Segmen "Hasrul Hassan" bantu trafik blog meroket

Assalamulaikum. 


Sejak dari semalam reading list di banjiri dengan segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket". Mana taknya,  sifu Blogger Malaysia nak bantu meroketkan trafic blog secara PERCUMA!!! Ni satu fenomena luar biasa. Mula-mula sis tengok tarikh akhir ialah pada hari Jumaat so masih ada masa lah nak join tapi bila sis tengok semula tarikh tutup telah di awalkan pada hari ni jam 12 tengahari di sebabkan penyertaan yang sangat tinggi. YES pun tak macam ni. Sebab tak nak jadi orang yang rugi,  jadinya sis pun join juga. Nak juga merasa trafik blog meroket tinggi hingga ke bulan. Kalau nak harapkan post sendiri memang berjanggut tak naik-naik. 

Syarat-syarat penyertaan:

1. Peserta mesti ada blog. 

2. Perserta diwajibkan untuk buay satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini di dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog / post ini. 

3. Dalam post tersebut,  sila letakkan satu URL blog post and yang ada mahukan trafik meroket. 

4. Wajib untuk like LIKE page HASRULHASSAN.COM (klik sekarang dan LIKE).

5. Wajib untuk like LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL (klik sekarang dan LIKE).

6. Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan (klik dan FOLLOW)

Ok semua syarat sis dah follow, jadinya sis nak post yang ni untuk di roketkan. 


Terima kasih Tuan Hasrul Hassan atas penganjuran segmen yang sangat awesome. Semoga blog picisan sis ni di terima untuk di roketkan trafiknya. 

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

24 comments:

Wani Sukarno said...

La hari ni ke.. baca semalam last hari jumaat... memang buka blog semalam.. tengok warna biruuu jerrr tajuk entri haaa... adei sempat ke tak nak mengarang ni.. nak jugak merasa blog merokettt

Ana Suhana said...

HH awalkan tarikh tu sebab penyertaan yg sgt tinggi. 😊

Noor Azlan said...

Semoga berjaya sis, meroket lebih tinggi.. yeah..

PeRdU cINta said...

Selamat meroket kak....zassss...zasss..zasss...

Anum Abdullah said...

selamat bersegmen sis...awak di tag..
http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/03/the-sunshine-blogger-award-thanks-to.html

Ana Fatihah said...

Baru perasan diawalkan. Tak sempat join, padahal dah siap publish tadi. hehe
Revert to draft baliklaa jawabnya. Sobsob :P

Siqah Hussin said...

Tak sempat join! Huhu. Nak juga merasa PV mencanak naik kan. Sekali pun jadilah. Hew hew.

Good luck Ana 😘

Shikin Razali said...

Selamat meroket kak Ana.. =) Semoga trafik blog kita terus meningkat..

Ana Suhana said...

Terima kasih tuan. Harap2 nya meroket lah trafik tu. Hehe

Ana Suhana said...

Terima kasih PC. Jom zassss sesama. 😊

Ana Suhana said...

Terima kasih Anum 😊

Ana Suhana said...

Lah ye ke. Kak ana pun ingat nak join esok tp ternampak pula tarikh tutup di awalkan. Tu yg cepat2 publish. Takpe ana, insyaAllah next time ye 😀

Ana Suhana said...

Takpe mana tau next time ada lagi segmen ni.

Terima kasih Siqah 😘😘

Ana Suhana said...

Terima kasih Shikin. Sama2lah kita meroket kalau ada rezeki 😘😘

Hernee Nazir said...

good luck ana..semoga trafik meroket..

- Hernee Nazir -

Ana Suhana said...

Terima kasih dear. Semoga blog hernee meroket sampai ke bulan tingginya 😘😘

Busyra Bt Takiyudin said...

busyra pun ada join. hehe. bestnya kan kalau trafik mendadak naik.

Shesyira As said...

alaa ruginya tak sempat

Shahida Dzulkafli said...

Baru plan nak joint.. tak sempatlah pula..
Semoga trafik Ana akan meroket hingga ke bulan.. hehehe..

Ana Suhana said...

Good luck utk Busyra. Best sgt2. Bila lah nk merasa trafik tinggi sendiri kan 😘😘

Ana Suhana said...

Takpe sis. InsyaAllah akan dtg boleh join semula 😘😘

Ana Suhana said...

Ye ke Sha. Takpe nanti akan dtg kalau ada lagi boleh join lagi. 😘

Mia Liana said...

jalan2 dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

- Mia Liana

Ana Suhana said...

hi mia. terima kasih singgah ke sini.

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤