Hadiah GA EcaDwinkyAsha - Songket Sarawak - Ana Suhana

Feb 18, 2017

Hadiah GA EcaDwinkyAsha - Songket Sarawak

Assalamualaikum.


Hadiah Welcoming January GA by EcaDwinkyAsha dah selamat mendarat di depan pintu rumah waktu sis bercuti di Port Dickson last 2 weeks. Tapi baru malam tadi sis buka parcel tu sebab sayang nak buka. Suka tengok parcel tu terletak atas meja sampai Syafi tanya bila nak buka surat baju raya tu. Hehe. Dan akhirnya, taraaaaa..... 





Songket Sarawak warna emerald green okey. Sis suka sangat-sangat sebab kain songket tu tersangatlah cantik. Alhamdulillah. Boleh buat baju raya nampaknya. Terima kasih buat Eca atas menganjuran GA tersebut. Didoakan semoga Eca dimurahkan rezeki yang melimpah ruah hendaknya. Amin. Dengar-dengar Eca tengah anjur GA lagi sekarang ni. Korang jangan lupa join. Mana tau ada rezeki kan. 

P/s: Blog BCSB terpilih untuk tersenarai dalam bloglist Mia Liana. Alhamdulillah rezeki lagi. 





47 comments:

  1. Replies
    1. Alhamdulillah ada rezeki extra.😘

      Delete
  2. warna emerald memang cantik, mewah sangat ira rasa warna tu ❤ Tahniah kak ana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ira. Kak Ana pun suka juga warna ni. Tu yg teruja. 😘😘😘

      Delete
  3. warna emerald green memang cantik kak. Salah satu warna yg saya minat juga hehe. Tahniah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih syed. Samalah kita. Suka sgt warna emerald green ni. 😊

      Delete
  4. Alhamdulillah...tahniah...ok.tinggal bari kain untuk baju je kak..untuk kain dah ada tu..2 meterkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.terima kasih PC. Aah tgl cari kain untuk baju jer ni. Boleh shopping raya terus kot 😅

      Delete
  5. wahhh, tahniah kak ana 😄 rezeki tu. dah ada baju raya dah 😉

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih dear. Alhamdulillah ada rezeki lebih 😘

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih sha 😘

      Delete
    2. Songket dah jadi kain ke? hehehe

      Delete
  7. Salah satu wrna feveret CCL ..apa oun tahniah yerr

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita 😘. Sep sikit. Terima kasih atas ucapan 😊

      Delete
  8. Alhamdulillah kak ana :* boleh buat raya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih elsa 😘

      Delete
  9. Lawa emerald green ! Bleh buat ootd nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang lawa sangat. Dah lama suka color ni. Ootd puas2 nanti 😊

      Delete
  10. Wah 2 dalam satu hadiah kali ni, murah rezeki kak Ana...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah ada lagi rezeki extra. Terima kasih Mai 😘

      Delete
  11. Songket Sarawak!! Cantiknyaaaaa! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik sangat. Lama dah idam sebenarnya. Alhamdulillah ada juga rezeki nak merasa 😘

      Delete
  12. Btw, Ana, takde button older post ek kat blog? Hii.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah lah. Baru perasan. Thanks Siqah sebab bgtau. Nanti Ana try edit. 👍

      Delete
  13. tahniah Ana..rezeki tuu...akk yg baca pun teruja jugak..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak. Rezeki tak di sangka2 namanya ni. 😘

      Delete
  14. Wahhh cantik kain tu Ana memang sesuai untuk Hari Raya.

    Tahniah, alhamdulillah semoga dilimpahkan lagi rezeki untuk Ana.. 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih LZ 😘😘

      Delete
  15. Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih CR 😘😘

      Delete
  16. Tahniah Kak Ana!! Tema emeraldlaa raya tahun ni nampak gayanya. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Last year dah emerald green lah ana. Tahun ni tema warna warni kot. Hehe 😘

      Delete
  17. banyak juga songket tu kat tenmpat saya ni... boleh lah nanti saya buat hadiah GA lak... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh sangat. Confirm ramai yang join tu tuan. Saya salah seorang tu 😊

      Delete
  18. alhamdulillah rezeki tu sis =D thniah tau =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih Ju 😘😘

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤