Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway - Blog by Ana Suhana

Mar 31, 2017

Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway

Assalamualaikum.

Klik banner untuk join

Jom ramai-ramai join GA dari Dilah sempena Ulang tahun kelahiran Fattah Anas yang ke-2 tahun. Mudah jer syarat-syaratnye.

1. Wajib follow blog www.ceritaibu.com

2. Wajib like FB Nor Afdilah Lias dan Little Bambam

3. Wajib follow Instagram Afdilah17 dan Little Bambam17

4. Buat 1 entri tentang GA ini, letakkan banner dan backlink ke entri di blog Dilah. 

5. Tinggalkan link korang di ruangan komen di entri tersebut.

3 hadiah menarik menanti para pemenang dan pemilihan  di buat secara random.

1 x  Pocoyo and Friends
1 x Robocar Poli
1 x 3D Animal Card 

29 comments:

  1. Alaaa tomeynyaaa baby...Macam best je hadiah tu...hehehe

    All the best kak Ana.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best hadiah tu kalau dapat dekat Syafi 😅

      Thanks Mai 😘

      Delete
  2. Good luck ana... .tomeyy babyyy 😁😁😁

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Wani 😘😘

      Baby semua pun comel. Lagi2 kalau baru keluar dari peyut. 😍😍

      Delete
  3. Hi ana,
    Thanks ye sudi join Fattah Anas 2nd Birthday Giveaway.. Sorry ye.. baru sempat blogwalking ke sini.. boleh semak senarai peserta giveaway di link bawah ni ya.. TQ

    http://www.ceriteraibu.com/2017/03/peserta-fattah-anas-2nd-birthday.html?m=1

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤