Hadiah-hadiah Giveaway - Tiket Thomas Town & Totebag

Assalamualaikum.


Alhamdulillah 2 hadiah dari segmen GA yang sis join telah selamat di terima semalam dan hari ni. Terima kasih pada rakan-rakan blogger yang menganjurkan segmen tersebut. Sis doakan semoga Allah memurahkan rezeki kamu berdua. 



Parcel semalam yang sis terima berisi 2 keping tiket Thomas Town dari Blogger Zai Zamree. Nampaknya sis kena plan ke JB pulak lah lepas ni sebab tiket tu expired 31 Mac ni. Hehe. 



Parcel hari ni sis terima dari Blogger Faezah MdNor. Hadiah yang sis dapat ialah totebag design ironman.  Comel kan. Syafi lah paling suka.



Alhamdulillah hadiah-hadiah GA yang dapat semuanya awesome belaka. Dari novel, tudung, kain,  voucher hinggalah ke beg. Terima kasih semua. InsyaAllah kalau sis ada rezeki lebih nanti turn sis memberi pula pada korang semua. 😘😘😘

Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

26 comments:

Noor Azlan said...

Tahniah sis.. Alhamdulillah murah rezeki sis...

Ana Suhana said...

Alhamdulillah rezeki tuan. Semoga rezeki tuan juga dimurahkanNya πŸ‘

Warisan Petani said...

Semuga dilumayankan rezeki selalu.
Tahniah.

Ana Suhana said...

Amin amin ya Rabbal'alamin. InsyaAllah mudah-mudahan. 😊

Shaidatul Aireen said...

tahniah kak ana. bestnya boleh pergi jalan jalan hehe

Ana Fatihah said...

Tahniahhh! Iron Man tuhh. Smartnye. Kihkih

Rockysweety 90 said...

Tahniah... cute beg iron-man tu ~

Noor Maizan said...

Wahh comel tote bag tu, simple je tapi nice.

Tahniah kak Ana, murah rezeki. cepat ke JB tau, Mai tak sabaq nak baca review.haha.

Ibu Dilah said...

tahniah sis.. murah rezeki sis.. best la dapat pegi thomas and town tu.. hihi

Ana Suhana said...

Terima kasih elsa. Tgh pikir lagi ni sebab jadual mac dah penuh πŸ˜…

Ana Suhana said...

Terima kasih Ana. Syafi dah cop awal2 beg tu πŸ˜…

Ana Suhana said...

Terima kasih dear. Tu la, pandai Feazah tu lukis. Comel je. 😘

Ana Suhana said...

Terima kasih Mai. Semoga rezeki Mai juga di murahkan.

Kak ana tgh berkira2 utk ke JB ni sbb jadual bulan Mac dah penuh. Tak tahu nak selit dekat mana. Dilema betul ni 😊😊

Ana Suhana said...

Alhamdulillah terima kasih. Tahniah juga sebab menang chia seed.😘

Haneeza Mohamad said...

wah bestnyaaaaaa

Ana Suhana said...

Alhamdulillah rezeki. 😘

Busyra Bt Takiyudin said...

busyra suka tote bag tuuuuu.. comel nyaaa kak ana. hehe

Ana Suhana said...

Comel kan. Sebab tu Syafi dah cop awal2 guna isi koleksi kereta diaπŸ˜…

Shahida Dzulkafli said...

Alhamdulillah.. Murah rezeki Ana.. Dan semoga makin murah rezeki yang memberi..

Ana Suhana said...

Amin. Semoga rezeki kita semua dimurahkanNya. Terima masih Sha 😘

Nour Adieb said...

puyoooh, bestnya kak 😁😁😁 rezeki kan πŸ˜‰ tahniah

Ana Suhana said...

Alhamdulillah rezeki kak Ana. Semoga awk juga dimurahkan rezeki ye. InsyaAllah 😘😘😘

Nour Adieb said...

insyaAllah, ameeen 😁

Jun Zie said...

comel ny smua hadiah =D smoga di murahkn rezeki slalu ..amin ! thniah tau =D

Ana Suhana said...

amin amin ya rabbal'alamin. ana pun doakan semoga murah rezeki Ju sekeluarga insyaAllah :)

Shahida Dzulkafli said...

Sama-sama kasih Ana..

Post a Comment

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤