Pemenang 1st GA by BajetCiputSeleraBesar

Assalamualaikum.

First and foremost, sis nak minta maaf sebab lewat sehari announce pemenang GA blog ni. Kemudian sis nak ucapkan trillion terima kasih kepada semua rakan-rakan blogger yang sangat supportive dalam menjayakan GA pertama blog BCSB ni. Sis expect dalam 30 orang je yang akan join tapi sampai tarikh akhir GA seramai 81 orang yang join. Pening jugak sis pikirkan sebab pada asalnya hanya 5 orang jer yang akan terima sourvenir tu maka sis tambah kepada 10 orang. Dan untuk tambahan sis tambah 10 orang untuk di masukkan dalam bloglist sis selama sebulan. Harap rakan-rakan semua puas hati ye. 

P/s: Memula sis guna random.org tapi no yang naik kebanyakannya no yang sama.  So sis minta En Suami print kan no, lipat dan pilih. Harapnya adil lah ye. 







10 pemenang sourvenir Korea ialah:



(sila emel nama, alamat dan hp no ke mss0285@gmail.com sebelum 13.02.2017)

10 pemenang untuk bloglist ialah:




Ana Suhana

‪Life comes with both happiness and sadness. Learn to be patient when sad and grateful when happy. He will reward you and elevate your status

64 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih Ila support GA Ana. insyaallah rezeki Ila pulak di next GA 😘

      Delete
  2. Replies
    1. Terima kasih dear support GA Ana. insyaallah rezeki awak pulak di next GA 😘

      Delete
  3. Replies
    1. Terima kasih support GA Ana. insyaallah rezeki AS pulak di next GA 😘

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih Elsa support GA kak Ana. insyaallah rezeki awak pulak di next GA 😘

      Delete
  5. Alhamdulillah terima kasih sis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Rezeki di kongsi bersama 😘

      Delete
  6. 44 ada, 55 ada tapi 33 takde. Sobsob. Takde rezeki kat sini. Hihi
    Tahniah pada semua pemenang! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ana support GA kak Ana. insyaallah rezeki Ana pulak di next GA 😘

      Delete
  7. Sikit lagi nk kena no.64...tahniah kpd pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah lepas ni ada rezeki awak. Tunggu next GA sis ye :)

      Delete
  8. Replies
    1. Terima kasih Mellya support GA kak Ana. insyaallah rezeki awak pulak di next GA 😘

      Delete
  9. aihh rajin nau kak ana main-main gunting gulung. hehe tahniah pemenang !

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezeki menang bloglist..terima kasih sis =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih support GA sis. Sis dah update senarai bloglist di sidebar 😘

      Delete
  11. Alhamdulillah.. Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sha support GA Ana. insyaallah rezeki Sha pulak di next GA 😘

      Delete
  12. Tahniah!!! buat para pemenang.
    No 77 tak sangkut huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah next GA sangkut dalam jaring :)

      Delete
  13. Replies
    1. Terima kasih support GA sis. insyaallah rezeki awak pulak di next GA 😘

      Delete
  14. huihhh birthday girl lambat umum sebab gi bercuti sakan nooo...tahniah buat pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuti-cuti Malaysia kak. 😊
      Terima kasih support GA Ana. InsyaAllah rezeki akak next GA ye.😘

      Delete
  15. Wahhh... Tak sangkut dekat sourvenir, tersangkut dekat bloglist... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih support GA sis. Sis dah update senarai bloglist di sidebar 😘

      Delete
  16. singgah sini jap . done follow blog ni . done put u in my bloglist . lets keep in touch as a blogger .. do follow back kay ..

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah.. rezeki menang bloglist..tq sis.. tahniah juga kpd semua pemenang.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih support GA sis. Sis dah update senarai bloglist di sidebar 😘

      Delete
  18. takpelah tak de rezeki ^^

    tahniah winner2 sekalian :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alah janganlah cakap macam tu.
      InsyaAllah ada rezeki awak pulak dalam next GA 😘

      Delete
  19. tahniah pada pemenang...xdapat souvenier pn xpe, asal dpt masuk dlm bloglist sis pn da syukur alhamdulillah...
    thanks sista..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih support GA sis 😘
      InsyaAllah ada rezeki dalam next GA

      Delete
  20. Wahhhhh ~ Tahniah kepada semua pemenang :)

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah 😄 no 53 sangkut kat souvenir 😱😊

    ReplyDelete
  22. ALLAHMDULILAH.. da kesibukan masih ada rezeki..ty dear bgtau kat ig

    ReplyDelete
  23. Alhamdulillah. Thanks sis dan tahniah kepada semua pemenang ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih sudi join GA sis 😘

      Delete
  24. Terima kasih semua pemenang. Semoga makin murah rezeki penganjur nnti ada giveaway lagi, hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudah-mudahan. Tunggu next GA. InsyaAllah rezeki Mai pulak. 😍

      Delete
  25. Haha tak tersangkut nombor 😂😂

    Takpe.. Moga murah rezeki Ana next GA pulak husniey nak join 😍😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih husniey sudi join GA ana. InsyaAllah rezeki husniey pula next time 😍😍

      Delete
  26. alhamdulillah , thank you kak ana :)

    ReplyDelete
  27. Tahniah kpd pemenang... xde rezeki cikla... sob sob...

    ReplyDelete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤