Review Penghargaan dari Mayy Jie dan Shikin Razali - Ana Suhana

Jan 11, 2017

Review Penghargaan dari Mayy Jie dan Shikin Razali

Assalamualaikum

.

Wah.. Hari nie sis Ana is so happy. Bukan happy biasa jer tapi extra happy. Sebabnya ada 2 orang blogger yang baik hati dan comel mention blog BCSB yang baru nak up nie dekat entri mereka. Jadinya sis nak ucapkan berbanyak terima kasih pada Mayy Jie dan Shikin Razali. Sis doakan agar Mai dan Shikin dimurahkan rezeki, berjaya dalam apa jua yang diusahakan, dan sentiasa gembira bersama orang2 tersayang. Salam sayang dari sis untuk korang berdua 😘.


Review Penghargaan dari Mayy Jie 💕

Beberapa hari lepas Sis buat muka tak malu request kad dari Mai sebab time tue Mai ada buat kad untuk satu GA tue. Tak sangka Mai buatkan untuk sis. Thank you so much my dear Mai. Sis sangat menghargainya. 
Mai suka buat tutorial pasal nak mencantikkan blog tau. So korang kalau nak cantikan blog jugak boleh lah ke blog Mai nie. Hari tue Mai siap offer kepada 3 orang yang bertuah untuk tukar template blog for FREE. Mana nak dapat service percuma sekarang nie kan. So better korang follow blog Mai mana tau akan datang Mai buat offer lagi kan.



Top commentor Dis 16 - Jan 17 dari Shikin Razali💕

Lagi satu blog yang sis suka singgah ialah blog Shikin Razali. Setiap hari mesti ada entri samada tentang petua kesihatan dan kecantikan, doa2 dan tazkirah serta info yang boleh tambah knowledge tau. Review tempat makan pun ada jugak. Senang cerita banyak entri menarik lah yang dikongsi bersama. So korang kalau ada masa blogwalking lah ke blog sis kita nie. Orangnya pun peramah. Semua komen kita dia akan reply tau. Tue yang buat sis bertambah suka merayap dekat blog Shikin :)


Sis di tangga ke-2. tak boleh lawan Sha ;D

Tersenarai dalam bloglist untuk Jan 2017 😘

10 comments:

  1. Replies
    1. Rezeki sis kali nie. Next time rezeki Fhatin pulak ye. InsyaAllah. :D

      Delete
  2. Alhamdulillah,Rezeki tu...;-)

    ReplyDelete
  3. wahhh.. bestnya... tahnia kak ana :P

    ReplyDelete
  4. Terima kasih pada Ana jugak kerana sudi selalu singgah di jurnal saya... 😊

    ReplyDelete
  5. seronok bila Blogwalking di blog rakan-rakan kan Ana..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu. Dapat eratkan silaturahim, dapat tambah ilmu, dpt share info. In fact rakan blogger lagi sporting dan supportive tau. 😘😘

      Delete

Yang kurik itu kendi
Yang merah itu saga
Yang molek itu budi
Yang indah itu bahasa

Terima kasih pada yang sudi tinggalkan jejak di sini. InsyaAllah Ana akan membalas kunjungan anda semua ❤