.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye ke Sha. Takpe nanti akan dtg kalau ada lagi boleh join lagi. 😘

      Delete
  12. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi mia. terima kasih singgah ke sini.

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤