Hadiah-hadiah Giveaway - Tiket Thomas Town & Totebag

Assalamualaikum.


Alhamdulillah 2 hadiah dari segmen GA yang sis join telah selamat di terima semalam dan hari ni. Terima kasih pada rakan-rakan blogger yang menganjurkan segmen tersebut. Sis doakan semoga Allah memurahkan rezeki kamu berdua. 



Parcel semalam yang sis terima berisi 2 keping tiket Thomas Town dari Blogger Zai Zamree. Nampaknya sis kena plan ke JB pulak lah lepas ni sebab tiket tu expired 31 Mac ni. Hehe. 



Parcel hari ni sis terima dari Blogger Faezah MdNor. Hadiah yang sis dapat ialah totebag design ironman.  Comel kan. Syafi lah paling suka.



Alhamdulillah hadiah-hadiah GA yang dapat semuanya awesome belaka. Dari novel, tudung, kain,  voucher hinggalah ke beg. Terima kasih semua. InsyaAllah kalau sis ada rezeki lebih nanti turn sis memberi pula pada korang semua. 😘😘😘

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

26 comments:

  1. Tahniah sis.. Alhamdulillah murah rezeki sis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki tuan. Semoga rezeki tuan juga dimurahkanNya πŸ‘

      Delete
  2. Semuga dilumayankan rezeki selalu.
    Tahniah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin amin ya Rabbal'alamin. InsyaAllah mudah-mudahan. 😊

      Delete
  3. tahniah kak ana. bestnya boleh pergi jalan jalan hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih elsa. Tgh pikir lagi ni sebab jadual mac dah penuh πŸ˜…

      Delete
  4. Tahniahhh! Iron Man tuhh. Smartnye. Kihkih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ana. Syafi dah cop awal2 beg tu πŸ˜…

      Delete
  5. Replies
    1. Terima kasih dear. Tu la, pandai Feazah tu lukis. Comel je. 😘

      Delete
  6. Wahh comel tote bag tu, simple je tapi nice.

    Tahniah kak Ana, murah rezeki. cepat ke JB tau, Mai tak sabaq nak baca review.haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mai. Semoga rezeki Mai juga di murahkan.

      Kak ana tgh berkira2 utk ke JB ni sbb jadual bulan Mac dah penuh. Tak tahu nak selit dekat mana. Dilema betul ni 😊😊

      Delete
  7. tahniah sis.. murah rezeki sis.. best la dapat pegi thomas and town tu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah terima kasih. Tahniah juga sebab menang chia seed.😘

      Delete
  8. busyra suka tote bag tuuuuu.. comel nyaaa kak ana. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel kan. Sebab tu Syafi dah cop awal2 guna isi koleksi kereta diaπŸ˜…

      Delete
  9. Alhamdulillah.. Murah rezeki Ana.. Dan semoga makin murah rezeki yang memberi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin. Semoga rezeki kita semua dimurahkanNya. Terima masih Sha 😘

      Delete
  10. puyoooh, bestnya kak 😁😁😁 rezeki kan πŸ˜‰ tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki kak Ana. Semoga awk juga dimurahkan rezeki ye. InsyaAllah 😘😘😘

      Delete
    2. insyaAllah, ameeen 😁

      Delete
  11. comel ny smua hadiah =D smoga di murahkn rezeki slalu ..amin ! thniah tau =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin amin ya rabbal'alamin. ana pun doakan semoga murah rezeki Ju sekeluarga insyaAllah :)

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤