Mystery Giveaway 2017 oleh Airah Syahirah - Ana Suhana

Mar 25, 2017

Mystery Giveaway 2017 oleh Airah Syahirah

Assalamualaikum.

Klik banner untuk join
Kali ni sis join GA dari Airah Syahirah. Kebetulan tengah jalan-jalan di reading list ternampak post pasal GA ni di lanjutkan. Kenapa sis tak perasan GA ni awal-awal ye. Jom korang join sekali memeriahkan GA ni. Menarik tau hadiah yang di tawarkan. 

Ok salah satu syarat GA ni ialah sis kena nyatakan first impression terhadap blog Airah Syahirah ni.  Ok ni komen sis:

Memandangkan sis memang fully guna Hp untuk berblog, template blog Airah ni antara template sis suka. Simple and neat. Layout widget pun sangat tersusun. Sedap mata memandang. Yang paling sis suka ialah font yang di gunakan. Kemas dan senang untuk di baca. Sis pun terpikir nak guna font macam ni. Overall sis bagi 5 ha untuk blog Airah. Yeahh. 




24 comments:

  1. goodluck kak ana , saya dah join . hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Zaf 😘

      Good luck juga ye 👍

      Delete
  2. Good luck sis!
    Dah terlambat untuk Mrs. A join :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sempat lagi ni. Dia lanjutkan hingga hujung bulan Mrs A 👍

      Delete
  3. gudluck ana.. join jasmi punya juga tau..

    http://www.theamazingjasmi.com/2017/03/blog-giveaway-by-amazing-me.html

    tq.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Jasmi. InsyaAllah nanti ana join ye 😘😘😘

      Delete
  4. semoga tpilih & all the best ! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah. Terima kasih ju 😘😘

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤