Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my

Assalamualaikum.


Salah satu syarat wajib ialah peserta di kehendaki menberi komen tentang blog CikLa:

Memandangkan sis berblog hampir 95% menggunakan Hp, bila sis singgah di blog CikLa masa untuk full loading sangat laju. Sama ada untuk mobile view atau web view.  

Content blog cikLa pula sangat bermanfaat. CikLa suka share info tentang kesihatan, hiasan,  info terkini dan CikLa juga selit kata-kata motivasi. Sangat bagus untuk tambah knowledge buat semua. 

Dari segi template, bagi sis blog CikLa sangat simple dan kemas dan layout di susun dengan baik. Sis suka.

Ok sekarang sis nak rakan blogger sis untuk join segmen bloglist ni. 

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

42 comments:

  1. goodluck kak ana :) saya pun ada join jugak

    kak ana saya ada tag kak ana nih

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/03/pencarian-bloglist-cikjaja-bagi-apr-dan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Zaf. InsyaAllah nanti kak ana join ye 😘😘

      Delete
  2. Moga tersenarai Sis..PC pun kerap singgah ke blog CikLa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah mudah-mudahan PC. 😘😘

      Delete
  3. Best of luck, kak Ana.. Saya pun dah join jugak.. Moga2 ada rezeki untuk kita.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Shikin. Semoga berjaya utk kita semua juga 😘

      Delete
  4. Thank you tag Mai, hihihi nanti mai join ya <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. No thanks Mai. Jgn lupa join tau 😘😘

      Delete
  5. Thank youu Ana tag.. mujur terasa nak baca reading list dan baca entri Ana yang ni πŸ˜‚πŸ˜‚

    Sibuk sikit minggu ni.. 😭InsyaAllah menyusul join segmen.. 😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah agak mesti Husniey busy sebab lama tak update blog. 😘😘

      Dah nampak Husniey join td. Selamat bersegmen dear 😘😘

      Delete
  6. Good luck ana lama jugak x join segmen huu x dan masa

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Wani. Ala wani tak join pun PV tetap tinggi. Lain lah ana ni. huhu 😘

      Delete
  7. selamat bersegmen kak ana πŸ˜„

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum wbt... Terima kasih sbb sudi join dan komen yang diberi. Boleh semak senarai peserta di

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/03/senarai-peserta-segmen-bloglist-april-2017-ciklapunyabelog-dot-blogspot-my.html

    Good luck. Happy blogwalking...❤❤❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Terima kasih CikLa 😘

      Delete
  9. Datang sini singgah Jemput join GA eyja

    http://www.blogeyja.com/2017/03/giveaway-by-lyana-ishak-eyja-masliza.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi singgah. InsyaAllah nanti sis join ye 😘😘

      Delete
  10. Replies
    1. U r most welcome dear. Join ye nanti 😘😘

      Delete
  11. good luck ana... liezs pun join

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum wbt... Keputusan segmen dah ada. Jemput singgah...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/04/keputusan-segmen-bloglist-april-2017.html

    Tahniah pada yg terpilih....❤❤❤

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam. Terima kasih atas anjuran. Alhamdulillah ada rezeki blog ana 😊

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤